Termékjellemzők

Élvezze a ropogós és finom, kevés olajon vagy teljesen olaj nélkül készült ételeket! A sokoldalú Create 5 Air Fryer készülékkel süthet, grillezhet, vagy piríthat akár 90%-kal kevesebb zsiradékkal és akár 50%-kal alacsonyabb kalóriával.* Készítsen csodás fogásokat az egész családnak: olajmentesen, egészségesen, bűntudat nélkül. *Az olajsütővel (fritőz) összehasonlítva. Az összehasonlítást akkreditált laboratórium végezte (ISO/IEC 17025:2017).
Bővebben

Előnyök

Ropogós, finom ételek, kevés olajjal vagy teljesen anélkül.

Az Create 5 Air Fryer készülékkel egészséges módon készítheti el kedvenc ételeit. A készülék forró levegőt keringetve biztosítja, hogy minden oldalról hő érje a hozzávalókat, így étele ropogós lesz megőrizve természetes ízvilágát. 

Süssön, pirítson és grillezzen!

Az Create 5 Air Fryer készülék tökéletes, sokoldalú segítség a konyhában. Nincs szükség különböző konyhai gépekre, ha kedve támad sütni vagy sültet készíteni, netán megpirítani vagy grillezni ételeit - az Air Fryer készülék mindegyikre alkalmas. Szerezzen inspirációt a személyre szabott receptekből!

60 perces időzítő – állítsa be és el is felejtkezhet róla, az eredmény mégis tökéletes lesz

A 60 perces időzítő egy könnyen kezelhető felület a hosszabb főzési időt igénylő receptekhez. Állítsa be az időzítőt akár 60 percre, és hangjelzés értesíti, amikor az étel elkészült, az olajsütő pedig automatikusan kikapcsol.

Kompakt méret, hogy jobban elférjen a konyhában

A kisebb méretű Air Fryer sütő jobban elfér a konyhában, mivel kevesebb helyet foglal a pulton. A 3,5 literes kosárban* nagyobb ételeket vagy akár 0,8 kg krumplit is megsüthet, kényelmesen. *Sütési kapacitás: 2,5 liter

A kosaras kialakítás egyszerűbbé teszi a sütést

A kosaras kialakítás egy külső tálból és egy belső kosárból áll. Ha a sütés/főzés befejeződött, a kosár könnyedén kivehető az étel tálalásához, miközben a tál felfogja a felesleges zsiradékot vagy a nem kívánt szaftot.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone