AnimalCare

A boldog együttélés titka házikedvencével

A vezeték nélküli álló porszívómmal könnyen el tudom tüntetni imádott kiskutyám szőrét a kanapéról és a szőnyegről.

Lili, mopsz gazdi

Szőr, szőr, szőr.... mindenhol

1
Szőr a kanapén

Ha a kis kedvenc sokat időzik a kanapén, ott hagyja a nyomait. Háromféle módon is eltüntetheti azokat.
1. simogassa át a felületet egy enyhén nedves gumikesztyűvel;
2. használjon szőrfelszedő hengert vagy plüss kefét;
3. tegyen egy mini turbó kefét porszívója csövére, ezzel a kanapé mélyebb rétegeiből is ki tudja szedni a szőrszálakat és a többi szennyeződést.

2
Szőr a padlón

Végeláthatatlan küzdelemnek tűnhet. A seprű átmenetileg gyors megoldás, de a szőrszálak egy idő után rátapadnak szálaira, és már nem segít. Ráadásul a szőnyegről egyáltalán nem lehet feltakarítani vele az állatszőrt. Vannak speciális porszívó fejek, melyek a padlóról és a szőnyegek mélyebb rétegeiből is összeszedik az elhullott szőrszálakat. Ezek többnyire levegőhajtásos vagy motoros forgókefével segítenek Önnek.

3
Szőr a ruhákon

Nehéz ellenállni a kis édeseknek. Egy nagy ölelkezés és játék után a ruhája tele lesz állatszőrrel. Sőt, van úgy, hogy még a mosógépből kiszedett tiszta ruhán is ott pihennek a vékony kis szálak. A leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás a szőrtelenítő henger vagy a plüss kefe. Ha egyik sincs kéznél, akkor vizes kézzel simítsa át ruháit.

Porszívózás csendben

Ez ma már nem csak vágyálom. Az AnimalCare porszívók között vannak szupercsendes modellek. Valamelyik tényleg annyira halk, hogy nyugodtan lehet tévézni, telefonálni, zenét hallgatni vagy éppen aludni mellette. Sőt, létezik olyan porszívó is, melynek kifejezetten kellemes, meditatív hangja van. Önt és a családját sem fogja zavarni, és házikedvence sem fog riadtan az ágy alá menekülni. Így Ön akár akkor is porszívózhat, amikor a gyerekek tanulnak vagy alszanak.

Állatszőr-allergia? Szűrje ki!

Kellemetlen, de muszáj számolni azzal is, hogy a kis kedvencek allergiát is okozhatnak. Kevésbé súlyos esetekben a boldog együttélés titka, az alapos takarítás lehet. Az alapos jelen esetben nem csak azt jelenti, hogy a porszívó maradéktalanul összeszed minden szőrszálat és piszkot. Erre sok porszívó képes. Az AnimalCare porszívók megtisztítják otthon a levegőt (40 perc takarítás felér egy alapos levegőtisztítással). A beszívott levegő átáramlik egy hatékony, többfázisú szűrőn, melyen fennakadnak a pollenek, gombaspórák és minden olyan apró részecske, melyek allergiát okozhatnak. 

AnimalCare porszívók gazdiknak

Erős és gyors

Ennek a porszívónak nem jelent kihívást a kutyák vagy cicák után takarítani. Pillanatok alatt szedi fel a szőrt a szőnyegről, parkettáról, járólapról. Többféle szívófej is tartozik hozzá, melyekkel a padlóról és a bútorokról is könnyedén összeszedi a piszkot, amit hatékony szűrőrendszerének köszönhetően nem is enged vissza a levegőbe.

Csendes és alapos

A legcsendesebb Electrolux porszívó. Sőt, kifejezetten megnyugtató a hangja, ezért akkor is porszívózhat vele, amikor a többiek éppen tévét néznek vagy alszanak. Nagyon egyszerű vele manőverezni a bútorok között, a Mini Turbó szívófejjel pedig a bútorokról is összeszed minden szőrszálat.

PowerForce AnimalCare

Könnyedén követi Önt, bármerre is jár otthonában. Bolygó kerekein zajtalanul gurul, átsiklik a szőnyegen és a küszöbön is. Közben összeszed minden állatszőrt és piszkot. A parkettáról és a szőnyegről is. A székekről és a kanapéról pedig a Mini Turbó szívófejjel takaríthat le minden szőrszálat, hajszálat vagy morzsát.

Lehetne ennél kényelmesebb a takarítás?

Az Ergorapido AnimalCare porszívóval élmény takarítani. Leginkább azért, mert minden elképzelést felülmúlóan kényelmes, gyors és alapos. Kérdezze meg ismerőseit! Akinek már van, az nem akar lemondani róla. Mivel mindig kéznél van, azonnal eltüntetheti vele a balesetek nyomait, vagy éppen indulás előtt 4-5 perc alatt végigszaladhat vele a lakáson. Forgókefés szívófeje összeszed minden szőr- és hajszálat, majd meg is tisztítja magát - ehhez csak a szívófejbe épített pedálra kell rálépnie. Ráadásul ez a porszívó gyönyörű! Több dizájn díjat is kapott formatervezésére, már csak ezért sem kell a szekrény mélyére rejteni. És ez még közel sem minden.