Termékjellemzők

Élvezze a ropogós és finom, kevés olajon vagy teljesen olaj nélkül készült ételeket! A sokoldalú Create 5 Air Fryer készülékkel süthet, grillezhet, vagy piríthat akár 90%-kal kevesebb zsiradékkal és akár 50%-kal alacsonyabb kalóriával.* Készítsen csodás fogásokat az egész családnak: olajmentesen, egészségesen, bűntudat nélkül. *Az olajsütővel (fritőz) összehasonlítva. Az összehasonlítást akkreditált laboratórium végezte (ISO/IEC 17025:2017).
Bővebben

Előnyök

Electrolux - Air Fryer sütő - E5AF1-4GB

Ropogós, finom ételek, kevés olajjal vagy teljesen anélkül.

Az Create 5 Air Fryer készülékkel egészséges módon készítheti el kedvenc ételeit. A készülék forró levegőt keringetve biztosítja, hogy minden oldalról hő érje a hozzávalókat, így étele ropogós lesz megőrizve természetes ízvilágát. 

Electrolux - Air Fryer sütő - E5AF1-4GB

Süssön, pirítson és grillezzen!

Az Create 5 Air Fryer készülék tökéletes, sokoldalú segítség a konyhában. Nincs szükség különböző konyhai gépekre, ha kedve támad sütni vagy sültet készíteni, netán megpirítani vagy grillezni ételeit - az Air Fryer készülék mindegyikre alkalmas. Szerezzen inspirációt a személyre szabott receptekből!

Electrolux - Air Fryer sütő - E5AF1-4GB

60 perces időzítő – állítsa be és el is felejtkezhet róla, az eredmény mégis tökéletes lesz

A 60 perces időzítő egy könnyen kezelhető felület a hosszabb főzési időt igénylő receptekhez. Állítsa be az időzítőt akár 60 percre, és hangjelzés értesíti, amikor az étel elkészült, az olajsütő pedig automatikusan kikapcsol.

Electrolux - Air Fryer sütő - E5AF1-4GB

Kompakt méret, hogy jobban elférjen a konyhában

A kisebb méretű Air Fryer sütő jobban elfér a konyhában, mivel kevesebb helyet foglal a pulton. A 2,5 literes sütőkapacitásnak köszönhetően nagyobb ételeket vagy akár 800 g sült burgonyát is lehet benne sütni, kényelmesen

A kosaras kialakítás egyszerűbbé teszi a sütést

A kosaras kialakítás egy külső tálból és egy belső kosárból áll. Ha a sütés/főzés befejeződött, a kosár könnyedén kivehető az étel tálalásához, miközben a tál felfogja a felesleges zsiradékot vagy a nem kívánt szaftot.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet