Indukciós főzőlap beépített páraelszívóval

Indukciós főzőlap beépített páraelszívóval

Vásárlási útmutató

Beépített párelvszívóval működő indukciós főzőlap vásárlásán gondolkodik? Alábbi útmutatónk segítségével igyekszünk megkönnyíteni a döntést. Hasznos tippeket és tanácsokat adunk, melyek segítenek az Ön és konyhája számára legideálisabb készülék kiválasztásában.

A konyhatervezés szabadsága

Tervezze meg konyháját saját elképzelései szerint. A páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlap nagyobb szabadságot kínál a konyha kialakításában, hiszen csak egy készüléknek kell helyet biztosítani. Így nem kell a főzőlap fölött még megfelelő helyet kialakítani a páraelszívónak.

Mekkora a hely a páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlap alatt?

Az Electrolux páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlapja alá egy teljes mélységű fiókot is betervezhet. Így elegendő hely marad a nagyobb edényeknek és serpenyőknek. A készülék akár már egy 4 mm vastag munkapultba is beépíthető.

Rendkívül egyszerűen beépíthető

A páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlap egyszerűen és gyorsan beépíthető a munkapultba. A készülék kapható levegőkeringtetéses kivitelben is. A levegő a készülékházon belül kering, így nem lesz szükség kivezető csőre. Az innovatív szűrőrendszer felfogja a nedvességet, így a pára nem csapódik le a bútoron.

Mi a különbség a levegőkeringtetés és a légkivezetés között?

Ha az elszívót levegőkeringtetéses módban építi be, akkor a levegő a készülékházon belül kering. Ha az elszívót légkivezetéses módban használja, a kivezető csövet át kell vezetni a falon, így a beszívott levegő a szabadba távozik.

 • Levegőkeringtetés előnyei
  Levegőkeringtetés előnyei

  • fenntarthatóbb, mivel kevesebb szennyezett levegő kerül a környezetbe
  • nincs energiaveszteség: a lakás meleg levegője nem távozik az elszívón (kivezető csövön) keresztül
  • nincs kivezető cső
  • nem kell megbontani a falat
  • a 2in1 hosszú élettartamú szénszűrő segít frissen tartani a konyha levegőjét
  • a kivehető szűrő könnyen tisztítható mosogatógépben, és sütőben regenerálható; így hosszabb lesz az élettartama

 • Légkivezetés előnyei
  Légkivezetés előnyei

  •  nagy sebességű szagelszívás
  • alacsony fokozaton is nagyon hatékony
  • nincs szükség a szénszűrő cseréjére

2in1 szűrők a levegőkeringtető rendszerhez

A 2in1 hosszú élettartamú szénszűrő egyszerre semlegesíti a zsírt és a szagokat.


1. A zsírszűrő fekete fémhálóból készült, amely összegyűjti a főzés során a levegőbe kerülő zsírt és olajat.
2. A zsírszűrő mögött egy hosszú élettartamú szűrő található, amely aktív szén habból készült, és semlegesíti a szagokat.

Zsírszűrő légkivezetéses elszívóhoz

A zsírszűrő kiszűri a levegőbe kerülő zsíros párát. A zsírszűrőre a légkivezetéses beépítés esetén is szükség van.

2in1 szűrők tisztítása

Normál tisztítása
Amikor a hosszú élettartamú, 2in1 szénszűrőn már szemmel látható a szenyneződés, akkor meg kell tisztítani. A tisztítása gyakorisága függ attól, hogy milyen gyakran, és milyen ételeket főz, de nagyjából 10-20 használatban töltött óra után érdemes elvégezni. Ha sokszor használ zsírt vagy olajat a főzés során, a szűrőt érdemes gyakrabban tisztítani. Meleg vízben, egy puha kefével vagy szivaccsal, tisztítószer nélkül, kézzel is könnyedén megtisztítható a szűrő. De akár beteheti a mosogatógépbe 65-70 °C-os, 90 percnél hosszabb programra. A gépet mosogatószer és edények nélkül indítsa el. A szűrőt minden estben hagyni kell teljesen megszáradni, mielőtt visszateszi a készülékbe. Sütőben is megszáríthatja, 20-30 perc alatt 70°C-on, nem légkeveréses (pl. alsó-felső sütés) programon.


Hosszú élettartamú szénszűrő regenerálása
A főzőlap beépített számlálóval rendelkezik, amely emlékezteti Önt, hogy elérkezett a szűrő karbantartásának ideje. 100 órányi használat után a szűrő jelzőfénye villogni kezd, jelezve, hogy regenerálni a szűrőt.
1. Tisztítsa meg a 2in1 hosszú élettartalmú szűrőt a fentiek szerint (normál tisztítás), hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és a zsírt.
2. Ezután tegye a szűrőt 60 perce a sütőbe, nem légkeveréses programra 100°C-ra. Ezt követően helyezze vissza a szűrőt a készülékbe. Maximum 7 alkalommal lehet így regenerálni a szűrőt, ezt követően ki kell cserélni.

Zsírszűrő tisztítása

A zsírszűrőt öblítse le forró víz alatt, egy kevés mosószerrel vagy tegye a mosogatógépbe. A zsírszűrőt elég csak megtisztítani, nem kell cserélni.

Vásároljon szűrőt

Figyelem! A szűrők készülékenként eltérőek. Látogasson el az Electrolux webshopba és a modellszám alapján keresse meg a megfelelő alkatrészeket és tartozékokat.

 • Bridge (híd) funkció
  Bridge icon
  Bridge (híd) funkció

  A Bridge funkcióval összekapcsolhat 2 főzőzónát egy nagy főzőfelületté. Az összekapcsolt zónák beállításait egy kezelőfelületről, egyszerre változtathatja. Kényelmes megoldás, ha plancha grill lapon, vagy nagyobb edényben főz.

 • Double Bridge (dupla híd)
  Double bridge icon
  Double Bridge (dupla híd)

  A Double Bridge (dupla híd) funkcióval összekapcsolhat 2 főzőzónát, így egy, nagyobb felület kap. A legjobb, hogy ez a funkció a főzőlap mindkét oldalán megtalálható. Süthet és A nagy felületen nagyobb edényeket is Használhat, melyekben elkészítheti kedvenc fogásait.

 • FlexiBridge®
  Flexibridge® icon
  FlexiBridge®

  Összekapcsolhat 2, 3 vagy akár 4 zónát is, attól függően, hogy mekkora főzőfelületre van szüksége. Akár kisebb, akár nagyobb edényben főz, egyenletesen sül át minden falat.

 • Dupla FlexiBridge®
  Double FlexiBridge® icon
  Dupla FlexiBridge®

  A Double FlexiBridge® 2x4 főzőzóna összekapcsolását teszi lehetővé, így akár 2 hatalmas főzőfelület hozhat létre. Mostantól nagy méretű edényeket és serpenyőket is használhat, mert a főzőlap az Ön igényeihez igazodik.  

 • Breeze
  Breeze icon
  Breeze

  Egyetlen gombnyomással felfrissítheti konyhája levegőjét a Breeze funkció segítségével. Amint végzett a főzéssel, kapcsolja be, és pár percen belül újra friss, tiszta lesz a levegő konyhájában.

 • Hob2Hood® funkció
  Hob2hood® icon
  Hob2Hood® funkció

  Vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a Hob2Hood® rendszerű elszívóval. Főzés közben a páraelszívó a főzőlapon beállított legmagasabb hőfokozathoz igazítja az elszívás intenzitását.

Csatlakoztassa készülékét

Kapcsolja be a wifit, csatlakozzon a MyElectrolux Kitchen alkalmazáshoz, és hozza ki a legtöbbet készülékéből. Az alkalmazáson keresztül távolról is irányíthatja a beépített páraelszívós indukciós főzőlapot. Az alkalmazás rengeteg hasznos útmutatót is tartalmaz, amelyek segítenek Önnek megismerni készüléke funkcióit. Az alkalmazás értesítés küld Önnek, ha eljött a szűrő tisztításának ideje.

Készen áll a vásárlásra?
Vagy további segítségre van szüksége?