Frissítő tavaszi ajánlatok

Elérkezett a tavaszi nagytakarítás ideje! Frissítő tavaszi akciónkban akár 40% kedvezménnyel vásárolhat Electrolux porszívókat és légtisztítókat. Tegye kényelmessebbé a takarítást egy vezeték nélküli porszívóval vagy porszívózzon bármikor csendes porzsákos porszívóinkkal. Modern dízájnú, alkalmazásból irányítható légtiszítóinkkal könnyedén megtisztíthatja otthona levegőjét.

Vezeték nélküli porszívók

Vezeték nélküli porszívóinkat úgy terveztük, hogy minden felületen hatékonyan takarítsanak. Könnyűek, egyszerűen használhatók és mindig kéznél vannak. Könnyedén mozognak szőnyegen és parkettán is, csak le kell tolni őket a töltőállványról. A szívóerő a felület típusához igazodik. Akár mindennapi takarításra keres egy könnyű készüléket, akár alapos takarításhoz, speciális kiegészítőkkel vagy épp egy nedves felmosásra alkalmas takarítógépet, biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő készüléket.

Porzsákos porszívók

Élvezze az alapos tisztítás élményét a nagy teljesítményű, hagyományos porszívóinkkal, amelyeket különféle felületek és padlótípusok takarításához terveztünk. A korszerű HEPA szűrő megtisztítja a beszívott levegőt, így a helyiség levegője is frissebb lesz. 

Légtisztítók

Biztosítsa az optimális levegőminőséget otthonában korszerű légtisztítóinkkal, amelyek eltávolítják az allergéneket és a szennyező anyagokat, így mindig friss lesz a levegő otthonában.