A tésztához a hideg vajat összemorzsoljuk a porcukorral, hozzáadjuk a tojást, sót, citromhéjat és a liszttel gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Fél órára folpackba csomagolva hűtőbe tesszük. Lisztezett felületen 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk, kiszaggatjuk őket, és sütőpapírral bélelt tálcán hőlégkeverés programon 180 fokon vagy gőzsütőben 160 fokos gőzprogramon (25% gőz) 8-10 perc alatt készre sütjük.
MEGNÉZEK EGY GŐZSÜTŐT

A lemon curd-höz a citromokat megmossuk, lereszeljük és kifacsarjuk. Hozzáadjuk a cukrot, az elhabart tojásokat, és vízgőz felett kézi habverővel folyamatos keverés mellett sűrűsödésig főzzük, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a vajat, csomómentesre keverjük, üvegbe töltjük, és hűtőbe tesszük. Az a legjobb, ha a citromkrémet előző nap bekeverjük, így a hűtőben szépen megszilárdul majd.
A kihűlt kekszeket felváltva összeragasztjuk a málna-és sárgabaracklekvárral, és a lemon curd-del, majd a tetejüket porcukorral meghintjük.