.

.

Csendes porszívók az alapos takarításhoz 

Egy szuper csendes Electrolux porszívóval, irritáló zaj nélkül takaríthatja ki otthonát. Akkor is takaríthat, amikor a többiek tévét néznek, tanulnak, olvasnak vagy egyszerűen csak pihennek, mert nem fogja zavarni őket a porszívó hangja. A szőnyegpadlót, a parkettát és a foteleket is könnyedén megtisztíthatja. Sőt, a több funkciós tartozékok segítségével a kanapé ülőfelületei közötti réseket, a könyvespolcot, és a függönyöket is leporszívózhatja.

Pure D8.2: a legcsendesebb Electrolux porszívók

A Pure D8.2 porszívók új mércét állítanak fel a porszívózásban. Nem csak szuper csendesek, de rendkívül intelligensek is! Érzékelik, hogy Ön szőnyegen, vagy keménypadlón takarít éppen, és automatikusan a felülethez igazítják a szívóerőt. A speciális szívófejjel a kisebb és nagyobb szennyeződéseket is hatékonyan szedik össze minden felületről. A zajszintjük mindössze 57 dB (A), ami kétszer olyan csendes, mint egy átlagos beszélgetés.

 • Automatikus szívóerő-szabályozás
  Automatikus szívóerő-szabályozás

  A SmartMode technológia segítségével a porszívó érzékeli, hogy milyen felületen takarít éppen. Automatikusan a felülethez igazítja a szívóerőt. Így Ön kényelmesen porszívózhat szőnyegen, parkettán vagy járólapon egyaránt. 

 • Csendes takarítás
  Csendes takarítás

  A fejlett motor, a hatékony szigetelés és a speciális szívófej innovatív kombinációjának köszönhetően csupán 57 dB(A) a porszívó zajszintje. Bármikor porszívózhat, nem fogja zavarni környezetét.  

 • A legzöldebb csendes porszívók
  A legzöldebb csendes porszívók

  Svéd vállalatként a fenntarthatóság része a genetikai kódunknak. A Pure D8.2 porszívók 55%-ban* újrahasznosított műanyagból készülnek, ugyanakkor minőség és teljesítmény tekintetében nem kötnek kompromisszumot. Csatlakozzon a svéd fenntarthatósági modellhez, törődjön Ön is a környezetével.

  *kivéve a PD82-GREEN  modell, mely 75% újrahasznosított műanyagból készül

Pure C9: a csendes porzsák nélküli Electrolux porszívó

Az Electrolux Pure C9 porzsák nélküli porszívók 4x csendesebbek elődjüknél.* Maximális teljesítményfokozaton mindössze 72 dB(A) a zajszintjük, ezért akár este, lefekvés előtt, vagy reggel korán is porszívózhat velük, nem fogja zavarni a szomszédokat. A Pure C9 porszívóknak speciális szűrőrendszerük van, mely gondoskodik róla, hogy a porszívó akkor is hatékonyan szedje össze a piszkot, amikor már telítődött a szűrő. A portartály minden eddiginél egyszerűbben üríthető és a szűrők is könnyen tisztíthatók – így a karbantartás sem bonyolult.

 

*Electrolux UltraCaptic

 • Kiváló teljesítmény hosszú időn keresztül
  Kiváló teljesítmény hosszú időn keresztül

  A 7 lépcsős szűrőrendszer nagyban hozzájárul a kiemelkedően jó teljesítményhez. A szűrő a használat során kevésbé tömítődik el, ezért a porszívó mindig hatékonyan dolgozik. 

 • Tiszta padló, tiszta levegő
  Tiszta padló, tiszta levegő

   A 7 lépcsős, zárt szűrőrendszer kiszűri a legkisebb porszemcséket is a beszívott levegőből. Ezért a porszívóból csak a tiszta levegő kerül vissza a lakásba.

 • Egyszerű karbantartás
  Egyszerű karbantartás

  Az intuitív portartály ürítő rendszernek és a könnyen hozzáférhető szűrőknek köszönhetően egyszerű a porszívó karbantartása. A tartály mögötti szűrőt ráadásul a porszívó teljes élettartama alatt használhatja.

Pure D9: a valaha volt legjobb Electrolux porszívó

A FlowMotion rendszernek köszönhetően egy Pure D9 porszívó könnyedén követi Önt otthonában. Az extra nagy, csapágyazott kerekek és a simán guruló szívófej tökéletes harmóniában és csendben mozognak. A PureFlow rendszer pedig gondoskodik a tökéletes porfelszedésről és kifogástalan tisztaságról, bármilyen felületen. 
Mindössze 69-67 dB (A) a zajszintje, ezért sem a családját, sem a szomszédokat nem fogja zavarni a porszívó hangja.

 • Electrolux PureD9 csendes porszívó - kénylemes
  Kényelmes használni

  A Pure D9 porszívót az ergonomikus fogantyúval egyszerűen felemelheti és magával viheti. A lépcső támasztója segít, hogy stabilan álljon a lépcsőfokokon is.

 • Electrolux PureD9 csendes porszívó - sokoldalú
  Szívófej

  A Pure D9 porszívónak van egy 3in1 tartozéka, melyet bármilyen felület takarításához használhat - függöny, kanapé vagy a szegélyek. A burkolat alatt, észrevétlenül tárolhatja, viszont mindig kéznél van, ha szüksége lenne rá.

 • Electrolux PureD9 csendes porszívó - egyszerű porzsák csere
  Higiénikus porzsák csere

  Amikor eljön a porzsák csere ideje, a porzsákot már a porszívóban lezárhatja, mielőtt kiemeli az egyedülálló CleanLift fogantyúval. Ezért minden eddiginél higiénikusabb és egyszerűbb a porzsák cseréje.

Minden tekintetben kiemelkedő: UltraOne porszívó

Válasszon Ultra One™ porszívót, ha egy minden tekintetben kiemelkedő teljesítményű modellt keres. Az Ultra One™ porszívó a szőnyegről, a járólapról valamint a parkettáról is ugyanolyan gyorsan és hatékonyan szedi össze a piszkot, mint a kanapéról és a fotelekről. Hatékony szigetelése miatt nem engedi vissza a beszívott port a szobába, ezért a levegő is tiszta lesz otthonában. 65 dB (A) zajszintjével éppen csak annyira hangos, mint egy átlagos beszélgetés.

 • Electrolux UltraOne Green porszívó - csendes és környezetbarát
  Környezetbarát

  Az UltraOne Green porszívó 65%-kal kevesebb áramot fogyaszt, mint egy 2100 wattos modell, miközben ugyanolyan hatékonyan szedi össze a piszkot minden felületről.

 • Electrolux UltraOne csendes porszívó - mindig megfelelő szívóerő
  Mindig optimális teljesítmény

  A nagy teljesítmény-szabályozó gomb felett egyértelmű ikonok jelölik, hogy melyik a megfelelő fokozat a függöny a kanapé a szőnyeg vagy éppen a járólap takarításához.

 • Electrolux UltraOne csendes porszívó - egyszerű írányítani
  Gördülékeny

  A könnyen guruló, puha borítású, nagy kerekek miatt nagyon egyszerűen lehet manőverezni az UltraOne porszívóval. A lágy ütközők pedig óvják a falat és a bútorokat a sérüléstől.