Kóstoljon bele a világ ízeibe!

Főzzön egyszerűen, örömmel

Egyszerűen készíthet mesteri fogásokat, ha megvannak hozzá a megfelelő eszközei. Néhány hasznos kiegészítővel élmény lesz a sütés és a főzés, ráadásul a fantasztikusan finom fogásokkal lenyűgözi majd családját és barátait.

Inspirálódjon szakácskönyvünkből.

Hasznos kiegészítők, melyekkel élmény a sütés

5

5(1  Értékelés )

Az Electrolux sótéglán természetes módon fűszerezheti az ételeket. Használhatja grillen vagy sütőben, de az acél tartókeret segítségével indukciós főzőlapon is. A himalájai só gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, melyek rendkívül egészségesek és fantasztikus ízt adnak minden ételnek.
5

5(1  Értékelés )

A grill lapon egész évben készíthet kellemesen füstös ízű, szaftos szték szeleteket, roppanós zöldségeket és friss tengeri herkentyűket. A vas felület egyenletesen forrósodik át, ezért egyszerre több szelet húst is süthet rajta. A Plancha grill-lapot használhatja indukciós, kerámia és gázfőzőlapon is.
5

5(4  Értékelés )

Egy pizzakővel megidézheti az igazi olasz éttermek hangulatát otthon, a saját konyhájában. Valódi olasz klasszikusokat készíthet a segítségével. Süssön rajta pizzát, focacciát, pitát, calzonét vagy akár kenyeret! A pizzakövön sült tészta alul-felül ropogós lesz, miközben belül könnyű és puha marad.
5

5(2  Értékelés )

Az Infi-Wok szett kifejezetten indukciós főzőlaphoz lett tervezve. Az edényhez tartozik egy speciálisan ívelt wok tartó gyűrű, amely stabilan a főzőlapon tartja a serpenyőt, és gondoskodik arról, hogy az egyenletesen átforrósodjon. Így az intenzív pirítást igénylő, ízletes fogások egy szempillantás alatt elkészülnek.