Konyhai készülékek ráadás Air Fryer sütővel 

Vásároljon Electrolux konyhai készülékeket min. 500.000 Ft összértékben* és ráadásként egy Air Fryer sütőt** adunk Önnek ajándékba. Az Air Fryerrel ízletes és ropogós ételeket készíthet olaj hozzáadása nélkül, egészségesen.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

*A készülékeket egy kereskedőtől egy időpontban kell megvásárolni, a termékek termékkódjának és vételárának egy számlán kell szerepelniük.
**A készülék típusa:E6AF1-6ST, amely a készlet függvényében változhat.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2024. május 13. – július 31.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a konyhai készülékek termékkódja, illetve vételára is szerepel.

   

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2024. augusztus 15-ig. 

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük, ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux beépíthető és szabadonálló konyhai nagy- és kisgépet forgalmazó partnerünk részt vesz. 

   

  Kiemelt partnerek

Air Fryer: ropogós, finom ételek olaj hozzáadás nélkül

Egy Air Fryer készülék tökéletes segítőtárs a konyhában. Süthet, grillezhet, vagy piríthat is benne olajmentesen, egészségesen. A készülék forró levegőt keringtetve biztosítja, hogy minden oldalról hő érje a hozzávalókat, így étele ropogós lesz megőrizve természetes ízvilágát.

Legyen még finomabb minden fogás

Az Electrolux sütők „A”, „A+” vagy „A++” energiaosztályúak, így energiatakarékosan készíthet csodás fogásokat. Süssön hőlégkeverés programon, használja a mikrohullámú funkciót, vagy süssön gőzben alacsonyabb hőfokon, így akár 20% energiát is megtakaríthat*, miközben az ételek megőrzik vitamintartalmuk akár 90%-át. Így finomabbak, gusztábbak és egészségesebbek is lesznek. Válasszon Steamify funkciós gőzsütőt, ha szeretné, hogy a sütő beállítsa Önnek a megfelelő mennyiségű gőzt a különböző fogások elkészítéséhez.

 

*Egy SteamPro [BSE998230M] és egy multifunkciós sütő [BPE556370M] egyetlen (1) összehasonlító tesztjén alapuló belső teljesítményértékelés. A tesztet lazacfilén és szuvidált csirkemellen végeztük.

Legyen a főzés egyszerűbb és energiahatékonyabb

Az indukciós főzőlapok hasznos és intuitív funkciókkal segítenek Önnek a konyhában, hogy kizárólag a főzésre koncentrálhasson, a készülék kezelése helyett. Az edények méretéhez igazodó főzőzónák maximális szabadságot kínálnak. A zónák igazodnak az edényei méretéhez és formájához, ezért főzhet ovális, kerek vagy akár szögletes edényben is. Az étel egyenletesen melegszik át, így nem lesz nyers a sült hús egyik része, miközben a másik már szinte megég.

Legyen tiszta a levegő konyhában, energiatakarékosan

Élvezze a családjával és barátaival való főzést egy kellemes konyhában, ahol nincs ételszag. Az „A” energiaosztályú, csendes páraelszívók hatékonyan tisztítják meg a levegőt, miközben alig hallhatóan dolgoznak. A Hob2Hood® rendszerű* páraelszívók és főzőlapok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikálnak egymással. Csak kezdjen el főzni, és az elszívó automatikusan beállítja az elszívás intenzitását, melyet a főzőlap teljesítményéhez igazít.

 

*Csak bizonyos modellek.

Makulátlan tisztaság energiatakarékosan

Az Electrolux mosogatógépekben foltmentesen tiszta lesz minden edény. Az alsó vízkaron lévő extra szórókar több irányba mozog, ezért 3-szor több vizet permetez az edényekre, extra vízfogyasztás nélkül. A QuickSelect mosogatógépekben az Ecometer segít a víz-és energiatakarékos programok beállításában, így még hatékonyabb lesz a mosogatás. A ComfortLift® mosogatógépek* még az edények be- és kipakolását is megkönnyítik azzal, hogy az alsó kosarukat fel lehet emelni.

 

*Csak bizony modellek.

Konyhai kisgépeink a keze alá dolgoznak

Professzionális tapasztalatainkra építve terveztük meg konyhai kisgépeinket. Konyha robotgépeink, botmixereink, turmixgépeink és vízforralóink  segítenek Önnek, hogy felejthetetlenül finom ételekkel lepje meg családját és barátait nap mint nap.