Álló porszívók

Egyedülálló kényelem. Mindig kéznél van.

 

Hogyan lehet legyőzni a mindennapi rendeltlenséget? Egy vezeték nélküli álló porszívó mindig kéznél van, így bármikor gyorsan és hatékonyan szedheti össze a piszkot a padlóról és a bútorokról is. 

 

Nézze meg állóporszívó termékcsaládjainkat. 

Gyors és egyszerű takarítás

A Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli álló porszívó mindig kéznél van, és egy feltöltéssel akár 55 percig* is takaríthat vele. A kivehető morzsaporszívóval és a készüléken tárolható tartozékok segítségével könnyedén letakaríthatja a bútorokat is.

* Modelltől függően, Eco üzemmódban mérve BRC nélkül.

 

 

Egyenletes teljesítmény*, hosszabb ideig

A tengelyirányú, ciklonrendszerű technológia garantálja a kompromisszumok nélküli teljesítményt a takarítás során, még akkor is, ha a portartály már megtelt. *

*Fenntartja a kezdeti tisztítási teljesítmény 99%-át, még akkor is, ha a tartály megtelt – az IEC 62885-2 szabvány 1.0-s verziójának megfelelően; 5.1, 5.7 és 5.9 maximális teljesítménybeállításnál. **Eco üzemmódban mérve.

Ötlépcsős levegőszűrés

A tökéletesen tiszta otthoni környezetért az E10 szűrőanyaggal felszerelt 5-lépcsős szűrőrendszer gondoskodik, amely képes eltávolítani az 1µm-nél nagyobb mikrorészecskék akár 99,99%-át***.

***Az ISO16890 szabvány szerint tesztelve.

Készüléken tárolható tartozékok

A finompor kefe és a résszívófej együtt gondoskodnak arról, hogy Önnek ne kelljen másik eszköz után nyúlnia, ha a sarkok takarítására kerül a sor. Amikor nem használja őket, tárolhatja a készüléken, így minden feladathoz karnyújtásnyira lesz a megfelelő eszköz.

Ergonomikus kialakítás a kényelmes takarításért

A Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli porszívó ergonomikus kialakítása, praktikus markolata és alacsony súlypontja révén még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a padlótisztítást. A könnyen kivehető morzsaporszívóval és a készüléken tárolható tartozákokkal pillanatok alatt áttérhet a padló takarításáról a bútorok, vagy a nehezen elérhető területek tisztítására, majd vissza. A morzsaporszívó dupla markolatának köszönhetően a magasan lévő felültek takarítása is kényelmesebb.

Minden eddiginél kényelmesebb takarítás

A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli álló porszívónk. A Pure Q9 modell dizájnjának megtervezését a legigényesebb enteriőrök inspirálták, ezért ezek a porszívók tökéletesen belesimulnak a modern városi otthonokba. Könnyű és sokoldalú – egyszerűen élmény vele a takarítás.

 

 

Maximális teljesítmény* – minimális zaj**

A kéziporszívó egységet úgy terveztük meg, hogy a lehető legcsendesebb legyen használat közben. A levegő beszívása és kifújása során is alacsony marad a zajszintje, s közben egyáltalán nem veszít a teljesítményéből. A hagyományos kézi porszívókhoz képest fele annyira hangos mindössze 73 dB(A) zajszintjével.

 

*Az IEC 5.1, 5.7 & 5.9 rendelet alapján maximális fokozaton, teli portartállyal tesztelve. 

**A kéziporszívó egység zajszintje a felére csökkent. 3 db(A) -el alacsonyabb a zajszintje, mint a hagyományos kézi porszívóké, például az Erogorapido porszívóé (az ISO 3743 szabvány alapján mérve).

 

Nincs teljesítményveszteség*

A ciklon rendszernek köszönhetően a porszívó akkor sem veszít a teljesítményéből, ha használat közben megtelik a tartály. A beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani.

*Az IEC 5.1, 5.7 & 5.9 rendelet alapján maximális fokozaton, teli portartállyal tesztelve.

