Álló porszívók

Álló porszívók

Egyedülálló kényelem. Mindig kéznél van.

 

Hogyan lehet legyőzni a mindennapi rendeltlenséget? Egy vezeték nélküli álló porszívó mindig kéznél van, így bármikor gyorsan és hatékonyan szedheti össze a piszkot a padlóról és a bútorokról is. 

 

Nézze meg állóporszívó termékcsaládjainkat. 

Gyors és egyszerű takarítás

A Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli álló porszívó mindig kéznél van, és egy feltöltéssel akár 55 percig* is takaríthat vele. A kivehető morzsaporszívóval és a készüléken tárolható tartozékok segítségével könnyedén letakaríthatja a bútorokat is.

* Modelltől függően, Eco üzemmódban mérve BRC nélkül.

 

 

Egyenletes teljesítmény*, hosszabb ideig

A tengelyirányú, ciklonrendszerű technológia garantálja a kompromisszumok nélküli teljesítményt a takarítás során, még akkor is, ha a portartály már megtelt. *

*Fenntartja a kezdeti tisztítási teljesítmény 99%-át, még akkor is, ha a tartály megtelt – az IEC 62885-2 szabvány 1.0-s verziójának megfelelően; 5.1, 5.7 és 5.9 maximális teljesítménybeállításnál. **Eco üzemmódban mérve.

Ötlépcsős levegőszűrés

A tökéletesen tiszta otthoni környezetért az E10 szűrőanyaggal felszerelt 5-lépcsős szűrőrendszer gondoskodik, amely képes eltávolítani az 1µm-nél nagyobb mikrorészecskék akár 99,99%-át***.

***Az ISO16890 szabvány szerint tesztelve.

Készüléken tárolható tartozékok

A finompor kefe és a résszívófej együtt gondoskodnak arról, hogy Önnek ne kelljen másik eszköz után nyúlnia, ha a sarkok takarítására kerül a sor. Amikor nem használja őket, tárolhatja a készüléken, így minden feladathoz karnyújtásnyira lesz a megfelelő eszköz.

Ergonomikus kialakítás a kényelmes takarításért

A Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli porszívó ergonomikus kialakítása, praktikus markolata és alacsony súlypontja révén még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a padlótisztítást. A könnyen kivehető morzsaporszívóval és a készüléken tárolható tartozákokkal pillanatok alatt áttérhet a padló takarításáról a bútorok, vagy a nehezen elérhető területek tisztítására, majd vissza. A morzsaporszívó dupla markolatának köszönhetően a magasan lévő felültek takarítása is kényelmesebb.

Minden eddiginél kényelmesebb takarítás

A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli álló porszívónk. A Pure Q9 modell dizájnjának megtervezését a legigényesebb enteriőrök inspirálták, ezért ezek a porszívók tökéletesen belesimulnak a modern városi otthonokba. Könnyű és sokoldalú – egyszerűen élmény vele a takarítás.

 

 

Maximális teljesítmény* – minimális zaj**

A kéziporszívó egységet úgy terveztük meg, hogy a lehető legcsendesebb legyen használat közben. A levegő beszívása és kifújása során is alacsony marad a zajszintje, s közben egyáltalán nem veszít a teljesítményéből. A hagyományos kézi porszívókhoz képest fele annyira hangos mindössze 73 dB(A) zajszintjével.

 

*Az IEC 5.1, 5.7 & 5.9 rendelet alapján maximális fokozaton, teli portartállyal tesztelve. 

**A kéziporszívó egység zajszintje a felére csökkent. 3 db(A) -el alacsonyabb a zajszintje, mint a hagyományos kézi porszívóké, például az Erogorapido porszívóé (az ISO 3743 szabvány alapján mérve).

 

Nincs teljesítményveszteség*

A ciklon rendszernek köszönhetően a porszívó akkor sem veszít a teljesítményéből, ha használat közben megtelik a tartály. A beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani.

