A tökmag és a nagy szemű tengeri só kivételével mindent a robotgép keverőtáljába teszünk, és a hozzávalókból fényes, ruganyos tésztát gyúrunk. Letakarjuk, és huzatmentes helyen kb. másfél óra alatt hagyjuk duplájára kelni. A tésztát liszttel megszórt deszkára borítjuk, kinyomkodjuk belőle a levegőt, és olívaolajos kézzel 24 zsömlét formázunk belőle.
MEGNÉZEK EGY ASSISTENT ROBOTGÉPET
Ismét letakarjuk, és 30 percig pihentetjük, majd megszórjuk tökmaggal és nagy szemű tengeri sóval. A tésztát betesszük a sütőbe (nem kell előmelegíteni), és 200 fokon, gőzprogramon 20 perc alatt készre sütjük.
MEGNÉZEK EGY GŐZ FUNKCIÓS TŰZHELYET
Elkészítési idő: 1 óra
Pihentetés: 2 óra