Fedezze fel

.

Hygienic 800 vezeték nélküli porszívó

Az EP81HB25SH vezeték nélküli porszívóval akár egyetlen feltöltéssel kitakaríthatja az egész lakást. Hatszor* erősebb teljesítményt nyújt, mint más porszívók, a szívóerő a padló típusához igazodik, ezért a keménypadlót ugyan olyan hatékonyan megtisztítja, mint a szőnyegpadlót. A kézi egység egyetlen gomb megnyomásával egyszerűen levehető a töltőállomásról, ezáltal a padló feletti részeket is bármikor letakaríthatja. A BedProPower Plus szívófejjel az ágyakat, a párnákat és kanapét is alapos kitisztíthatja. A kárpitok mélyéről is eltávoítja a szennyeződéseket és az allergéneket.

 

 

*A kézi egység szívóteljesítményének az IEC 62885-2 szabvány szerinti belső tesztelése alapján, összehasonlítva az előző modellel (EER75STM).

 • BedProPower Plus* szívófej

  A motoros szívófejen található kefe és gumicsíkok kombinációja biztosítja az ágyak, a párnák és kanapék alapos takarítását. A kárpitok mélyéről is eltávoítja a szennyeződéseket.

   

  *Csak az EP81HB25SH modellben.

 • Hatszor* erősebb teljesítmény

  A nagy sebességű motor hatszor* erősebb szívóerőt biztosít az alapos tisztítási eredmény érdekében.

  *A kézi egység szívóteljesítményének az IEC 62885-2 szabvány szerinti belső tesztelése alapján, összehasonlítva az előző modellel (EER75STM).

 • Automata üzemmód
  Automata üzemmód

  Az Automata üzemmód a felület típusához igazítja a szívóerőt. Legyen szó kemény padlóról vagy szőnyegrő, biztos lehet benne, hogy a porszívó hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.  

Hygienic 600 porzsák nélküli porszívó

Az ergonomikus kialakítású EL61H4SW porzsák nélküli porszívó hatékonysága kiemelkedő. A hatlépcsős szűrőrendszer kiszűri az 1 mikrométernél* nagyobb szennyeződések akár 99,99%-át is, így a kibocsátott levegő sokkal tisztább lesz. A portartály ürítése egyszerű és gyors. Mosható Allergy Plus szűrője hozzájárul a finom porszemcsék és szennyeződések hatékony szűréséhez. A porszívó könnyen irányítható, kompakt méretének köszönhetően könnyedén tárolható. Zajszintjük 74 dB (A), így hangjuk nem zavaró, élmény velük a takarítás.

 

* Az EN60312-1-2017 európai szabványnak megfelelő, 1 mikrométernél nagyobb szennyeződéseken végzett belső tesztek alapján.

 • Egyszerűen irányítható
  Egyszerűen irányítható

  A gumiborítású, nagyméretű kerekek kényelmessé teszik a porszívó mozgatást, és védelmet nyújtanak a felületeknek, hogy a takarítás mindig zökkenőmentes legyen.

 • Hatlépcsős szűrőrendszer
  Hatlépcsős szűrőrendszer

  A hatépcsős szűrőrendszer kiszűri a legapróbb szennyeződéseket, így a kibocsátott levegő sokkal tisztább lesz.

 • Könnyű portartályürítés
  Könnyű portartályürítés

  A portartály ürítése gyors és egyszerű. Két lépésben könnyedén eltávolíthatja a koszt a tartályból, minimalizálva a por kiszóródását.

Pure Q9 vezeték nélküli porszívó allergiásoknak

Az UV-technológiás, csendes PQ92-ALGS porszívóval jelentősen csökkentheti a lakásban megtalálható por és egyéb szennyeződések mennyiségét. A kézi egységre csatlakoztatható BedProPower Plus szívófej a matrac mélyéről távolítja el szennyeződéseket és allergéneket, az UV fény pedig fertőtleníti a szövetet a porszívózás során. Az öt lépcsős szűrőrendszer kiszűri a levegőben található 0,3-10 µm méretű részecskék 99,9%-át legyen az pollen, allergén vagy egyéb szennyeződés, ezzel biztosítva az egészéges otthoni környezetet.*

* Az EN 60312-1:2017 szerint mérve.

 • BrushRollClea technológia
  Brush Roll Clean technológia

  A Brush Roll Clean kefetisztító technológia egyetlen pedálmozdulattal automatikusan eltávolítja a hajszálakat és a rostokat.

 • BedProPower Plus szívófej
  BedProPower Plus szívófej

  Az UV-fénnyel ellátott, nagy teljesítményű szívófej hatékonyan távolítja el a port az ágyakból, a kanapékról és a textíliákról.

 • Nincs teljesítményveszteség
  Nincs teljesítményveszteség

  A ciklon rendszernek köszönhetően a porszívó akkor sem veszít a teljesítményéből, ha használat közben megtelik a tartály.

Pure D8.2 szuper csendes porzsákos porszívó

Ez a modell nem csak csendes, de rendkívül alapos is. Többféle szívófej tartozik hozzá, hogy a szőnyeget, a parkettát, a kanapét és az asztalt is egyszerű legyen tisztán tartani. A porszívóban mosható Allergy Plus™ szűrő és Anti-allergy s-bag porzsák van, melyeknek köszönhetően a beszívott allergének nem kerülnek vissza a levegőbe.

 • Automatikus szívóerő-szabályozás
  Automatikus szívóerő-szabályozás

  A SmartMode technológia segítségével a porszívó érzékeli, hogy szőnyegen vagy parkettán takarít éppen, és automatikusan ahhoz igazítja a szívóerőt. Így Ön kényelmesen porszívózhat az egész lakásban.

 • Makulátlan tisztaság
  Makulátlan tisztaság

  A OneGo PowerClean szívófej maximális hatékonysággal szedi össze a finom port és a nagyobb kosz szemcséket minden felületről. Elég egyszer végigmenni vele egy felületen, ezért hamarabb végez majd a takarítással.

 • A legzöldebb és legcsendesebb porszívó
  A legzöldebb és legcsendesebb porszívó

  Ez a modell 55%-ban újrahasznosított műanyagból készül, ugyanakkor minőség és teljesítmény tekintetében nem köt kompromisszumot. Csatlakozzon hozzánk, válassza Ön is a környezetbarát megoldást!

Well Q8 vezeték nélküli porszívó allergiásoknak

A WQ81-ALRS álló porszívó BedProPower Plus szívófeje segít az ágyak és kanapék alapos tisztításban. A kárpit mélyén lévő koszt és port is összegyűjti, ezzel eltávolítja az allergének jelentős részét. A szívófejben lévő UV fény pedig fertőtleníti is a textíliát a porszívózás során. A kézi egységgel kényelmesen tisztíthatja meg a padló feletti részeket, a magasan lévő felületeket, így a lakás minden pontjáról eltávolíthatja az allergiát fokozó port. Az E10 szűrőanyaggal felszerelt 5-lépcsős szűrőrendszer kiszűri az 1µm-nél nagyobb mikrorészecskék (pollen, baktériumok, penészspóra, poratka ürülék, allergének)  akár 99,99%-át*.

*Az ISO16890 szabvány szerint tesztelve.

 • Bed Pro Power + szívófej
  BedProPower Plus szívófej

  Az UV-fénnyel ellátott, nagy teljesítményű szívófej hatékonyan távolítja el a port az ágyból, a kanapéból és a matracokból.

 • Egyenletes teljesítmény
  Egyenletes teljesítmény

  A tengelyirányú, ciklonrendszerű technológia garantálja a kompromisszumok nélküli teljesítményt a takarítás során, még akkor is, ha a portartály már megtelt.

 • Ötlépcsős levegőszűrés
  Ötlépcsős levegőszűrés

  Az E10 szűrőanyaggal felszerelt 5-lépcsős szűrőrendszer képes eltávolítani az 1µm-nél nagyobb mikrorészecskék akár 99,99%-át*.

  *Az ISO16890 szabvány szerint tesztelve.

Pure D9 csendes porzsákos porszívó

A Pure D9 modellek a valaha volt legjobb porszívónk. Csendesek, mozgékonyak és alaposak. A porszívó Allergy Plus™ szűrőrendszere ráadásul eltávolítja a por és az allergének 99,97%-át a beszívott levegőből. A készülékben használt Anti-Allergy (Antiellergén) s-bag porzsák is jelentősen hozzájárul a levegő minőségének javításához otthonában. Élvezze a tisztább, egészségesebb levegőt, minden nap.

 • Higiénikus porzsákcsere
  Higiénikus porzsákcsere

  Az 5 literes s-bag® porzsák magába zárja a port, még azelőtt, hogy kiemelné a megtelt porzsákot a porszívóból. Így nem lesz minden újra poros a porzsák cseréje közben. Az innovatív CleanLift fogantyúnak köszönhetően higiénikusan, könnyedén, egyetlen csuklómozdulattal eltávolíthatja a porzsákot.

 • Okos szívófejek
  Okos szívófejek

  A porszívóhoz tartozik egy mini turbó szívófej, mellyel egyszerűen tisztán tarthatja a kárpitozott bútorokat és az ágyat is. A 3in1 szívófejjel pedig kényelmesen letakaríthatja a polcokat, asztalokat vagy akár a fal mentén a parkettaszegélyeket. A multifunkciós fejet a burkolat alatt, észrevétlenül tárolhatja, így mindig kéznél van, ha szüksége lenne rá.

 • Könnyedén irányítható
  Könnyedén irányítható

  A FlowMotion rendszernek és a 180 fokban elfordítható FlexPro™ szívófejnek köszönhetően a porszívó rendkívül jól irányítható, könnyedén kerüli ki a sarkokat, jól lehet vele manőverezni a bútorok között és alatt is.