Fedezze fel

PlusSteam (gőz) funkciós tűzhelyek 

Felejthetetlenül finom lesz minden vasárnapi süti!

Az almás pite, a szülinapi torta és a pogácsa is sokkal finomabb lesz, ha egy kis gőz is éri, miközben sül. A gőz finoman átjárja és megemeli a sütőtérben a tésztát, ezért a kelt tészták, piskóták, leveles tészták és a felfújtak is szépen feljönnek, belül puhák lesznek, kívül pedig finom, ropogós kérget kapnak. Mindez mostantól csak egy gombnyomásra van. Bármilyen tűzhelyet is használ (gáz, elektromos vagy indukciós főzőlaposat), választhatja PluSteam (gőz) funkcióval.

Indukciós, elektromos vagy gáz? Bármelyiket választhatja!

 • Indukciós főzőlap

  Az indukciós főzőlap gyors, biztonságos és könnyen tisztítható. Az egyenletes forró-levegő keringetésnek köszönhetően a sütőtérben egyenletesen sül át minden étel. Az elektronikus időzítő segítségével beállíthatja, hogy a sütő automatikusan kikapcsoljon, amikor letelik az előre beállított idő. További extra a teleszkópos sütősín, valamint az, hogy a sütőteret nagyon könnyű tisztítani a katalitikus bevonatnak köszönhetően.

 • Elektromos főzőlap

  A kerámia főzőlapot gyerekjáték tisztítani. Az egyenletes forró-levegő keringetésnek köszönhetően a sütőtérben egyenletesen sül át minden étel. Ezek a tűzhelyek elektronikus időzítővel rendelkeznek, bizonyos modellek sütőterében pedig katalitikus bevonat van, mely segít tisztán tartani a sütőt. Az elektromos főzőlapos, PlusSteam funkciós tűzhelyeket keresse inox vagy fekete kivitelben.

 • Gáz főzőlap

  Nincs több kompromisszum. Akkor sem kell lemondania a szuperropogós, szuperfinom ételekről, ha gáz főzőlapos tűzhelyet szeretne. Bizonyos modelleket elektromos kijelzővel, percszámlálóval és időzítővel is felszereltünk. A gáz főzőlapos PlusSteam tűzhelyek fehér és inox kivitelben kaphatók.

Így működik a PlusSteam (gőz) funkció

 • 1. lépés

  Öntsön 100 ml vizet a sütőtér alján található mélyedésbe.

 • 2. lépés

  Válassza ki a PlusSteam (gőz) programot. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet.

 • 3. lépés

  Nyomja meg a gombot. LED lámpa mutatja, hogy a gőzfunkció aktív. Hagyja a sütőt melegedni 5 percig, majd tegye be az ételt, és süsse készre.

Friss, ropogós kenyér otthon, a sütőből

Nincs is jobb annál, mint vasárnap reggel a frissen sült kenyér illatára ébredni. Mi már sütöttünk kenyeret hagyományos hőlégkeverés, és PlusSteam (gőz) programon. És le is filmeztük. A különbség tényleg szemmel látható! A PlusSteam (gőz) programon sült kenyér nagyobb lett, szebb a színe, és lazább az állaga. Nem véletlen, hogy a pékek is gőzt használnak a kenyérsütéshez!

Aszalt gyümölcsök és zöldségek

Otthon is készíthet finom és egészséges nassolni valót! Az aszalt gyümölcsök és zöldségek tele vannak vitaminnal, és sokkal egészségesebbek, mint a csipsz. Az Electrolux PlusSteam (gőz) funkciós tűzhelyekben egyszerűen készíthet aszalt szilvát vagy aszalt sárgabarackot. De akár céklát vagy paprikát is aszalhat. Sőt, azt is beállíthatja, hogy ropogósabb vagy puhább textúrájú aszalt gyümölcsöt illetve zöldséget szeretne készíteni.

Hogyan készítsen aszalt gyümölcsöket és zöldségeket?

Fantasztikusan finom kompótok és savanyúságok

Sosem volt még ilyen könnyű eltenni a befőtteket és savanyúságokat! A PlusSteam (gőz) funkciós tűzhelyben a gőz segítségével sterilizálhatja a dunsztos üvegeket. Mivel a forró gőz elpusztítja a baktériumokat, a higiénikusan tiszta üvegekben biztosan nem romlanak meg a savanyúságok, a befőttek vagy a lekvárok. Sőt, a PlusSteam (gőz) funkcióval dunsztolhat is!

Befőzés

Mit tudnak még a PlusSteam (gőz) funkiós tűzhelyek?

Inspirációt keres? Ezeknek a finomságoknak senki sem tud majd ellenállni - csak adjon hozzá egy kis gőzt!

 • Csokis-joghurtos muffin

  Egy kis gőz hozzáadásával a tészta laza és könnyű lesz, a csokidaraboktól pedig boldogítóan édes.

 • Fahéjas-almás csiga

  A fahéjas csiga igazi klasszikus. Mi most továbbgondoltuk, és megbolondítottuk egy kis almával, ami gőz hozzáadásával lesz az igazi.

 • Házi bagel

  A bagel formában inkább fánk, ízre inkább zsömle, de az igazság a kettő között van. Édeskés, dús tészta, amibe öröm beleharapni.