Nyílt forráskódú szoftver információk

A PURE i9 robotporszívó szoftvere nyílt forráskódú elemekre épül. Az Electrolux hálásan köszöni a robotika közösség hozzájárulását a szoftver fejlesztéséhez.

Az összes nyílt forráskódra épülő elem licencfeltételeit az alábbi csomag tartalmazza:
Licencek letöltése >

Az összes olyan nyílt forráskódra épülő elem forráskódja, amelyek licencfeltételeit nyilvánossá kell tenni, letölthetők az alábbi linkről:
Forráskód letöltése >

Kérjük, írjon nekünk az opensource.rvc@electrolux.com e-mail címre, ha szeretné CD-n megkapni a fenti szoftver csomag forráskódját. Ezzel a lehetőséggel a termék forgalmazásának megszűnését, illetve az utolsó szoftverfrissítés kiadását követően 3 évig van lehetősége. A CD kiküldése 5 USD-t adminisztrációs és postaköltséggel járhat.

Információ a teszintézeteknek

A PUREi9/RX9 robotporszívók rejtett teszt üzemmódjait az alábbiak szerint érhetik el.

A "nyomja meg" azt jelenti, hogy tartson nyomva egy gombot 1 másodpercig, amíg a robotporszívó hangjelzést ad. A "nyomja hosszan" azt jelenti, hogy tartson nyomva egy gombot 2 másodpercig, amíg a robotporszívó újra hangjelzést ad. (Ha a robotporszívó le van némítva, az időtartamok akkor is érvényesek, de a hangjelzés elmarad.)

IEC teszt mód 1 vagy 2

  1. Nyomja hosszan a Home (a ház szimbólum) gombot, majd nyomja hosszan az ECO gombot. A kijelzőn megjelenik a "LAN" felirat.
  2. Nyomja meg az ECO-t. A kijelzőn megjelenik a "test" felirat.
  3. Nyomja meg a Play gombot. A kijelzőn megjelenik a "t01" felirat.
  4. Nyomja meg az ECO gombot, hogy váltani tudjon a "t01" (teszt mód 1) és a "t02" (teszt mód 2) között, majd nyomja meg a Play-t a megfelelő teszt mód kiválasztásához. A kijelzőn megjelenik az "IEC1" vagy "IEC2" felirat.
  5. Nyomja meg a Play-t a teszt elindításához, vagy nyomja hosszan a Play-t a törléshez.

Váltás a WiFi be/kikapcsolás között

  1. Nyomja hosszan a Home (a ház szimbólum) gombot, majd nyomja hosszan az ECO gombot. A kijelzőn megjelenik a "LAN" felirat.
  2. Nyomja meg a Play gombot. A kijelzőn megjelenik az "on" felirat.
  3. Nyomja meg az ECO gombot, hogy váltani tudjon "be" és "ki" kapcsolás között, majd nnyomja meg a Play-t a megfelelő állapot kiválasztásához.

A robotporszívó teljes kikapcsolása

Tartsa nyomva a Play gombot kb. 5 másodpercig, amíg a robotprszívó hármat sípol. A kijelzőn megjelenik az "OFF" felirat, és látható lesz addig, amíg a robotporszívó teljesen kikapcsol.