Termékjellemzők

Mondjon búcsút a találgatásnak a 700-as sorozatú SenseFry® indukciós főzőlappal! Az érzékelő egyenletesen tartja a hőmérsékletet a serpenyőben, így Ön otthon is könnyedén készíthet tökéletesen egyenletesre sütött palacsintákat és zamatos hússzeleteket.

Előnyök

Tökéletes fogások minden alkalommal, találgatás nélkül

A SenseFry® indukciós főzőlap gondoskodik róla, hogy az ételek egyenletesen süljenek át. Az érzékelő mindig állandó hőmérsékletet tart fenn a serpenyőben, ami azt jelenti, hogy nem kell több időt pazarolnia a hőfok beállítására. A végeredmény minden alkalommal tökéletes lesz.

Színes kijelzős, intuitív kezelőfelület

Válassza ki az intuitív kezelőfelületen az étel típusát valamint a főzés vagy sütés módját, egyetlen érintéssel. A többit pedig bízza a főzőlapra. Egyszerűen készíthet tökéletes fogásokat, minden alkalommal.

Kapcsolja össze a főzőzónákat a Bridge funkcióval

A Bridge funkciós indukciós főzőlapokon az egymás felett lévő főzőzónákat használhatja egy nagy főzőfelületként. Ha extra nagy méretű edényben főz (például halpárolóban vagy indukciós grill lapon), összekapcsolhatja a két zónát. 

Hob2Hood® - főzzön zavartalanul

A Hob2Hood rendszerű főzőlapok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikálnak az azonos rendszerű páraelszívókkal. A rendszer az elszívás intenzitását a főzőlapon beállított legmagasabb hőfokozathoz igazítja, így Önnek elég csak a főzésre figyelnie.

Külön-külön időzíthető főzőzónák

A többfogásos menü elkészítése bonyolult lehet, de az időzítők beállításának nem kell annak lennie. Állítson be külön időzítést minden egyes főzőzónához, és amikor az idő letelik, a főzőlap automatikusan kikapcsolja azokat. Ezzel az intelligens segítséggel a fogások könnyedén elkészülnek.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone