Fedezze fel

.

Pure Q9 vezeték nélküli kézi porszívó

A PQ92-ALGS porszívót kifejezetten allergiásoknak tervezték. Könnyű és sokoldalú, a kiegészítő fejeknek köszönhetően jelentősen csökkenti a lakásban megtalálható por és egyéb szennyeződések mennyiségét. A BedProPower Plus szívófej UV fénnyel távolítja el az allergéneket az ágyból és a kanapéból, emellett az UV fénynek fertőtlenítő hatása is van. Az erős szívóhatás a matracok mélyéről is eltávolítja a szennyeződéseket. A porszívóhoz csatlakoztatható résszívó fejjel a bútorok közötti résekből és az autóból is összeszedheti a koszt. Az öntisztító Brush Roll Clean technológia egyetlen gombnyomásra, automatikusan megtisztítja a porszívó forgókeféjét a hajszálaktól. Az öt lépcsős szűrőrendszer kiszűri a levegőben található 0,3-10 µm méretű részecskék 99,9%-át, így optimális otthoni környezet biztosít.* A szűrő eltávolítja a pollent, a baktériumokat, a penészspórákat, a poratka ürüléket és allergéneket .

* Az EN 60312-1:2017 szerint mérve.

Megnézem a porszívót
 • BrushRollClea technológia
  Brush Roll Clean technológia

  A Brush Roll Clean kefetisztító technológia egyetlen pedálmozdulattal automatikusan eltávolítja a hajszálakat és a rostokat.

 • BedProPower Plus szívófej
  BedProPower Plus szívófej

  Az UV-fénnyel ellátott, nagy teljesítményű szívófej hatékonyan távolítja el a port az ágyakból, a kanapékról és a textíliákról.

 • Nincs teljesítményveszteség
  Nincs teljesítményveszteség

  A ciklon rendszernek köszönhetően a porszívó akkor sem veszít a teljesítményéből, ha használat közben megtelik a tartály.

Well Q8 vezeték nélküli kézi porszívó

Ez a vezeték nélküli WQ81-ALRS álló porszívó a legjobb segítség az allergiával küzdőknek. A BedProPower Plus szívófej UV fénnyel segít az ágyak és kanapék tisztításban. A kárpit mélyén lévő koszt és port is összegyűjti, ezzel eltávolítja az allergének nagy részét. Makulátlanul tisztává varázsolja a matracokat. Az UV fény pedig fertőtleníti is porszívózás során a textíliát. A kézi egységgel kényelmesen tisztíthatja meg a padló feletti részeket, a magasan lévő felületeket, így a lakás minden pontjáról eltávolíthatja az allergiát fokozó port. A hosszú résszívó fejjel az autóban vagy bútorok közti résekből is összeszedheti a port. Az E10 szűrőanyaggal felszerelt 5-lépcsős szűrőrendszer kiszűri az 1µm-nél nagyobb mikrorészecskék (pollen, baktériumok, penészspóra, poratka ürülék, allergének)  akár 99,99%-át**.

**Az ISO16890 szabvány szerint tesztelve.

Megnézem a porszívót
 • Bed Pro Power + szívófej
  BedProPower Plus szívófej

  Az UV-fénnyel ellátott, nagy teljesítményű szívófej hatékonyan távolítja el a port az ágyból, a kanapéból és a matracokból.

 • Egyenletes teljesítmény
  Egyenletes teljesítmény

  A tengelyirányú, ciklonrendszerű technológia garantálja a kompromisszumok nélküli teljesítményt a takarítás során, még akkor is, ha a portartály már megtelt.

 • Ötlépcsős levegőszűrés
  Ötlépcsős levegőszűrés

  Az E10 szűrőanyaggal felszerelt 5-lépcsős szűrőrendszer képes eltávolítani az 1µm-nél nagyobb mikrorészecskék akár 99,99%-át*.

  *Az ISO16890 szabvány szerint tesztelve.

Pure D8.2 Allergy: szuper csendes porzsákos porszívó

Ez a modell nem csak csendes, de rendkívül alapos is. Többféle szívófej tartozik hozzá, hogy a szőnyeget, a parkettát, a kanapét és az asztalt is egyszerű legyen tisztán tartani. A porszívóban mosható Allergy Plus™ szűrő és Anti-allergy s-bag porzsák van, melyeknek köszönhetően a beszívott allergének nem kerülnek vissza a levegőbe.

Megnézem a porszívót
 • Automatikus szívóerő-szabályozás
  Automatikus szívóerő-szabályozás

  A SmartMode technológia segítségével a porszívó érzékeli, hogy szőnyegen vagy parkettán takarít éppen, és automatikusan ahhoz igazítja a szívóerőt. Így Ön kényelmesen porszívózhat az egész lakásban.

