.

Csendes porszívók alapos takarításhoz

Egy szupercsendes Electrolux porszívóval, irritáló zaj nélkül takaríthatja ki otthonát. Akkor is takaríthat, amikor a többiek tévét néznek, tanulnak, olvasnak vagy egyszerűen csak pihennek, mert nem fogja zavarni őket a porszívó hangja. A szőnyegpadlót, a parkettát és a foteleket is könnyedén megtisztíthatja. Sőt, a több funkciós tartozékok segítségével a kanapé ülőfelületei közötti réseket, a könyvespolcot, és a függönyöket is leporszívózhatja.

A legcsendesebb Electrolux porszívó: UltraSilencer Zen

A porszívó hangja egyike a legidegesítőbb háztartási zajoknak. Ezért megalkottuk az UltraSilencer Zen porszívót, mely 58 dB(A) zajszintjével a legcsendesebb Electrolux porszívó. Amellett, hogy alig hangosabb az éjszaka halk neszeinél, a hangkaraktere is nagyon kellemes. Kifejezetten megnyugtató, pihentető a hangja. Mostantól porszívózás közben zenét hallgathat, telefonálhat vagy akár beszélgethet is a párjával és a gyerekeivel, mert a porszívó hangja nem zavarja Önöket.

Megnézek egy UltraSilencer porszívót
 • Electrolux UltraSilencer Zen porszívó - csendes és alapos
  Szőnyegen és parkettán is hatékony

  A Silent ZEN™ szívófej csendben és alaposan dolgozik. A parkettáról, a járólapról, a szőnyegről, sőt még a nehezen elérhető, szűk sarkokból is hatékonyan szedi össze a piszkot.

 • Electrolux UltraSilencer Zen porszívó - sokoldalú
  3in1 tartozék az alapos takarításához

  Az UltraSilencer™ Zen modelleknek van egy AeroPro 3in1 tartozéka is, mellyel kényelmesen letakaríthatja a falat, a bútorokat és minden más felületet is.

 • Electrolux UltraSilencer Zen porszívó - hosszú kábel
  Messzire elér

  Csak dugja be valamelyik konnektorba, és porszívózza végig az egész lakást. Az extra hosszú kábel miatt, nem kell konnektort váltania. Könnyen irányítható, miközben simán gurul nagy kerekein.

Egy UltraSilencer Zen porszívóval a takarítás már nem egy hangos, kötelező feladat. Sőt! Inkább egy lehetőség arra, hogy megtalálja belső békéjét. Amikor a legcsendesebb Electrolux porszívóval takarít, úgy érzi majd magát, mintha a természetben sétálna. Próbálja ki!

A valaha volt legjobb Electrolux porszívó: Pure D9

A FlowMotion rendszernek köszönhetően egy Pure D9 porszívó könnyedén követi Önt otthonában. Az extra nagy, csapágyazott kerekek és a simán guruló szívófej tökéletes harmóniában és csendben mozognak. A PureFlow rendszer pedig gondoskodik a tökéletes porfelszedésről és kifogástalan tisztaságról, bármilyen felületen. 
Mindössze 69 dB (A) a zajszintje, ezért sem a családját, sem a szomszédokat nem fogja zavarni a porszívó hangja.

Megnézek egy Pure D9 porszívót
 • Electrolux PureD9 csendes porszívó - kénylemes
  Kényelmes használni

  A Pure D9 porszívót az ergonomikus fogantyúval egyszerűen felemelheti és magával viheti. A lépcső támasztója segít, hogy stabilan álljon a lépcsőfokokon is.

 • Electrolux PureD9 csendes porszívó - sokoldalú
  Szívófej

  A Pure D9 porszívónak van egy 3in1 tartozéka, melyet bármilyen felület takarításához használhat - függöny, kanapé vagy a szegélyek. A burkolat alatt, észrevétlenül tárolhatja, viszont mindig kéznél van, ha szüksége lenne rá.

 • Electrolux PureD9 csendes porszívó - egyszerű porzsák csere
  Higiénikus porzsák csere

  Amikor eljön a porzsák csere ideje, a porzsákot már a porszívóban lezárhatja, mielőtt kiemeli az egyedülálló CleanLift fogantyúval. Ezért minden eddiginél higiénikusabb és egyszerűbb a porzsák cseréje.

Minden tekintetben kiemelkedő: UltraOne porszívó

Válasszon Ultra One™ porszívót, ha egy minden tekintetben kiemelkedő teljesítményű modellt keres. Az Ultra One™ porszívó a szőnyegről, a járólapról valamint a parkettáról is ugyanolyan gyorsan és hatékonyan szedi össze a piszkot, mint a kanapéról és a fotelekről. Hatékony szigetelése miatt nem engedi vissza a beszívott port a szobába, ezért a levegő is tiszta lesz otthonában. 66 dB (A) zajszintjével éppen csak annyira hangos, mint egy átlagos beszélgetés.

Megnézek egy UltraOne porszívót
 • Electrolux UltraOne Green porszívó - csendes és környezetbarát
  Környezetbarát

  Az UltraOne Green porszívó 65%-kal kevesebb áramot fogyaszt, mint egy 2100 wattos modell, miközben ugyanolyan hatékonyan szedi össze a piszkot minden felületről.

 • Electrolux UltraOne csendes porszívó - mindig megfelelő szívóerő
  Mindig optimális teljesítmény

  A nagy teljesítmény-szabályozó gomb felett egyértelmű ikonok jelölik, hogy melyik a megfelelő fokozat a függöny a kanapé a szőnyeg vagy éppen a járólap takarításához.

 • Electrolux UltraOne csendes porszívó - egyszerű írányítani
  Gördülékeny

  A könnyen guruló, puha borítású, nagy kerekek miatt nagyon egyszerűen lehet manőverezni az UltraOne porszívóval. A lágy ütközők pedig óvják a falat és a bútorokat a sérüléstől.