Hozzávalók
Spenótos-almás turmix
1 kis marék zabpehely; 1 kis marék bébi spenót; fél zöldalma; 1 ek méz; 100 ml narancslé; 150 ml kókusztej
Céklás-mandulás turmix
1 kis marék mandula; 1 piros alma; 1 kisebb cékla; 1 sárgarépa; 1 hüvelyknyi gyömbér; ½ citrom leve; 150-200 ml víz
Elkészítés
![](/siteassets/regional-assets/emea/hungary/local-hub/receptek/e.-frissitk/vitalizalo-turmixok/vitalizalo_turmixok2_1096x638.png?width=280&quality=70&mode=crop)
1) Spenótos almás
A zabpelyhet egy száraz serpenyőben lepirítjuk, majd késes aprítóval lezúzzuk.
A turmixgépbe rakjuk a spenótot, a kisebb kockákra vágott zöldalmát és a mézet. Hozzáöntjük a narancslevet, kókusztejet, beleszórjuk a lezúzott zabpelyhet és alaposan összeturmixoljuk.
![](/siteassets/regional-assets/emea/hungary/local-hub/receptek/e.-frissitk/vitalizalo-turmixok/vitalizalo-turmixok_1096x638.jpg?width=280&quality=70&mode=crop)
2) Céklás mandulás
A mandulát késes aprítóval lezúzzuk. Az almát, céklát, répát, gyömbért meghámozzuk és kisebb kockára vágjuk.
Minden hozzávalót egy turmixgépbe rakunk és alaposan összeturmixoljuk. Ha szeretnénk mézzel édesíthetjük.
![](/siteassets/regional-assets/emea/hungary/local-hub/receptek/elux_efi_banner.jpg?width=280&quality=70&mode=crop)
Egy falat inspiráció
Havonta új recept-videókkal várjuk, és megmutatjuk, hogyan lehet a jól ismert alapanyagokból izgalmas és finom ételeket készíteni. Ha kedvet kapott valamelyik finomsághoz, készítse el Ön is otthon.