Termékjellemzők

A 600 Bridge eXTractor indukciós főzőlap nagy teljesítményű beépített páraelszívóval rendelkezik, hogy Ön szabadabban tervezhesse meg konyháját. A Bridge funkcióval összekapcsolhat 2 főzőzónát egy nagy főzőfelületté, így nagyobb edényeket, pl. plancha grill lapot is használhat rajta.

Előnyök

Zónák összekapcsolása Bridge funkcióval a nagyobb főzőfelületért

A Bridge funkció segítségével két külön főzőzóna egyetlen nagy felületté alakítható. Mivel a zónák hőfok- és időbeállításai automatikusan összekapcsolódnak, ideális megoldást kínál a plancha grill és nagy sütőedények használatához.

4 egyedi zónavezérlővel mindig az Ön kezében lesz az irányítás főzés közben

Könnyen vezérelhet 4 különböző főzőzónát, és mindegyikhez külön időzítőt állíthat be a 4 egyéni zónavezérlővel. Mindegyik zóna 9 teljesítményszinttel és további funkciókkal rendelkezik, beleértve a PowerBoost funkciót, az érintővezérlést, a gyerekzárat és a Hob2Hood funkciót.

2 az 1-ben szűrő a frissebb konyhai levegőért

A 2 az 1-ben szűrő szén- és zsírszűrőt is tartalmaz, így elősegíti a konyhai levegő frissen tartását. A kivehető szűrő könnyen tisztítható a mosogatógépben, és a sütőben regenerálható a hosszabb használat érdekében.

Az elszívó automatikusan beállítja a teljesítményét a Hob2Hood® funkcióval

Nyugodtan figyeljen a főzésre, mert a páraelszívó automatikusan alkalmazkodik ahogy a főzés teljesítményét emeli vagy csökkenti. A Hob2Hood® technológia lehetővé teszi, hogy az ételre összpontosítson, miközben a főzőlap és a páraelszívó észrevétlenül segíti az Ön munkáját a konyhában.

Tisztítsa meg gyorsan a konyha levegőjét a Boost funkcióval

Csak nyomja meg a Boost funkciót az elszívón az azonnali erőteljes elszíváshoz. 10 percre aktiválódik, és hatékonyan megtisztítja a konyha levegőjét a felesleges füsttől és gőztől.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone