Termékjellemzők

A 600 Bridge indukciós főzőlap két főzőzónáját kombinálva egyetlen nagyméretű főzőfelületet alakíthat ki. Mivel a hőfok- és időbeállításaik automatikusan összehangolódnak, ideális megoldást kínálnak plancha grill és nagy sütőedények használatához.

Előnyök

Főzzön nagyobb adagokat, nagyobb főzőfelületeken

A dupla híd funkciós főzőlapon 2x2 főzőzónát is összekapcsolhat, így 2 nagy főzőfelületet alakíthat ki. Az összekapcsolt zónák hőmérsékletét és időzítését 1 felületről állíthatja be.

Nagyobb szabadság az 5 egyedi zónavezérlővel

Az 5 egyedi zónavezérlő felhasználói felületén 5 különböző főzőzónát vezérelhet, saját beállításokkal, időzítőkkel és teljesítményszintekkel (legfeljebb 9). Több rugalmasság és szabadság főzéskor.

A Heat Memory az étel kifröccsenése esetén is megjegyzi a beállításokat

A Heat Memory funkcióval a főzőlap 120 másodpercig megjegyzi a beállításokat, ha kiömlik az étel, vagy fel kell emelni az edényt. Nem kell újraindítani a főzési folyamatot vagy módosítani a hőmérsékletet, hogy a receptnek megfelelően történjen a főzés.

Hob2Hood® - főzzön zavartalanul

A Hob2Hood rendszerű főzőlapok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikálnak az azonos rendszerű páraelszívókkal. A rendszer az elszívás intenzitását a főzőlapon beállított legmagasabb hőfokozathoz igazítja, így Önnek elég csak a főzésre figyelnie.

Magas hőfok pillanatok alatt a PowerBoost funkcióval

Aktiválja a PowerBoost funkciót, ha főzés közben extra hőmennyiségre lenne szüksége. Ideális segítség, ha az ételt gyorsabban kell elkészíteni. A vizet minden eddiginél gyorsabban felforralhatja, és a serpenyőt pillanatok alatt előkészítheti a pirításra.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone