Porszívózás és felmosás egy készülékkel? Nem lehetetlen.

A PowerPro* mop felmosófejjel is használható vezeték nélküli porszívókkal minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb a takarítás. Csak cserélje ki a szívófejet porszívózás után a mop fejre, és máris felmoshatja a padlót. A tisztítóállomással** még hatékonyabb lesz a felmosás, mivel azonnal meg is tisztítja a felmosófej forgó párnáit, így mindig tiszta vízzel takaríthatja a járólapot vagy a parkettát.

 

* A PowerPro* mop felmosófej alap tartozék a ES52B25WET, ES62P25WET, EP71B14WET, EP81B25WET porszívóknál. A felmosófej külön is megvásárolható. Vásárlás előtt mindig ellenőrizze, hogy melyik típusú felmosófej való a kiválasztott vagy meglévő porszívójához.
** A PowerPro tisztítóállomás külön vásárolható meg.

 

Porszívózás minden felületen

Az erőteljes motor és szívófej együtt gondoskodik a hatékony porfelszedésről kemény padlón és szőnyegen egyaránt - akár tolja, akár húzza a porszívót. Élvezze a kivételesen hatékony takarítást. 

Felmosófej a nedves takarításhoz

A PowerPro mop felmosófejen található forgó párnák hatékonyan távolítják el a folyadékot, valamint a makacs szennyeződéseket, így a felmosás mostantól gyerekjáték. Ezzel a felmosófejjel egyszerűbben megtisztíthatja a padlót, mint egy hagyományos felmosófejjel.

PowerPro tisztítóállomás

A PowerPro tisztítóállomás speciális öblítő rendszere mindössze 5 másodperc alatt átmossa a PowerPro mop felmosófejet, és eltávolítja a forgópárnákon lévő szennyeződéseket, valamint a felesleges vizet. A koszos víz külön tartályba kerül, így a mop fej mindig tiszta vízzel törli át a padlót.
 Könnyű felmosás három lépésben

Felejtse el a hagyományos felmosókat, amelyek plusz helyet foglalnak és rendszeresen cserélni kell őket. Egyetlen porszívóval tökéletesen kitakaríthatja az egész lakást. A porszívóval gyorsan végig szaladhat a lakáson, majd egy egyszerű fejcsere után a padlót is felmoshatja a PowerPro mop fejjel és a tisztítóállomással.

 • Tisztítóállomás feltöltése
  1

  Töltse fel a tisztítóállomást vízzel. Önthet bele mosószert is.

 • A tisztítóállomás működés közben
  2

  Helyezze a felmosófejet közvetlenül a tisztítóállomásra, és forgassa annak párnáit úgy, hogy felszívják a vizet.

 • Tisztítóállomás takarítás
  3

  Használat után finoman nyomja le a tisztítóállomás gombját a felmosófej párnáinak megtisztításához.

Vezeték nélküli nedves takarítógép

Az Ultimate 800 vezeték nélküli nedves takarítógép egyszerre porszívóz és felmos. A nagy teljesítményű készülék könnyedén felszívja a nedves és száraz szennyeződéseket a kemény padlóról, legyen az por, állatszőr, vagy kiömlött folyadék. A nedves takarítógép infravörös technológiával érzékeli a szennyeződést, és ahhoz igazítja a szívóerőt. A vízadagaló funkcióval pedig hatékonyan tünteti el a ragacsos szennyeződéseket.