FONTOS BIZTONSÁGI FELHÍVÁS – Electrolux Pure F9

Az Electrolux arra kéri a bizonyos sorozatszámú Electrolux Pure F9 vezeték nélküli porszívók tulajdonosait, hogy ne használják a készüléket egy lehetséges biztonsági probléma miatt.

A probléma a termékben található egyik alkatrész hibájából ered, amely bizonyos körülmények között túlmelegedést idézhet elő, és a porszívó kigyulladását okozhatja. A túlmelegedés komoly kockázatot jelent, tűz keletkezéséhez vezethet, amely átterjedhet a termék közelében lévő gyúlékony anyagokra.

Az érintett termékek tulajdonosait arra kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot az Electrolux ügyfélszolgálatával, ahol útmutatást kapnak a termék visszaküldésével, valamint a kompenzációs lehetőségekkel kapcsolatban (pl. a termék cseréje).

Az ügyfélszolgálat elérhetőségei:

tel.: 06 1 252 1773 (hétfőtől-péntekig 8-17 óra között várjuk hívását)

e-mail: ugyfelszolgalat@electrolux.com

Amennyiben hétvégén ír ügyfélszolgálatunknak, hétfőn tudjuk leghamarabb megkeresni Önt. 

Személyi sérülésről vagy anyagi kárról a mai napig nem érkezett jelentés. Mindazonáltal, mivel az Electroluxnak a fogyasztók biztonsága a legfontosabb, nagyon komolyan vesszük ezt a kérdést. Ezért úgy döntöttünk, hogy haladéktalanul visszahívjuk a termékcsalád összes érintett termékét.

 

A következő modellszámú, PNC számú illetve sorozatszám tartományba tartozó modelleket érinti a visszahívás:

pdf-icon-elux-blue.png

Azt, hogy az Ön készüléke érintett-e a visszahívásban a modellszám, a termékszám (PNC) és a sorozatszám (SN) beazonosításával ellenőrizheti. Ezek az adatok a porszívó portartály egysége mögött elhelyezett adattáblán találhatók.

Mielőtt felkeresi az ügyfélszolgálatot, kérjük készítse elő az alábbi adatokat: 

Ezen információk az adattáblán találhatóak. 

FX9-electrolux-label-378x262png.png148x472_elux_vacuum.png

 

Amennyiben Ön rendelkezik a fenti linken szereplő sorozatszámú/PNC számú termékkel, azonnal fel kell függesztenie a készülék használatát, el kell távolítania a töltőállványról, és ki kell húznia a töltőállomás csatlakozóját a fali aljzatból

Ha a modell és a termékszám (PNC) megegyezik, illetve a sorozatszám (SN) a megadott tartományon belül van, és Önt még nem keresték meg az Electrolux Ügyfélszolgálatától, kérjük, hívjon minket a következő telefonszámon 06 1 252 1773, ahol útmutatást kap a termék visszaküldésével, valamint a kompenzációs lehetőségekkel kapcsolatban (pl. a termék cseréje egy jelenleg a választékban lévő másik modellre).

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a probléma csak az említett sorozatszámokkal/termékszámokkal rendelkező porszívókat érinti. Az Electrolux Pure F9 termékcsalád egyéb PNC számú termékeit ez a visszahívás nem érinti. Más Electrolux porszívót szintén nem érint a probléma.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségekért, és előre is köszönjük megértését.