Szeresse. Írjon ismertetőt. Nyerjen.

Írjon ismertetőt

Nyerje meg a díjat

Ha szereti Electrolux készülékét, írjon róla, és küldje el nekünk. Ekkor részt vesz a sorsoláson, ahol megnyerheti egyik legnépszerűbb konyhai robotgépünket. Minden héten kisorsolunk egy szerencsés nyertest.

A díj

A Sport Mini Mixer turmixgép extra sportpalack kiegészítővel

Gyümölcslé útközben

Ez a kis főnyeremény segít jobban kihasználni a napját. A Sport Mini Mixer turmixgéppel könnyen készíthet gyümölcslét, bárhol és bármikor élvezheti a vitaminbombát. Tegye a hozzávalókat közvetlenül a pillekönnyű, 600 ml űrtartalmú palackba. Így tökéletes útitárs, ha hirtelen ízletes, természetes felfrissülésre vágyik.

Finomra turmixolt tengeri halleves
Szuper levesek

Készítsen könnyedén selymes állagú leveseket. A flakon hőálló, így választhat egy felmelegítő erőleves és egy frissítő üdítőital között.

Számít a véleménye

Kíváncsiak vagyunk a véleményére termékeinkkel kapcsolatban. Visszajelzései értékesek számunkra, mert segít olyan készülékeket tervezni, amilyeneket látni szeretne otthonában. Mindössze három lépésben, ha Önnek kedvez a szerencse, hozzájuthat egy új turmixgéphez.

Hogyan küldheti el nekünk az ismertetőt?

A Sports Mini Mixer konyhai robotgép
1
Válasszon terméket

Keressen termékeink között honlapunk kiváló menüjének segítségével. Ha megtalálta a keresett terméket, kattintson az Ismertető elküldése hivatkozásra.

2
Felhasználói fiók létrehozása

Az ismertető elküldéséhez létre kell hoznia egy Electrolux felhasználói fiókot. Így lehetővé válik az Ön számára, hogy ismertetőt küldjön, regisztrálja termékeit, és hozzáférjen a legfrissebb hírekhez és újdonságokhoz.

3
Küldje el az ismertetőt

Mondja el, mit gondol a termékről. Mondja el, hogyan használja a terméket, és hasonlítsa össze a korábbi hasonló célt szolgáló termékekkel.

Köszönjük, és sok szerencsét kívánunk!

Tekintse meg a felhasználási feltételeket