EW7FN348PS

PerfectCare 700 UniversalDose Elöltöltős mosógép gőzprogram, ÖKOInverter motor

Termékjellemzők
Nem elérhető jelenleg az electrolux.hu-n
239 990 Ft
hidden
ÁFA-val együtt
hidden
Készlet értesítés
Az ár tartalmazza:

Jobbak még a legjobb energiaosztályú társaiknál is* – energiát és vizet takarítanak meg, minden alkalommal

Ez az Electrolux EcoLine mosógép még az A energiaosztályú készülékeknél is hatékonyabb, és azoknál is több energiát takarít meg*. Az Electrolux EcoLine mosógépek a kiemelkedő energiahatékonyság és olyan termékjellemzők alapján lettek kiválasztva, melyekkel a használat során erőforrásokat lehet megtakarítani.

*Energiafogyasztás tekintetében, az EU energiafogyasztási küszöbértékét figyelembe véve, az A energiaosztállyal összehasonlítva. **A termékjellemzők sorozatonként eltérnek.
Bővebben
  • A törvényben meghatározott jótállási időn felül extra garanciát adunk az inverter motorra. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 10 éves időtartam végéig terjedő időszak.

    Bővebben
Max. ruhatöltet8 kg
Centrifuga1400 ford/perc
KijelzőKözepes LED kijelző
Mélység (mm)599
SteamCare
SteamCare
SensiCare
SensiCare
UniversalDose
UniversalDose
Termékjellemzők
A SteamCare technológia minden mosást egy gőzös ciklussal fejez be, így a gyűrődések egyharmaddal csökkenthetők. Garantáltan kevesebbet kell majd vasalnia.
Electrolux - 8 kg washing machine - EW7FN348PS
Fesztelen elegancia egy pillanat alatt

A SteamCare technológia a mosást egy gőzös ciklussal fejez be, így a gyűrődések egyharmaddal csökkenthetők. Így biztosan kevesebbet kell majd vasalnia. A FreshScent program egy kis illatot kever a frissítő gőzhöz, anélkül hogy kimosná őket.

Electrolux - 8 kg washing machine - EW7FN348PS
UniversalDose: hatékonyabb tisztítás a hideg vizes és rövid programoknál az univerzális adagoló fiókkal

Az egyedülálló univerzális adagoló fiók kiváló mosókapszulákhoz. Az erős vízsugár lágyítja és áttöri a fiókban a kapszulát, így az 60%-kal gyorsabban feloldódik, mintha a dobban ázna. Szabadalmaztatott vízbefecskendező rendszere bármilyen mosószert hatékonyan old. A hideg vizes és a rövid, 1 órás programoknál is hatékonyabb a folteltávolítás, miközben kíméletesebb és fenntarthatóbb a mosás.*

*Belső teszt: az UniversalDose fiókba illetve a dobba helyezett mosókapszulák folttisztító hatékonyságának összehasonlítása 1 órás 30°C-os pamutprogramon.
Electrolux - 8 kg washing machine - EW7FN348PS
Testreszabott gondoskodás rövidebb idő alatt

A SensiCare rendszer a töltet mennyiségéhez igazítja a víz- és energia felhasználást, valamint program hosszát, és így megóvja a ruhákat a feleslegesen hosszú mosástól. Gondoskodik róla, hogy holmijai hosszú ideig megőrizzék formájukat és puha tapintásukat.

Electrolux - 8 kg washing machine - EW7FN348PS
Friss, tiszta illatos ruhák kevesebb vízfogyasztással

Élvezze a frissen mosott ruhák illatát, minimális vízfogyasztás mellett. Ha mosás helyett gőzprogramon frissíti fel ruháit, programonként akár 40 liter vizet is megtakaríthat. Ráadásul megnöveli ruhái élettartamát. A gőzprogramos mosógépekbe illatcseppeket is önthet, hogy az átgőzölt ruhák még finomabb illatúak legyenek.

Electrolux - 8 kg washing machine - EW7FN348PS
Eltávolítja a vírusok és baktériumok több mint 99,99%-át* a ruhákból

A svájci Swissatest Intézet minősítése alapján az Antiallergia +Gőz program eltávolítja a vírusok és baktériumok több mint 99,99%-át* a szövetekből. A 60°C-os, forró vizet és gőzt kombináló program higiénikusan tisztítja a ruhákat.

A Swissatest Testmaterialien AG intézetben, 2021-ben végzett teszt alapján, mely során a Staphylococcus aureus, az Enterococcus faecium, a Candida albicans, a Pseudomonas aeruginosa és az MS2 Bacteriophage jelenlétét vizsgálták (Teszt riport szám: 202120117)
woman on couch with mobile phone
Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények