Fedezze fel

Környezetbarát porszívók

Ajándék SONY fejhallgató a csendes porszívókhoz

Electrolux csendes porszívó vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek SONY fejhallgatót.

Az akció időtartama: 2018. szeptember 20. – 2019. január 15.
Regisztrálja vásárlását 2019. január 31-ig

Pure D9 Green

Pure D9 Green

Pure D9 Green porszívó közel 70%-ban újrahasznosított műanyagból készül, és A+++ energiaosztályú minősítésével a legenergiatakarékosabb porszívónk. Csomagolása 82 százaléka újrahasznosított anyagokból készül, és 100 százalékban újrahasznosítható. 

A Pure D9 porszívóhoz tartozik egy FlowMotion szívófej is, mely hatékonyan szedi össze a port a padlóról, és könnyedén irányítható.

Az UltraSilencer Zen Green porszívó

UltraSilencer™ Zen környezetkímélő porszívó

Az Electrolux UltraSilencer™ ZEN Green modell a környezetünk barátja. Alapanyagainak 55%-a újrahasznosított műanyag, emellett csendes, energiatakarékos és kíméletlenül hatékony. Az UltraSilencer™ Zen ráadásul 58 dB(A) zajszintjével a legcsendesebb Electrolux porszívó, így akkor is porszívózhat, amikor a többiek tévét néznek vagy alszanak.

 

Az UltraOne Green porszívó

UltraOne™ környezetbarát porszívó

Az UltraOne™ környezetbarát porszívó 70%-ban újrahasznosított műanyagból készült, élettartama végén szinte teljes egészében újrahasznosítható lesz, és kevesebb, mint feleannyi energiával is beéri, mint egy hagyományos készülék. A Multi Room System™ rendszerrel, az egyszerűen cserélhető szűrővel és a 12 m-es hatósugárral az UltraOne Green megkönnyíti a takarítást. Az otthon tisztább levegője érdekében Allergy Plus szűrővel is elláttuk.