Kivételesen hosszú üzemidő

3 teljesítményfokozat közül választhat, és akár 55 percig* is porszívózhat. Ha pedig valamiért félbe kell hagynia a takarítást, a memória funkció megjegyzi az utolsó beállításokat, így Ön ott folytathatja a porszívózást, ahol abbahagyta.

*Eco üzemmódban, BRC nélkül. Kivétel PQ91-40GG és PQ91-P50MB modellek. 

Porszívózás újraértelmezve

A Pure F9 egy egyedülálló vezeték nélküli porszívó, melyet a modern életvitelhez terveztünk. Az erős akkumulátoruknak, a speciális kiegészítőknek és a sokféle beállítási lehetőségnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele takarítani az egész lakásban.

 

 

Egyedülállóan sokoldalú

Az egyedülálló, csúsztatható fő egység segítségével könnyedén kitakaríthatja otthona minden kis négyzetcentiméterét  - az alacsonyabb kanapék és fotelek alatt ugyanúgy, mint a plafon sarkaiban vagy a függönykarnis mentén. A kihúzható cső és a 3in1 multifunkciós kefe gondoskodik róla, hogy minden felületet és bútort egyszerű legyen letakarítani. 

 

A tökéletes kombináció

Egy vezeték nélküli porszívó, mely egyetlen feltöltéssel egy hagyományos porszívó teljesítményével varázsolja tökéletesen tisztává otthonát.* Elég erős és sokoldalú ahhoz, hogy lecserélje rá régi vezetékes porszívóját anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie teljesítmény tekintetében.

*Akár egy 80 négyzetméteres lakást is feltakarít egyetlen feltöltéssel. Megfelel az EU 666/2013 Eco dizájn szabvány, vezetékes porszívók szőnyegek tisztításakor mért porfelszedési képességére vonatkozó előírásának.

 

Sokoldalú kéziporszívó

Egy Ergorapido® 2in1 vezeték nélküli álló porszívó egy feltöltéssel akár 45 percig* is bírja. Így kényelmesen kitakaríthatja otthonát. A 180°-os EasySteer™ mozgástartomány, az ergonomikus formaterv, a kifinomult szívófej és a nagyméretű hátsó kerekek minden felületen zökkenőmentes haladást és fordulást, gond nélküli porszívózást garantálnak. A két teljesítményfokozattal könnyedén alkalmazkodhat a különböző felülettípusokhoz. A takarítás befejezése után a porszívót egyszerűen helyezze vissza a töltőállványra.

 

*Bizonyos modellekben, BRC nélkül, eco üzemmódban mérve.

 • DustSpotter™ LED-fények**

  A szívófejben elhelyezett DustSpotter™ LED-fények tovább fokozzák a takarítás hatékonyságát. Mindig pontosan látni fogja, mit és hol porszívóz még a legsötétebb sarkokban is.

  **Bizonyos modellekben.

 • Hosszú üzemidejű akkumulátor

  A hatékony Lithium TurboPower akkumulátor könnyű, egyszerűen kezelhető és kétszer olyan hosszú működési időt garantál a nikkel-kadmium technológiához képest.

 • 2 az 1-ben

  Az egyszerűen leválasztható kézi egység használatával könnyedén tisztává varázsolhatja a konyhaasztalt, a bútorokat vagy az autója utasterét..

Porszívók gazdiknak

A gazdiknak tervezett porszívók minden felületről hatékonyan szedik össze házikedvence szőrszálait, a speciális szűrők pedig csökkentik a levegőben lévő allergének mennyiségét. Ezekkel a porszívókkal élmény a takarítás. Nem csak kényelmes, gyors, hanem alapos is, bármikor eltüntetheti a sáros tappancsnyomokat, vagy szőrszálakat. 

Well Q8-P vezeték nélküli kézi porszívó

Ez a vezeték nélküli porszívó igazi állatbarátoknak készült. A PetPro Plus szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról, összegyűjti az állati szőrt, a port és az egyéb szennyeződéseket is. A QuickClean funkció push&pull kialakításának köszönhetően erőfeszítés nélkül eltávolíthatja a forgókefére tekeredett haj- és szőrszálakat, ezzel megkönnyítve a szívófej tisztántartását.

