Termékjellemzők

A Create 3 sportmixerrel az egészséges szokások könnyebben megtarthatók. És még finomabbak is. Vegyen egy banánt, pár szem friss bogyós gyümölcsöt és egy kis gyümölcslevet. Keverje össze. És már élvezheti is a friss, egészséges turmixokat, amiket bárhová magával vihet.

Előnyök

Praktikus, 3 az 1-ben elviteles palack.

Keverje össze kedvenc hozzávalóit közvetlenül a 3 az 1-ben elviteles palackban, és máris készen áll az útra. Adja hozzá azt, amit szeret, turmixolja össze, és a fedelet rátéve bárhová magával viheti a turmixát.

Egyszerűen használható egyérintéses gomb.

Az egyérintéses gomb könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a kívánt textúra eléréséhez szükséges teljesítmény szabályozását. Nyomja a gombot folyamatosan a simább eredmény érdekében, vagy többször a jég összetöréséhez. Sokoldalú, egyszerű és hatékony.

Optimális keverés a TruFlow® pengékkel.

Akár jeget aprít, akár egy tökéletes állagú turmixot készít, a TruFlow® pengék megbízható, optimális keverési teljesítményt nyújtanak.

Helytakarékos, kompakt kialakítás.

A nehéz és terjedelmes turmixgépek csak a helyet foglalják a munkalapján. A Create 3 sportmixer sokkal kevesebb helyet foglal, így konyhájában könnyeben tarthat rendet.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone