Írja meg, mit gondol készülékéről és nyerjen Electrolux vákuumpumpás frissentartó dobozszettet!

Mondja el, mit gondol új Electrolux készülékéről az alábbi oldalon! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Pozitív és negatív észrevételeit is egyaránt nagyra értékeljük.

 

Ha megosztja velünk véleményét, részt vesz egy sorsoláson, melyen nyerhet egy Electrolux vákuumpumpás frissentartó dobozszettet. Minden héten kisorsolunk 3 szerencsés nyertest.


Szabályzat és részvételi feltételek

Vákuumpumpás frissentartó dobozszett

Az Electrolux frissentartó dobozokban hosszabb ideig megőrizheti az ételek friss ízét, és a maradékok is tovább elállnak. A dobozon beállíthatja a dátumot, hogy mindig tudja mikor került bele az étel vagy mikor jár le a szavatossága. A vákuumpumpa segítségével pedig pillanatok alatt légmentesen lezárhatja a tárolóedényeket. Az ételek frissen tartása mellett az átlátható, rendezett tárolásban is segítenek a dobozok.

Hogyan írhat értékelést?

 • 1
  Keresse meg készülékét

  Kattintson ide, és kövesse az útmutatást. 
  Vagy keresse meg készülékét weboldalunkon, majd kattintson a kép jobb oldalán a csillagok mellett látható számra. Így azonnal eljut az oldal aljára, ahol a "Számít a véleménye" blokkban a csillagokra kattintva megkezdheti az értékelést.

 • 2
  Írja meg véleményét

  Minél személyesebb véleményt ír, annál inkább segít másoknak a választásban. Legyen az a készülék kezelhetősége, tisztán tartása, külseje, vagy bármilyen, a használat során szerzett élménye.

 • 3
  Figyelje e-mail fiókját

  A sorsoláson minden értékelés írója részt vesz, amennyiben véleménye megfelel a közzétételi előírásoknak. Minden héten csütörtökön, e-mail-ben értesítjük a heti sorsolás szerencsés nyertesét. Kérjük, nézze meg spam mappáját is.

Köszönjük, és sok szerencsét kívánunk!

Szabályzat és részvételi feltételek