*Az IEC 5.1, 5.7 & 5.9 rendelet alapján maximális fokozaton, teli portartállyal tesztelve.

Kivételesen hosszú üzemidő

3 teljesítményfokozat közül választhat, és akár 55 percig* is porszívózhat. Ha pedig valamiért félbe kell hagynia a takarítást, a memória funkció megjegyzi az utolsó beállításokat, így Ön ott folytathatja a porszívózást, ahol abbahagyta.

*Eco üzemmódban, BRC nélkül. Kivétel PQ91-40GG és PQ91-P50MB modellek. 

Takarítás egyetlen feltöltéssel*

Az Electrolux 800 vezeték nélküli porszívóval könnyedén kitakaríthatja az egész lakást. A szívóerő a padló típusához igazodik, ezért a keménypadlót ugyan olyan hatékonyan tudja megtisztítani, mint a szőnyegpadlót. A kézi egység egyetlen gomb megnyomásával egyszerűen levehető a töltőállomásról, ezáltal a padló feletti részeket is bármikor letisztíthatja.

 

*A belső tesztek alapján akár 35 perces működés biztosítható minimális üzemmódban, amely átszámítva akár 75 m2 felület takarítására elegendő.

Hatszor* erősebb teljesítmény

A nagy sebességű motor hatszor* erősebb szívóerőt biztosít az alapos tisztítási eredmény érdekében.

 

 

*A kézi egység szívóteljesítményének az IEC 62885-2 szabvány szerinti belső tesztelése alapján, összehasonlítva az előző modellel (EER75STM).

Gyorskioldóval működő kézi egység

A gyorskioldás funkció megkönnyíti a porszívó használatát. Egyetlen gomb megnyomásával egyszerűen leveheti a kézi egységet a töltőállomásról, akár egy kézzel is. A kézi egységgel a padló feletti, nehezen elérhető helyeket is könnyedén letakaríthatja. A kiegészítő fejekkel megtisztíthatja a kárpitokat, polcokat.

 

 • BedProPower Plus* szívófej

  A motoros szívófejen található kefe és gumicsíkok kombinációja biztosítja az ágyak, a párnák és kanapék alapos takarítását. Mélyen tisztítja a kárpitot, mindenféle szennyeződést eltávolít.

   

  *Csak az EP81HB25SH modellben.

 • PowerPro* hengeres szívófej

  A keménypadlóhoz tervezett PowerPro hengeres szívófej hatékonyan, egy menetben felszív mindent a finom portól a nagyobb szennyeződésekig. A szívófej belsejében lévő henger kíméletesen fényesíti a padlót.

   

  *Csak az EP81U25ULT modellben.

   

 • PetPro Plus* szívófej
  PetPro Plus* szívófej

  A PetPro Plus szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról, összeszedi az állati szőrt, a port és az egyéb szennyeződéseket is.

   

   

  *Csak a EP81U25ULT modellben. 

A legstílusosabb porszívó

Az EP81B25WET 2022-ben elnyerte az Instyle magazin Style Tech Of The Year díjat. A magazin olvasóinak szavazatai alapján a legstílusosabb porszívónak választott készülék nem csak esztétikus, de rendkívül hasznos is a mindennapokban. Könnyedén kitakaríthatja vele az egész lakást: a szívóerő a padló típusához igazodik, ezért a parkettát és a járólapot ugyan olyan hatékonyan tisztítja, mint a szőnyegpadlót. A kézi egység egyetlen gomb megnyomásával egyszerűen levehető a töltőállomásról, ezáltal a padló feletti részeket is kényelmesen letakaríthatja. A nagy teljesítményének és az 5-lépcsős szűrőrendszerének köszönhetően mindig garantált az alapos, és higiénikus tisztaság. A PowerPro felmosófejen lévő forgó párnákkal nagyon egyszerű a felmosás, és gyorsan el lehet tüntetni a kiömlött folyadékot, valamint a makacs szennyeződéseket

 

Porszívózás újraértelmezve

A Pure F9 egy egyedülálló vezeték nélküli porszívó, melyet a modern életvitelhez terveztünk. Az erős akkumulátoruknak, a speciális kiegészítőknek és a sokféle beállítási lehetőségnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele takarítani az egész lakásban.

