Termékjellemzők

A Comfort 600 hordozható légkondicionáló hűvös levegőt biztosít és kiváló zajszintet biztosít. Az Electrolux alkalmazás és az intuitív vezérlés használata egyszerű, a külön megvásárolható Window Kit ablakkészlet pedig könnyen telepíthető.

Előnyök

Könnyen telepíthető és vezérelhető

Az egyszerűen telepíthető Window Kit ablakkészletünkkel* biztosítjuk, hogy Ön egész nyáron zavartalanul élvezhesse a teljes hűtési teljesítményt. Az Electrolux alkalmazáson keresztül állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és ütemezze be kedvenc üzemmódját távolról. *Window Kit ablakkészlet külön vásárolható meg.

Optimalizált energiafogyasztás

Hordozható légkondicionálónk kiváló, energiahatékony hűtést biztosít. Premium Window Kit¹ ablakkészletünkkel akár 28%-kal több energiát is megtakaríthat a kisebb levegőbeszivárgásnak köszönhetően². ¹A Premium Window Kit ablakkészlet külön vásárolható meg.

²Ha a szobahőmérséklet 26°C és a beállított hőmérséklet 20°C, akár 28% energiát is megtakaríthat, ha a beállított hőmérséklet eléréséhez a Premium Window Kit készletet használja. Belső teszt 14m²-es helyiségben, 60% relatív páratartalom mellett 30°C kültéri hőmérsékletnél, 4 óra 30 perc alatt

Hűvös levegő, csendes kényelem

Élvezze a hűs levegő erőteljes áramlását békés, csendes kényelemben az alacsony, 64 dB(A)3 zajszintnek köszönhetően. ³A következő zajvizsgálati szabvány szerint: EN 12102-2013

Kellemes hőmérséklet, gyorsan

Érje el gyorsan a kellemesen hűs hőmérsékletet. Használja a Premium Window Kit¹ ablakkészletet, és hűsöljön akár már 60%-kal rövidebb idő múlva². ¹A Premium Window Kit ablakkészlet külön vásárolható meg.

²Ha a szobahőmérséklet 26°C és a beállított hőmérséklet 24°C, a Premium Window Kit ablakkészlettel 8 perc alatt éri el a beállított hőmérsékletet, szemben a készlet használata nélküli 20 perccel. Belső tesztelés 14m²-es helyiségben, 60%-os relatív páratartalom és 30°C külső hőmérséklet mellett.

A fenntartható megoldás csökkenti az éghajlatra gyakorolt hatásokat

Egy fenntarthatóbb megoldás: A használt hűtőközeg fenntartható R290 gáz, amely 99,8%-kal csökkenti a hordozható légkondicionáló globális felmelegedési potenciálját (GWP) az R410a gázt használó hordozható légkondicionálókhoz képest.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház
woman on couch with mobile phone