Előnyök

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - KOAAS31WX

Steamify® – profi segítség a gőzsütéshez

A Steamify® funkció használatával minden eddiginél könnyebben készíthet ízletes fogásokat. Csak a sütési hőmérsékletet kell megadnia, és a készülék automatikusan beállítja a tökéletes gőzsütéshez szükséges paramétereket. Az egészséges, ízletes ételek készítését bízza a beprogramozott szakértőre!

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - KOAAS31WX

Sous-Vide technológia már otthon is

Fedezze fel a szuvidálás előnyeit, különlegességét és kényelmét otthon. A Sous-Vide technológia titka a pontos, hosszú időn keresztül fenntartott pontos hőmérséklet. A vákuumtasak megőrzi az ízeket, a gyengéd gőz pedig a tápanyagokat.

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - KOAAS31WX

Connected Cooking - Finom ételek, egyszerűen, online

Inspirálódjon újabb receptekből a Connected Cooking használatával! Az applikáción keresztül is beállíthatja a sütés időtartamát és hőfokát. Élvezze, hogy akár távolról is nyomon követheti az ételkészítés folyamatát!

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - KOAAS31WX

Maghőmérő a tökéletesre sült fogásokért

A maghőmérőnek köszönhetően minden alkalommal tökéletes lesz az eredmény. Használatával nyomon követheti az étel belső hőmérsékletét. Jelzi, amikor az étel belső hőfoka elérte a beállított hőmérsékletet, és ki is kapcsolja a sütőt.

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - KOAAS31WX

Intuitív és elegáns érintőkijelző

A kijelzőn a három legfontosabb funkció azonnal elérhető. A finom ételek készítésének legrövidebb útja.

Vélemények

Értékelje készülékét és nyerjen!
Mit gondol készülékéről?

Visszajelzése segít nekünk a termékfejlesztésben, másoknak pedig a választásban. Írja meg tapasztalatait. Értékelését azzal kezdheti el, hogy bejelöli, hány csillagra értékeli készülékét.

Itt megoszthatja véleményét

Üdvözöljük! Itt elmondhatja véleményét: ha értékelést ír termékéről, azzal segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Ráadásul másoknak is segít a választásban.

Írjon véleményt vendégként vagy jelentkezzen be, és ossza meg velünk véleményét!

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!

Kérjük, ellenőrizze, hogy megkapta-e a visszaigazoló e-mail-t.

5

Gőzsütő vélemény

szerző: Andi dátum: 11 augusztus 2021

A konyhafelújítás elkezdése előtt már hónapokkal elkezdtem nyomozgatni a legjobb konyhagépek után. Azt az egyet tudtam, hogy Electroluxot szeretnék, mert nekünk már bizonyított a márka a szárítógép és mosogatógép vásárlásnál. Mivel sokat sütök, többek között kenyeret is, mindenképpen gőzsütőben gondolkodtam. Bár nem vagyunk gazdagok, de úgy gondoltam, hogy erre nem fogom sajnálni a pénzt, inkább máshol húztuk meg a lakásfelújítás költségvetését, ezért a legnagyobb tudású sütőt szerettem volna. Végül a KOAAS31WX sütő mellett döntöttem. A döntésben segített az is, hogy a Konyhafőnökben is ezt használják, de csak az utolsó lökést adta.
Azóta a családdal csak egyik ámulatból a másikba esünk! Ez a sütő tényleg mindent tud! A kenyerem remek lett, köszönhetően a hozzáadott gőznek. A csirkecombok 50 perc alatt tökéletesre sültek, lefedés nélkül. Pároltam már benne zöldséget, sütöttem krumplit, az egyik kedvencem pedig a párolt rizs: az ember csak beteszi a rizst, hozzáad kb. másfélszer annyi (nem kétszer!) vizet, sót (na jó én még egy kis olajat is szoktam), bekapcsolja és elfelejtheti. A végeredmény pedig tökéletes rizs - imádom!
Kipróbáltuk még a pizzasütést is - isteni, ropogós aljú pizza végeredménnyel, ma pedig keménytojást főztünk benne, ami tökéletes lett!
Már teljesen megfőzött (azaz megpárolt :) ), pedig még a sous vide funkciót és a hústűt ki sem próbáltam!
Amit viszont szeretnék megjegyezni, hogy receptet nagyon nehezen találok a funkciókhoz. Kaptunk ugyan füzetet tippekkel, és leírásokkal, de nem nagyon használható - akinek már van tapasztalata gőzsütővel, annak lehet, hogy hasznos, így mindennek utának kell néznek még az interneten is. A beépített recepteket nem nagyon lehet megfeleltetni a magyar gasztronómiával. Szerintem, ha már a cég vette magának a fáradtságot, hogy magyar nyelvű menüt készítsen ennek a kiváló terméknek, magyar nyelvű receptkönyvvel, lehet nem ártana megnézetni egy magyar szakáccsal is, mert így sokszor érzem úgy, hogy nem tudom teljes mértékben kihasználni a sütőt, mert nem tudom hozzá megszerezni a szükséges tudást (megdöbbentő, hogy mennyire kevés gőzsütős recept van még az interneten is).
Ejtenék még egy-két szót a gőztisztításról is: kicsit féltem tőle, és meg kell mondjam, nincs is olyan hatékony mint egy pirolitikus tisztítás, de én kb. minden használat után átengedem rajta (fél óra), egy kicsit megdörzsölöm a kritikusabb részeket, és kész. A lényeg, hogy nem szabad elhanyagolni a sütő tisztítását (én most nagyon vigyázok rá, hogy sokáig szép maradjon). A tisztításnál nagyon praktikus, hogy egy mozdulattal ki lehet szerelni a tepsitartó síneket az oldaláról, és könnyedél le lehet venni az ajtót is.
Összességében azt mondhatom, hogy kiváló termék, a tapasztalatok birtokában most is ezt választanám, és jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  5
 • Minőség
  5
 • Andi Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

