A sütőn kiválasztjuk a 180 fokos gőzprogramot, és előmelegítjük. A bolti leveles tésztát sütőpapírostul kiterítjük egy tepsire, megszurkáljuk villával, a széleit pedig bebordázzuk. A tejfölt a ricottával kikeverjük, belenyomjuk a fokhagymát, és szórunk bele pár szem felaprított szárított paradicsomot is, majd borssal és sóval ízesítjük. Megkenjük vele a tésztát, megszórjuk reszelt sajttal és 15 percig sütjük.
MEGNÉZEK EGY GŐZSÜTŐT

Közben a paradicsomokat felkarikázzuk, majd az elősütött alapon szépen elrendezzük. A tetejét megszórjuk kevés sózott szezámmaggal, meglocsoljuk olívaolajjal, és 10 perc alatt készre sütjük. Tálaláskor tépkedünk rá pár levél friss bazsalikomot, és már szeletelhetjük is.