Írja meg mit gondol, és nyerjen Sportmixert!

Írja meg mit gondol készülékéről
és nyerjen Sportmixert!

Mondja el mit gondol új Electrolux készülékéről! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Pozitív és negatív észrevételei is fontosak. 


Ha megosztja velünk véleményét, részt vesz egy sorsoláson, és megnyerheti az egyik Electrolux Sportmixert. Minden héten kisorsolunk egy szerencsés nyertest. 


Szabályzat és részvételi feltételek

Electrolux Sportmixer

Egészséges, frissítő turmixok

Soha nem volt még ilyen egyszerű sportoláshoz, kiránduláshoz vagy akár a munkahelyére magával vinni egy friss, vitamindús gyümölcsturmixot. Csak dobja bele a hozzávalókat a sportmixer palack formájú tetejébe, majd egy gombnyomás és már kész is a frissítő vitaminbomba, amit azonnal vihet is magával. 

Könnyedén készíthet finom krémleveseket is a Sportmixerben
Könnyedén készíthet finom krémleveseket is a Sportmixerben

A Sportmixer hőálló palackjában könnyedén készíthet selymes állagú krémleveseket is. Akár minden nap másikat. A BPA mentes palackban a levesek és a turmixok nem veszik át egymás ízét.

Hogyan írhat értékelést?

 • 1
  Keresse meg készülékét

  Keresse meg készülékét weboldalunkon, majd kattintson a kép jobb oldalán a csillagok mellett látható számra. Így azonnal eljut az oldal aljára, ahol a "Számít a véleménye" blokkban a csillagokra kattintva megkezdheti az értékelést.

 • 2
  Írja meg véleményét

  Minél személyesebb véleményt ír, annál inkább segít másoknak a választásban. Legyen az a készülék kezelhetősége, tisztán tartása, külseje, vagy bármilyen, a használat során szerzett élménye.

 • 3
  Figyelje e-mail fiókját

  A sorsoláson minden értékelés írója részt vesz, amennyiben véleménye megfelel a közzétételi előírásoknak. Minden héten csütörtökön, e-mail-ben értesítjük a heti sorsolás szerencsés nyertesét. Kérjük, nézze meg spam mappáját is.

Köszönjük, és sok szerencsét kívánunk!

Szabályzat és részvételi feltételek