Fedezze fel

Miért érdemes szárítógépet venni?

Mindenki szereti a szárítógépét

Ma már sokan használnak otthon szárítógépet, és a legtöbben nagyon szeretik. Íme néhány vélemény, melyet vásárlóink írtak:

„Két hete használom a készüléket. Alig várom, hogy moshassak ruhákat, csak azért, hogy utána megszáríthassam vele. Imádom!”

„Néhány különösen érzékenynek gondolt ruhadarabot leszámítva eddig mindent belepakoltunk a gépbe. Nem tapasztaltunk rongálódást vagy méretcsökkenést. Kisebb adag ruhánál a szárítási idő jelentősen rövidebb lett (kb. 40 perccel) az indulásnál tervezettnél. Óriási dolog, hogy egy hétvégi napon simán ki lehet mosni 3-4 dobnyi ruhát és a nap végén minden a szekrényben van.”

Görgessen lejjebb, ha kíváncsi rá, hogyan segíthet Önnek egy Electrolux szárítógép. Vagy kattintson, ha a szárítógépek és a róluk írt vélemények érdeklik.

Bárhová beépítheti a lakáson belül

Egy szárítógép rengeteg helyet megspórolhat Önnek, és bárhová beépítheti a lakáson belül. Így nagyobb lesz a tér a lakásban vagy az erkélyen: nem lesznek többé nappaliban száradó ruhák és ruhás kosarak. Modern lakását még stílusosabbá teheti vele, hiszen a szárítógép még a dizájn bútorok között is jól mutat. Ráadásul extra helyre sincs hozzá szükség! A mosógép tetejére, vagy akár a gardróbba vagy a konyhapult alá is beépítheti.

Rengeteg időt megtakarít Önnek

Egy modern szárítógéppel rengeteg időt megtakaríthat. A gépben szárított ruhák nagy részét egyáltalán nem kell vasalni, így a vasalásra szánt időt is fordíthatja másra. Nem beszélve arról, hogy akár 3-5 adag szennyes ruhát is kimoshat egyetlen nap alatt, mert a 7-10 kg kapacitású szárítógépekben gyorsn meg is száradnak a ruhák. Összességében azt mondhatjuk, hogy a szárítógép használata mellett legalább havonta 20 órával több időt tölthet családja és barátai körében.

A legfinomabb szövetből készült holmikról is gondoskodik

Az Electrolux szárítógépek a legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően minden szövetszálról gondoskodnak, gyorsan és kíméletesen szárítják meg a ruhákat. Így kedvenc ruhái sokáig megtartják eredeti formájukat, és minden szárítás után finom puhák lesznek. Beállíthatja, hogy a gép mennyire szárítsa meg a ruhákat attól függően, hogy azonnal a szekrénybe akarja-e tenni őket (szekrény száraz), vagy előtte inkább még átvasalná (vasalás száraz).

Otthona tisztaságára és családja egészségére is vigyáz

A szárítógép nem csak ruháira, de otthonára és családtagjai egészségére is vigyáz. A lakásban kiteregetett száradó ruhákból távozó nedvesség miatt magas lesz a páratartalom, és hosszú távon penészedhetnek a falak. Amikor szárítógépre bízza ruháit, megelőzheti ezeket a károkat. Ráadásul, aállatszőr és az allergének is eltűnnek gépben szárított ruhák, törölközők és ágyneműhuzatok szövetszálaiból. 

Kiválaszthatja a ruha anyagához illő programot

Outdoor ruhák. Selyem. Gyapjú. Pamut. Vagy éppen kevertszálas ruhák. Bármilyen anyagból készült a ruhája nyugodtan rábízhatja egy Electrolux szárítógépre! A PerfectCare szárítógépek a ruha anyagához igazítják a szárítás hőfokát, a dob mozgását és a program hosszát. Így ezek a gépek nem csak hatékonyan szárítanak, de védik is az anyagot a károsodástól.

Inverter motor: megbízható, csendes, energiatakarékos

A legtöbb Electrolux szárítógépet hosszú élettartamú inverter motor működteti. Mivel az inverter motorban nincs szénkefe és mozgó alkatrészek sincsenek benne, hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne. Emellett, az inverter motoros készülékek csendesebbek és energiatakarékosabbak is, mint a hagyományos motorral szerelt társaik. 

Az Electrolux szárítógépek inverter motorjára 10 év garanciát adunk. 

A csak kézzel mosható holmikról is gondoskodik

A Woolmark Blue tanúsítvánnyal ellátott, szabadalmaztatott gyapjú program gondoskodik féltett gyapjú pulóveréről. Woolmark minősítést azok a készülékek kapnak, melyek biztonságosan szárítják azokat a holmikat is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók. Így kíméletesen száríthatja gépben a legféltettebb gyapjú pulcsiját is, és az garantáltan megőrzi eredeti formáját és puhaságát. 

Alacsony energiafogyasztás


Az Electrolux szárítógépek a piacon kapható legjobb energiaosztállyal rendelkeznek, így rendkívül alacsony az energiafogyasztásuk. Ráadásul egyszerre használhatja mosó- és szárítógépét anélkül, hogy két külön áramkörre kellene kötni őket (legfeljebb 2 kW energiafogyasztású mosógéppel együtt).