Értékelje készülékét és nyerjen!

Írja meg mit gondol készülékéről és nyerjen egy 5 részes edényszettet!

Mondja el mit gondol új Electrolux készülékéről! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Pozitív és negatív észrevételei is fontosak. 


Ha megosztja velünk véleményét, részt vesz egy sorsoláson, és megnyerheti az egyik Electrolux edényszettet. Minden héten kisorsolunk egy szerencsés nyertest. 


Szabályzat és részvételi feltételek

Electrolux edényszett ajándékba

Az igazán jó ételek készítéséhez csak friss alapanyagokra, jó receptekre és megfelelő eszközökre van szükség. Mi egy prémium minőségű, 5 részes (egy 16 és egy 20 cm átmérőjű fazék fedővel, valamint egy 24 cm átmérőjű serpenyő) Electrolux edényszettel segítünk önnek abban, hogy a főzés minden nap élmény legyen. A rozsdamentes acél edényeket sütőjében és indukciós, elektromos vagy gázfőzőlapján is használhatja. Ha szeret sütni és főzni, de nem mindig tudja pontosan, mit enne, örömmel adunk néhány ötletet. Böngésszen  Egy falat inspiráció rovatunkban, ahol már több mint 80 rövid recept videóval várjuk. Minden recepthez megírtuk a bevásárló listát, és pontosan leírtuk az elkészítés módját.

Megnézem a recepteket

Hogyan írhat értékelést?

 • 1
  Keresse meg készülékét

  Keresse meg készülékét weboldalunkon, majd kattintson a kép jobb oldalán a csillagok mellett látható számra. Így azonnal eljut az oldal aljára, ahol a "Számít a véleménye" blokkban a csillagokra kattintva megkezdheti az értékelést.

 • 2
  Írja meg véleményét

  Minél személyesebb véleményt ír, annál inkább segít másoknak a választásban. Legyen az a készülék kezelhetősége, tisztán tartása, külseje, vagy bármilyen, a használat során szerzett élménye.

 • 3
  Figyelje e-mail fiókját

  A sorsoláson minden értékelés írója részt vesz, amennyiben véleménye megfelel a közzétételi előírásoknak. Minden héten csütörtökön, e-mail-ben értesítjük a heti sorsolás szerencsés nyertesét. Kérjük, nézze meg spam mappáját is.

Köszönjük, és sok szerencsét kívánunk!

Szabályzat és részvételi feltételek