Összeállítjuk a gnudit
A hozzávalókat egy keverőtálban összedolgozzuk, kis gombócokat formázunk belőlük és megforgatjuk búzadarában, majd
10 percre félretesszük.
Elkészítjük a ragut
A paradicsomok felét félbe vágjuk, másik felét egészben hagyjuk. A fenyőmagot száraz serpenyőben lepirítjuk, hozzáadunk
3 evőkanál olívaolajat, beledobjuk a zsályát és egy perc múlva a szardellát is. Mikor a szardella felolvadt, hozzáadjuk a paradicsomokat, a kaprit, a zöldfűszereket és a balzsamecetet. Sózzuk-borsozzuk majd amikor a paradicsomok kezdenek összeesni, ráöntjük a grappát és flambírozzuk a ragut.

Elkészítjük a gremolátát
A fokhagymát és a citrom héját lereszeljük, a petrezselymet finomra vágjuk, és az egészet egy kevés sóval összeforgatjuk.
Készre sütjük a húst
A szuvidolt húst forró serpenyőben körbesütjük, kicsit pihentetjük, majd megkenjük a borredukcióval, sózzuk, borsozzuk és meghintjük a kész gremolátával.
Megfőzzük a gnudikat
A megformázott gnudikat éppen gyöngyöző, sós vízben pár perc alatt készre főzzük, leszűrjük és a raguval, valamint a borjúszűzzel tálaljuk.