E3HB1-4GG

Create 3 botmixer

Termékjellemzők
Raktáron
12 990 Ft
hidden
ÁFA-val együtt
Kosárba
Az ár tartalmazza:
  • Vásároljon konyhai készüléket min. 500.000 Ft összértékben, regisztrálja vásárlását a ráadás Air Fryerért 2024. augusztus 15-ig az alábbi oldalon.

    Bővebben
MárkanévElectrolux
ModellnévE3HB1-4GG
SzínFekete
Teljesítmény (W)400
Vezérlés10
Készülék súlya kiegészítőkkel, csomagolás nélkül (kg) 0.713
Termékjellemzők
Készítsen minden nap ízletes ételeket a TruFlow® keverőtechnológiával ellátott botmixerrel. A Create 3 készülék biztosítja ehhez a teljesítményt, a kényelmet és a tökéletes keverési eredményt. Számtalan konyhai feladat során használható.
Electrolux - Botmixerek - E3HB1-4GG
Optimális keverés TruFlow® technológiával

A TruFlow® technológia az egyedülálló keverőfejjel, valamint az optimalizált kialakítású pengékkel együtt biztosítja a a készüléket, hogy az precízen keverje el az összetevőket – így a végeredmény mindig ízletes és tökéletesen elkevert étel.

Electrolux - Botmixerek - E3HB1-4GG
Erős, 400 W-os motor

A nagy teljesítményű motorral könnyedén készíthet leveseket, híg tésztákat, pestót és egyéb szószokat – egyenletes és ízletes ételek Ön és családja részére.

Electrolux - Botmixerek - E3HB1-4GG
Turbó funkció az azonnali teljesítménynöveléshez

A Turbo gombbal azonnal 400 W-os motor maximális teljesítményre válthat, villámgyorsan egyenletes keveréket hozva létre. Ezt a funkciót a turmixolás végén használja, vagy akkor, amikor gyors eredményre van szüksége és időt szeretne megtakarítani.

Electrolux - Botmixerek - E3HB1-4GG
Nagy méretű, 600 ml-es keverőedény

Tartozékként jár hozzá egy nagy méretű, 600 ml-es keverőedény, amely segítségével könnyedén és kényelmesen keverheti össze az összetevőket. A keverőedény alakját úgy tervezték, hogy tökéletes keverési eredményt érjen el, kifröccsenés nélkül.

Electrolux - Botmixerek - E3HB1-4GG
BPA-mentes

A BPA-mentes részeknek köszönhetően a Create 3 botmixer számtalan recept elkészítésére alkalmas, beleértve az egészséges bébiételeket is.

woman on couch with mobile phone
Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények