Írja meg, mit gondol készülékéről és nyerjen egy Electrolux turmixgépet!


Mondja el, mit gondol új Electrolux készülékéről! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Pozitív és negatív észrevételeit is egyaránt nagyra értékeljük.


Ha megosztja velünk véleményét, részt vesz egy sorsoláson, és megnyerheti az Electrolux Explore 6 turmixgépek egyikét. Minden héten kisorsolunk egy szerencsés nyertest.


Szabályzat és részvételi feltételek

Electrolux turmixgép ajándékba

Az Explore 6* turmixgép nagyszerű és sokoldalú segítőtárs a konyhában. A frissítő és egészséges turmixok mellett krémleveseket vagy mártásokat is készíthet vele. Az 5 fokban döntött kehelyben az erős kések krémesen simára turmixolnak minden alapanyagot, sőt még a jeget is kásásra zúzzák egy hűsítő limonádéhoz.

Ha szeret sütni és főzni, de nem mindig tudja pontosan, mit készítsen, örömmel adunk néhány ötletet. Böngésszen Egy falat inspiráció rovatunkban, ahol már több mint 100 rövid recept videóval várjuk. Minden recepthez megírtuk a bevásárló listát, és pontosan leírtuk az elkészítés módját. Megnézem a recepteket.

*Az ajándék turmixgép a készlet erejéig érhető el fekete (E6TB1-4GB) vagy fehér (E6TB1-4CW) színben.

Hogyan írhat értékelést?

 • 1
  Keresse meg készülékét

  Keresse meg készülékét weboldalunkon, majd kattintson a kép jobb oldalán a csillagok mellett látható számra. Így azonnal eljut az oldal aljára, ahol a "Számít a véleménye" blokkban a csillagokra kattintva megkezdheti az értékelést.

 • 2
  Írja meg véleményét

  Minél személyesebb véleményt ír, annál inkább segít másoknak a választásban. Legyen az a készülék kezelhetősége, tisztán tartása, külseje, vagy bármilyen, a használat során szerzett élménye.

 • 3
  Figyelje e-mail fiókját

  A sorsoláson minden értékelés írója részt vesz, amennyiben véleménye megfelel a közzétételi előírásoknak. Minden héten csütörtökön, e-mail-ben értesítjük a heti sorsolás szerencsés nyertesét. Kérjük, nézze meg spam mappáját is.

Köszönjük, és sok szerencsét kívánunk!

Szabályzat és részvételi feltételek