Fedezze fel

Lát bármilyen különbséget?

Bárhová beépítheti a lakáson belül

Egy szárítógép rengeteg helyet megspórolhat Önnek, és bárhová beépítheti a lakáson belül. Így nagyobb lesz a tér a lakásban vagy az erkélyen: nem lesznek többé nappaliban száradó ruhák és ruhás kosarak. Modern lakását még stílusosabbá teheti vele, hiszen a szárítógép még a dizájn bútorok között is jól mutat. Ráadásul extra helyre sincs hozzá szükség! A mosógép tetejére, vagy akár a gardróbba vagy a konyhapult alá is beépítheti.

Rengeteg időt megtakarít Önnek

Egy modern szárítógéppel rengeteg időt megtakaríthat. A gépben szárított ruhák nagy részét egyáltalán nem kell vasalni, így a vasalásra szánt időt is fordíthatja másra. Nem beszélve arról, hogy akár 3-5 adag szennyes ruhát is kimoshat egyetlen nap alatt. Összességében azt mondhatjuk, hogy a szárítógép használata mellett legalább havonta 20 órával több időt tölthet családja és barátai körében.

A legfinomabb szövetből készült holmikról is gondoskodik

Az Electrolux szárítógépek olyan technológiával működnek, amelyek minden szövetszálról gondoskodnak, és nagyon kíméletesen szárítják meg a ruhákat. Így kedvenc ruhái sokáig formában maradnak, és minden szárítás után finom puhák lesznek. Akár különböző szárítási fokozatokat is beállíthat, ezért a legtöbb ruhát, valamint a törölközőket, konyharuhákat és ágyneműket csupán össze kell hajtogatnia, és már mehetnek is a szekrénybe.

Otthona tisztaságára is vigyáz

A szárítógép selymesen puhává teszi a holmikat: nincs többé kemény törölköző vagy gyűrött ágynemű! Ráadásul még otthona tisztaságára is vigyáz: nem engedi, hogy a ruhák szövetszálai között por, állatszőr vagy allergének maradjanak.

Kiválaszthatja a ruha anyagához illő programot

Outdoor ruhák. Selyem. Gyapjú. Garantáljuk, hogy bármilyen anyagú ruhát nyugodtan rábízhat egy Electrolux szárítógépre! Egyedül a PerfectCare rendszer kínál a ruha anyagához illő programokat, melynek köszönhetően nemcsak hatékonyan megszárítja a holmikat, de védi is az anyagot a károsodástól.

10 év garancia az inverter motorra

A legtöbb Electrolux szárítógépet egy nagyon csendes, erős inverter motor működteti, amelyre 10 év garanciát adunk. Ebben a motorban nincs szénkefe vagy mozgó alkatrészek, így nincs, ami elromoljon benne. Szárítógépeink alacsony energiafogyasztásúak, karbantartásuk pedig nagyon egyszerű: csupán egyetlen szűrőt kell tisztítani, amely a szárítás során összegyűjti a pihéket.

A csak kézzel mosható holmikról is gondoskodik

A Woolmark Blue tanúsítvánnyal ellátott, szabadalmaztatott gyapjú program gondoskodik féltett gyapjú pulóveréről. Woolmark minősítést azok a készülékek kapnak, melyek biztonságosan szárítják azokat a holmikat is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók. Így kíméletesen száríthatja gépben a legféltettebb gyapjú pulcsiját is, és az garantáltan megőrzi eredeti formáját és puhaságát. 

Alacsony energiafogyasztás


Az Electrolux szárítógépek a piacon kapható legjobb energiaosztállyal rendelkeznek, így rendkívül alacsony az energiafogyasztásuk. Ráadásul egyszerre használhatja mosó- és szárítógépét anélkül, hogy két külön áramkörre kellene kötni őket (legfeljebb 2 kW energiafogyasztású mosógéppel együtt).