Fedezze fel

Páraelszívók

Üvegből és rozsdamentes acélból készült kéményes páraelszívó az indukciós főzőlapon álló fazék fölött

Főzzön anélkül, hogy valami elvonná róla a figyelmét!

Képzeljen el egy páraelszívót, amely elég nagy teljesítményű ahhoz, hogy egy nagyobb konyhát is szagmentesen tartson, mégis olyan halk, hogy alig érzékeli a jelenlétét. Páraelszívóink zajszintje 40-70 dB, és ha a 40 dB-es modellt választja, a készülék zaja még maximális sebesség mellett sem hangosabb a suttogásnál. Ráadásul a Hob2Hood páraelszívóval a levegőcsere sohasem történik a szükségesnél hangosabban.

Páraelszívás, beavatkozás nélkül

A tűzhely vagy a páraelszívó szükség esetén a saját gombjaival, manuálisan is vezérelhető.

Közelkép az indukciós tűzhely vezérlőjéről

Rendszerbe kapcsolt kényelmes főzésélmény

Összpontosítson arra, ami fontos: az ízletes ételekre! A Hob2Hood funkció segítségével a tűzhely bekapcsolja a páraelszívót, és annak teljesítményét a főzési művelethez igazítja. Így anélkül forralhatjuk, piríthatjuk vagy süthetjük az ételeket, hogy akár csak hozzá kellene nyúlnunk a páraelszívóhoz, vagy egyáltalán eszünkbe kellene, hogy jusson!

Egy, a munkafelületből kiemelkedő Electrolux páraelszívó

A legnagyobb választék a piacon

Legyen olyan szép a konyhája, amilyen jól érzi magát. A kompatibilis főzőlapok és páraelszívók széles választékából könnyen megtalálhatja a konyhájába illő, megfelelő kombinációt. A piacon képviselt hasonló technológiák területén nálunk található a legnagyobb választék, így mindenki a neki tetsző kivitelben választhat csendes, hatékony, tűzhelyről vezérelhető páraelszívót.

Kiemelkedő energiahatékonyságának köszönhetően A/A+ energiaosztályú

Bár nagy teljesítményű, alig hallható motorhangjával nem zökkenti ki a főzésből

Átláthatóbb tér és kellemesebb környezet, szabályozható fényerővel

Hob2Hood kompatibilis

Electrolux páraelszívó szűrő

Hogyan működik a páraelszívó szűrője?

A páraelszívók a konyhai levegő frissen és zsírmentesen tartását szűrők segítségével érik el. A zsírszűrők megkötik a zsírt és az ételrészecskéket. Míg az aktív szénszűrők magát a levegőt tisztítják, semlegesítik a szagokat. Vannak szűrők, melyek megtisztíthatók és újra felhasználhatók. Másokat ki kell cserélni, amit megtehet Electrolux webshopunkban.

Electrolux páraelszívó az indukciós főzőlapon álló forró fazék fölött

Mennyire energiahatékony egy páraelszívó?

Könnyen megérthető, miért hatékonyak és energiatakarékosak a páraelszívók. Az F-től A+-ig terjedő energiacímke feltünteti az éves energiafogyasztást, a zsírszűrő hatékonyságát, a világítást, és a legnagyobb sebességnél tapasztalható zajszintet. Az Electrolux A energiaosztályú páraelszívó készülékek széles választékát kínálja Önnek.