 

 

Egyedülállóan sokoldalú

Az egyedülálló, csúsztatható fő egység segítségével könnyedén kitakaríthatja otthona minden kis négyzetcentiméterét  - az alacsonyabb kanapék és fotelek alatt ugyanúgy, mint a plafon sarkaiban vagy a függönykarnis mentén. A kihúzható cső és a 3in1 multifunkciós kefe gondoskodik róla, hogy minden felületet és bútort egyszerű legyen letakarítani. 

 

A tökéletes kombináció

Egy vezeték nélküli porszívó, mely egyetlen feltöltéssel egy hagyományos porszívó teljesítményével varázsolja tökéletesen tisztává otthonát.* Elég erős és sokoldalú ahhoz, hogy lecserélje rá régi vezetékes porszívóját anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie teljesítmény tekintetében.

*Akár egy 80 négyzetméteres lakást is feltakarít egyetlen feltöltéssel. Megfelel az EU 666/2013 Eco dizájn szabvány, vezetékes porszívók szőnyegek tisztításakor mért porfelszedési képességére vonatkozó előírásának.

 

Sokoldalú kéziporszívó

Egy Ergorapido® 2in1 vezeték nélküli álló porszívó egy feltöltéssel akár 35 percig* is bírja. Így kényelmesen kitakaríthatja otthonát. A 180°-os EasySteer™ mozgástartomány, az ergonomikus formaterv, a kifinomult szívófej és a nagyméretű hátsó kerekek minden felületen zökkenőmentes haladást és fordulást, gond nélküli porszívózást garantálnak. A két teljesítményfokozattal könnyedén alkalmazkodhat a különböző felülettípusokhoz. A takarítás befejezése után a porszívót egyszerűen helyezze vissza a töltőállványra.

 

*Bizonyos modellekben.

 • 2 az 1-ben kivehető morzsaporszívó
  2 az 1-ben kivehető morzsaporszívó

  Az egyszerűen leválasztható kézi egység használatával könnyedén tisztává varázsolhatja a konyhaasztalt, a bútorokat vagy az autója utasterét.

 • Könnyen irányítható

  Bármilyen padlófelületen könnyedén irányítható a porszívó. Ennek köszönhetően hatákonyan tisztíthatja meg az egész lakást, még a bútorok alatt is.

Porszívók gazdiknak

A gazdiknak tervezett porszívók minden felületről hatékonyan szedik össze házikedvence szőrszálait, a speciális szűrők pedig csökkentik a levegőben lévő allergének mennyiségét. Ezekkel a porszívókkal élmény a takarítás. Nem csak kényelmes, gyors, hanem alapos is, bármikor eltüntetheti a sáros tappancsnyomokat, vagy szőrszálakat. 

Ultimate 800 vezeték nélküli kézi porszívó

Ez az Ultimate 800 vezeték nélküli kézi porszívó igazi gazdiknak készült. A PetPro Plus szívófej alaposan megtisztítja a bútorok kárpitját,  összegyűjti az állati szőrt, a port és az egyéb szennyeződéseket is. A gyorskioldó funkció megkönnyíti a porszívó használatát. Könnyendén kitakaríthatja vele az egész lakást. Az Automata üzemmód a szívóerőt a padló típusához igazítja, így minden felületről, legyen szó kemény padlóról vagy szőnyegről, hatékony eltávolítja a szennyeződéseket. 