 • Makulátlan tisztaság
  Makulátlan tisztaság

  A OneGo PowerClean szívófej maximális hatékonysággal szedi össze a finom port és a nagyobb kosz szemcséket minden felületről. Elég egyszer végigmenni vele egy felületen, ezért hamarabb végez majd a takarítással.

 • A legzöldebb és legcsendesebb porszívó
  A legzöldebb és legcsendesebb porszívó

  Ez a modell 55%-ban újrahasznosított műanyagból készül, ugyanakkor minőség és teljesítmény tekintetében nem köt kompromisszumot. Csatlakozzon hozzánk, válassza Ön is a környezetbarát megoldást!

Pure F9 Allergy: vezeték nélküli kézi porszívó

A PF91-ALRGY porszívó sokat segíthet abban, hogy otthona makulátlanul tiszta legyen.  A mosható Allergy Plus szűrő és az 5 lépcsős szűrőrendszer gondoskodik róla, hogy a beszívott por, állatszőr és egyéb allergének a portartályban maradjanak, és otthonába csak a megszűrt, tiszta levegő kerüljön vissza. A porszívó testét könnyedén csúsztathatja fel és le, hogy könnyedén beférjen vele az alacsonyabb bútorok alá is. A sokféle tartozéknak és beállítási lehetőségnek köszönhetően minden zugot kényelmesen kitakaríthat otthonában.

Megnézem a porszívót
 • Egyedülállóan sokoldalú
  Egyedülállóan sokoldalú

  A csúsztatható fő egység segítségével könnyedén kitakaríthatja otthona minden kis négyzetcentiméterét. Az alacsonyabb kanapék és fotelek alá is befér vele, ugyanakkor könnyedén eléri a plafon sarkait vagy a függönykarnist. A kihúzható cső és a 3in1 multifunkciós kefe gondoskodik róla, hogy minden felületet és bútort egyszerű legyen letakarítani.

 • Kiegészítők az igazán alapos takarításhoz
  Kiegészítők az igazán alapos takarításhoz

  Az Allergy Pro szívófejel hatékonyan távolíthatja el a port és a mikroszennyeződéseket a bútorokról, matracokról és a lépcsőkről is. A magasfényű vagy sérülékeny felületű bútorokat is biztonságosan porszívózhatja le a bársonypárnával ellátott szívófej segítségével.

 • A porcicák sem bújhatnak el
  A porcicák sem bújhatnak el

  A szívófej szuper fényes LED lámpái megvilágítják a sötét helyeket a bútorok alatt és a sarkokban is. Ezért a legkisebb porszemek sem maradnak észrevétlenek. Ha este porszívózik, a LED fényben látni fogja azokat a szennyeződéseket is, melyek a nappali fényben láthatatlanul belesimulnak a parkettába.

Pure D9 Allergy: csendes porzsákos porszívó

A Pure D9 modellek a valaha volt legjobb porszívónk. Csendesek, mozgékonyak és alaposak. A Pure D9 Allergy porszívó Allergy Plus™ szűrőrendszere ráadásul eltávolítja a por és az allergének 99,97%-át a beszívott levegőből. A készülékben használt Anti-Allergy (Antiellergén) s-bag porzsák is jelentősen hozzájárul a levegő minőségének javításához otthonában. Élvezze a tisztább, egészségesebb levegőt, minden nap.

Megnézem a porszívót
 • Higiénikus porzsákcsere
  Higiénikus porzsákcsere

  Az 5 literes s-bag® porzsák magába zárja a port, még azelőtt, hogy kiemelné a megtelt porzsákot a porszívóból. Így nem lesz minden újra poros a porzsák cseréje közben. Az innovatív CleanLift fogantyúnak köszönhetően higiénikusan, könnyedén, egyetlen csuklómozdulattal eltávolíthatja a porzsákot.

 • Okos szívófejek
  Okos szívófejek

  A porszívóhoz tartozik egy mini turbó szívófej, mellyel egyszerűen tisztán tarthatja a kárpitozott bútorokat és az ágyat is. A 3in1 szívófejjel pedig kényelmesen letakaríthatja a polcokat, asztalokat vagy akár a fal mentén a parkettaszegélyeket. A multifunkciós fejet a burkolat alatt, észrevétlenül tárolhatja, így mindig kéznél van, ha szüksége lenne rá.

 • Könnyedén irányítható
  Könnyedén irányítható

  A FlowMotion rendszernek és a 180 fokban elfordítható FlexPro™ szívófejnek köszönhetően a porszívó rendkívül jól irányítható, könnyedén kerüli ki a sarkokat, jól lehet vele manőverezni a bútorok között és alatt is.