Y8SOB39X

SteamBoost 800 Gőzsütő, gőztisztítással

Termékjellemzők
Alacsony készlet
323 991 Ft
359 990 Ft
Nyári akció
ÁFA-val együtt
Kosárba
Korábbi ár az elmúlt 30 nap során: 323 991 Ft
Az ár tartalmazza:

A leginkább energiatakarékos sütőink: gazdaságosak és kiváló ízeket kínálnak

EcoLine sütőink a legenergiatakarékosabb modelljeink. Minden készülékben van gőzprogram, melyen alacsonyabb hőfokon lehet sütni - ezzel akár 20%-kal csökkenthető az energiafogyasztás.* A gőztisztítás funkció pedig 95%-kal kevesebb energiát használ** mint a pirolitikus tisztítóprogram.

*Egy AEG SteamPro [BSE998230M] és egy AEG multifunkciós sütő [BPE556370M] egyetlen (1) tesztjén alapuló belső teljesítményértékelés. A tesztet lazacfilén és szuvidált csirkemellen végeztük. **Belső teszt: SteamPro (gőztisztítás) és SteamCrisp sütő (pirolitikus tisztítás) energiafogyasztásának összehasonlítása. **A gőztisztítító program az Electrolux szabadalma: US2017082295 (A1) - STEAM OVEN CLEANING METHOD.
Bővebben
  • Vásároljon konyhai készüléket min. 500.000 Ft összértékben, regisztrálja vásárlását a ráadás Air Fryerért 2024. augusztus 15-ig az alábbi oldalon.

    Bővebben
Tisztításgőztisztítás
Kapacitás70 l
KijelzőTFT érintőkijelző
Steamify
Steamify
SteamBoost
SteamBoost
Maghőmérő
Maghőmérő
Gyors felfűtés
Gyors felfűtés
Sütés több szinten
Sütés több szinten
Termékjellemzők
A 800-as sorozatú, Steamify® funkciós SteamBoost gőzsütő segít megőrizni az alapanyagok értékes tápanyagait és nedvességtartalmát. Ugyanis amikor gőzprogramon süt, nincs szükség extra zsiradékra, hogy még jobb ízű legyen az étel. Élvezze az ízletes fogásokat, egyetlen érintéssel. Csak állítsa be a hőmérsékletet, a többit pedig bízza a sütőre.
Electrolux - Steam oven - Y8SOB39X
Steamify® – profi segítség a gőzsütéshez

A Steamify® funkció használatával minden eddiginél könnyebben készíthet ízletes fogásokat. Csak a sütési hőmérsékletet kell megadnia, és a készülék automatikusan beállítja a tökéletes gőzsütéshez szükséges paramétereket. Az egészséges, ízletes ételek készítését bízza a beprogramozott szakértőre!

Electrolux - Steam oven - Y8SOB39X
Maghőmérő a tökéletesre sült fogásokért

A maghőmérő használatával minden alkalommal tökéletes lesz az eredmény. Jelzi, amikor az étel belső hőmérséklete elérte az előre beállított értéket, és ki is kapcsolja a sütőt.

EXCite érintőkijelző: intuitív kezelőfelület, karnyújtásnyira

Az EXCite érintőkijelzőn könnyedén beállíthatja a sütési időt és a hőmérsékletet. Akár muffint süt, akár lazacot párol, a sokoldalú kezelőfelület megadja Önnek az ínycsiklandó ételek elkészítéséhez szükséges szakértő segítséget.

Electrolux - Steam oven - Y8SOB39X
Takarítson meg időt a gyors felfűtés funkcióval

A gyors felfűtéssel időt takaríthat meg. Ezt akár arra is fordíthatja, hogy még szebben tálalja a fogásokat.

Electrolux - Steam oven - Y8SOB39X
Gyors, hatékony és egyenletes sütés

A teljes sütőtérben keringteti a forró levegőt, így az étel egyenletesen sül át, nem kell megfordítani a tepsit sütés közben. A sütő gyorsabban felmelegszik, amivel időt és energiát takaríthat meg.

woman on couch with mobile phone
Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények