Írja meg, mit gondol készülékéről és nyerjen Electrolux pizzakő szettet!


Mondja el, mit gondol új Electrolux készülékéről az alábbi oldalon! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Pozitív és negatív észrevételeit is egyaránt nagyra értékeljük.

 

Ha megosztja velünk véleményét, részt vesz egy sorsoláson, és megnyerheti az Electrolux pizzakő szettek egyikét. Minden héten kisorsolunk 3 szerencsés nyertest.


Szabályzat és részvételi feltételek

Electrolux pizzakő szett ajándékba

A pizzakővel megidézheti az igazi olasz éttermek hangulatát otthon, a saját konyhájában. Süssön rajta pizzát, focacciát, pitát, calzonét vagy akár kenyeret! A pizzakövön sült tészta alul-felül ropogós lesz, miközben belül könnyű és puha marad. Csak tegye be a pizzakövet a sütőbe, melegítse fel 230°C-ra, majd a lapát segítségével tegye a tésztát a forró kőre, és süsse készre. Ha elkészült, élvezze az ínycsiklandó olasz ízeket. 

Ha szeret sütni és főzni, de nem mindig tudja pontosan, mit készítsen, örömmel adunk néhány ötletet. Böngésszen Egy falat inspiráció rovatunkban, ahol már több mint 100 rövid recept videóval várjuk. Minden recepthez megírtuk a bevásárló listát, és pontosan leírtuk az elkészítés módját. Megnézem a recepteket.

 

Hogyan írhat értékelést?

 • 1
  Keresse meg készülékét

  Kattintson ide, és kövesse az útmutatást. 
  Vagy keresse meg készülékét weboldalunkon, majd kattintson a kép jobb oldalán a csillagok mellett látható számra. Így azonnal eljut az oldal aljára, ahol a "Számít a véleménye" blokkban a csillagokra kattintva megkezdheti az értékelést.

 • 2
  Írja meg véleményét

  Minél személyesebb véleményt ír, annál inkább segít másoknak a választásban. Legyen az a készülék kezelhetősége, tisztán tartása, külseje, vagy bármilyen, a használat során szerzett élménye.

 • 3
  Figyelje e-mail fiókját

  A sorsoláson minden értékelés írója részt vesz, amennyiben véleménye megfelel a közzétételi előírásoknak. Minden héten csütörtökön, e-mail-ben értesítjük a heti sorsolás szerencsés nyertesét. Kérjük, nézze meg spam mappáját is.

Köszönjük, és sok szerencsét kívánunk!

Szabályzat és részvételi feltételek