Igazán profi gőzsütő

szerző: Gyula dátum: 27 december 2020

Pozitívum: igazán profi gőzsütő, nagyon könnyen kezelhető. Azt nyújtja amit vártam. Maximálisan elégedett vagyok vele.
Negatívum: figyelmeztethetne, hogy a sütés végén üritsem ki a viztartályt. Nekem hiányzik a több lépéses sütés programozhatósága.

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  5
 • Minőség
  5
 • Gyula Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
4

Sok funció

szerző: Giotto dátum: 28 november 2020

Könnyű programozás, megragadó dizájn remélem hosszú élettartam. Hamar felmelegszik ez nagy előny. Viszont a gőztisztítás nem sok mindenre való attól ne várjatok sokat. Nekem a kijelzője halvány az órát jó lenne látni akkor is mikor nincs üzemben. Szép a megvilágítás belül, valamint hasznos, hogy az összes rácstartót és sínt ki lehet venni.

 • Dizájn
  3
 • Funkció
  5
 • Minőség
  3
 • Giotto Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

Tökéletes választás

szerző: Szasza dátum: 25 november 2020

Mindent tud, amit elvártunk. Sőt, még többet is! Nagyon sok program, funkció segíti a tökéletes sütést. Ebben a sütőben öröm alkotni!

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  5
 • Minőség
  5
 • Szasza Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text

Ajánlott termékek

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - EZA2400AOX
Beépíthető sütő, katalitikus tisztítás

Ez a sütő sokkal gyorsabban felmelegszik, mint gondolná. A ventilátor egyenletesen oszlatja el a hőt a sütőtérben, így a sütemények és húsok egyenletesen fognak sülni a tálca forgatása nélkül is.

 • Tisztítás katalitikus tisztítás
 • Kapacitás 57 l
 • Kijelző LED kijelző
 • Egyenletes sütés Egyenletes sütés
 • Ujjlenyomatmentes inox Ujjlenyomatmentes inox
 • Grill funkció Grill funkció
Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - EZB3430AOK
Beépíthető sütő,

A SurroundCook sütőben a légkeringető rendszer gondoskodik róla, hogy a hőeloszlás egyenletes legyen a készülék minden pontján. Így biztosan nem kell a tepsit forgatni sütés közben.

 • Tisztítás -
 • Kapacitás 57 l
 • Kijelző LED kijelző
 • Sütés több szinten Sütés több szinten
 • Grill funkció Grill funkció
Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - EZB3411AOX
Beépíthető sütő,

A SurroundCook sütőben a légkeringető rendszer gondoskodik róla, hogy a hőeloszlás egyenletes legyen a készülék minden pontján. Így biztosan nem kell a tepsit forgatni sütés közben.

 • Tisztítás -
 • Kapacitás 57 l
 • Kijelző LED kijelző
 • Sütés több szinten Sütés több szinten
 • Ujjlenyomatmentes inox Ujjlenyomatmentes inox
 • Grill funkció Grill funkció

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

 • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
 • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
 • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet