Egy innovatív SensePro® indukciós főzőlapon süthet, piríthat vagy éppen magabiztosan kísérletezhet teljesen új technikákkal. Fedezze fel a világ első olyan indukciós főzőlapját, mely egy vezeték nélküli (elemes) maghőmérővel segít Önnek ellenállhatatlanul finom ételeket készíteni!

Fedezze fel a rejtett lehetőségeket

A vezeték nélküli maghőmérő folyamatosan méri az étel belső hőmérsékletét, az adatokat pedig megosztja a főzőlappal. Így Ön magabiztosan főzhet, süthet vagy párolhat anélkül, hogy ott kellene állnia az edény mellett.

Állítsa be, hogy angolosan, közepesen, vagy jól átsütve akarja-e tálalni a sztéket. A főzőlapon tökéletesre sülnek, minden alkalommal.

Serpenyő a főzőlapon
Lazac a serpenyőben

Precíz segítség, nincs több találgatás

Ismerkedjen meg séfsegédjével, az innovatív SensePro® indukciós főzőlappal, melyen akár szuvidolhat is. Fedezzen fel új ételkészítési technikákat, és készítsen éttermi minőségű fogásokat.

Ismerkedjen meg séfsegédjével

Egy SensePro® indukciós főzőlapon a vezeték nélküli maghőmérő segítségével, maximális precizitással szuvidolhat. Beállíthatja a pontos hőfokot, melyet a főzőlap precízen tart a szuvidolás alatt.

A szuvidolás során az alapanyagok megőrzik telt gazdag ízüket, intenzív aromáikat. Bár a szuvidolás időigényes folyamat, nem kell a főzőlap mellett állnia, és az ételre figyelnie. Kényelmesen elkészítheti közben a fogás többi részét.

Fazék

A professzionális eredményekhez professzionális eszközökre van szükség.

SensePro® indukciós főzőlap

A SensePro® indukciós főzőlapok sokféle okos és hasznos funkcióval segítenek Önnek, hogy főzés közben csak a receptre és az alapanyagokra kelljen figyelnie. Nem kell többé találgatnia, vajon meddig és milyen hőfokon kell elkészíteni az ételt. Készítsen minden alkalommal csodálatosan finom ételeket.