Well Q8-P vezeték nélküli kézi porszívó

Ez a vezeték nélküli porszívó igazi állatbarátoknak készült. A PetPro Plus szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról, összegyűjti az állati szőrt, a port és az egyéb szennyeződéseket is. A QuickClean funkció push&pull kialakításának köszönhetően erőfeszítés nélkül eltávolíthatja a forgókefére tekeredett haj- és szőrszálakat, ezzel megkönnyítve a szívófej tisztántartását.

Pure Q9 vezeték nélküli kézi porszívó

Ezt a modellt kifejezetten gazdiknak ajánljuk, mert a kiegészítők segítségével könnyen és gyorsan összetakaríthatja házikedvence szőrszálait a padlóról és a bútorokról. A ciklon rendszernek köszönhetően a porszívó akkor sem veszít a teljesítményéből, ha használat közben megtelik a tartály. A beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani. A PetPro+ szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról az állati szőrtől. 

Porszívók allergiásoknak

Az allergiások számára tervezett porszívók segítenek egyszerűen és gyorsan összeszedni a padlón és a bútorokon megtelepedő állatszőrt, illetve hatékonyan távolítják el a beszívott levegőből az apró porszemcséket, a gombaspórákat és egyéb allergéneket. A tiszta környezettel nem csak az allergiások élete lesz könnyebb, de mindenki jobban érzi magát.

Pure Q9 vezeték nélküli porszívó allergiásoknak

Az UV-technológiás, csendes PQ92-ALGS porszívóval jelentősen csökkentheti a lakásban megtalálható por és egyéb szennyeződések mennyiségét. A kézi egységre csatlakoztatható BedProPower Plus szívófej a matrac mélyéről távolítja el szennyeződéseket és allergéneket, az UV fény pedig fertőtleníti a szövetet a porszívózás során. Az öt lépcsős szűrőrendszer kiszűri a levegőben található 0,3-10 µm méretű részecskék 99,9%-át legyen az pollen, allergén vagy egyéb szennyeződés, ezzel biztosítva az egészéges otthoni környezetet.*

* Az EN 60312-1:2017 szerint mérve.

Well Q8 vezeték nélküli porszívó allergiásoknak

A WQ81-ALRS álló porszívó BedProPower Plus szívófeje segít az ágyak és kanapék alapos tisztításban. A kárpit mélyén lévő koszt és port is összegyűjti, ezzel eltávolítja az allergének jelentős részét. A szívófejben lévő UV fény pedig fertőtleníti is a textíliát a porszívózás során. A kézi egységgel kényelmesen tisztíthatja meg a padló feletti részeket, a magasan lévő felületeket, így a lakás minden pontjáról eltávolíthatja az allergiát fokozó port. Az E10 szűrőanyaggal felszerelt 5-lépcsős szűrőrendszer kiszűri az 1µm-nél nagyobb mikrorészecskék (pollen, baktériumok, penészspóra, poratka ürülék, allergének)  akár 99,99%-át*.

*Az ISO16890 szabvány szerint tesztelve.

800 vezeték nélküli porszívó allergiásoknak

Az EP81HB25SH porszívó hatszor* erősebb teljesítményt nyújt, mint más porszívók, így alaposan megtisztíthatja otthonát az allergénektől. A szívóerő a padló típusához igazodik, ezért a keménypadlót ugyan olyan hatékonyan tisztítja, mint a szőnyegpadlót. A kézi egységre csatlakoztatható BedProPower Plus szívófejjel az ágyakat, a párnákat és kanapét is alapos kitakaríthatja, így a kárpitok és a matracok mélyéről is eltávoítja a szennyeződéseket és az allergéneket. A fejlett ötlépcsős szűrőrendszer kiszűri a mikoszennyeződések 99,9%-át, s ezzel higiénikusan tiszta otthoni környezet biztosít.**

 

*A kézi egység szívóteljesítményének az IEC 62885-2 szabvány szerinti belső tesztelése alapján, összehasonlítva az előző modellel (EER75STM).
**Eltávolítja a 0,3-10 µm méretű részecskék 99,9%-át az EN60312-1:2017 belső teszt alapján.