Megnézem a porszívót

Pure Q9 vezeték nélküli kézi porszívó

Ezt a modellt kifejezetten gazdiknak ajánljuk, mert a kiegészítők segítségével könnyen és gyorsan összetakaríthatja házikedvence szőrszálait a padlóról és a bútorokról. A ciklon rendszernek köszönhetően a porszívó akkor sem veszít a teljesítményéből, ha használat közben megtelik a tartály. A beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani. A PetPro+ szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról az állati szőrtől. 

Megnézem a porszívót

Porszívók allergiásoknak

Az allergiások számára tervezett porszívók segítenek egyszerűen és gyorsan összeszedni a padlón és a bútorokon megtelepedő állatszőrt, illetve hatékonyan távolítják el a beszívott levegőből az apró porszemcséket, a gombaspórákat és egyéb allergéneket. A tiszta környezettel nem csak az allergiások élete lesz könnyebb, de mindenki jobban érzi magát.

Pure Q9 vezeték nélküli kézi porszívó

A PQ92-ALGS porszívót kifejezetten allergiásoknak tervezték. Könnyű és sokoldalú, a kiegészítő fejeknek köszönhetően jelentősen csökkenti a lakásban megtalálható por és egyéb szennyeződések mennyiségét. A BedProPower Plus szívófej UV fénnyel távolítja el az allergéneket az ágyból és a kanapéból, emellett az UV fénynek fertőtlenítő hatása is van. Az erős szívóhatás a matracok mélyéről is eltávolítja a szennyeződéseket. A porszívóhoz csatlakoztatható résszívó fejjel a bútorok közötti résekből és az autóból is összeszedheti a koszt. Az öntisztító Brush Roll Clean technológia egyetlen gombnyomásra, automatikusan megtisztítja a porszívó forgókeféjét a hajszálaktól. Az öt lépcsős szűrőrendszer kiszűri a levegőben található 0,3-10 µm méretű részecskék 99,9%-át, így optimális otthoni környezet biztosít.* A szűrő eltávolítja a pollent, a baktériumokat, a penészspórákat, a poratka ürüléket és allergéneket .

* Az EN 60312-1:2017 szerint mérve.

Megnézem a porszívót

Well Q8 vezeték nélküli kézi porszívó

Ez a vezeték nélküli WQ81-ALRS álló porszívó a legjobb segítség az allergiával küzdőknek. A BedProPower Plus szívófej UV fénnyel segít az ágyak és kanapék tisztításban. A kárpit mélyén lévő koszt és port is összegyűjti, ezzel eltávolítja az allergének nagy részét. Makulátlanul tisztává varázsolja a matracokat. Az UV fény pedig fertőtleníti is porszívózás során a textíliát. A kézi egységgel kényelmesen tisztíthatja meg a padló feletti részeket, a magasan lévő felületeket, így a lakás minden pontjáról eltávolíthatja az allergiát fokozó port. A hosszú résszívó fejjel az autóban vagy bútorok közti résekből is összeszedheti a port. Az E10 szűrőanyaggal felszerelt 5-lépcsős szűrőrendszer kiszűri az 1µm-nél nagyobb mikrorészecskék (pollen, baktériumok, penészspóra, poratka ürülék, allergének)  akár 99,99%-át**.

**Az ISO16890 szabvány szerint tesztelve.

Megnézem a porszívót

Pure F9 Allergy: vezeték nélküli kézi porszívó

A PF91-ALRGY porszívó sokat segíthet abban, hogy otthona makulátlanul tiszta legyen.  A mosható Allergy Plus szűrő és az 5 lépcsős szűrőrendszer gondoskodik róla, hogy a beszívott por, állatszőr és egyéb allergének a portartályban maradjanak, és otthonába csak a megszűrt, tiszta levegő kerüljön vissza. A porszívó testét könnyedén csúsztathatja fel és le, hogy könnyedén beférjen vele az alacsonyabb bútorok alá is. A sokféle tartozéknak és beállítási lehetőségnek köszönhetően minden zugot kényelmesen kitakaríthat otthonában.

Megnézem a porszívót