EOA9S31CX

SteamPro 900 Gőzsütő, gőztisztítással

Termékjellemzők
hidden
Raktáron
hidden
Kosárba

A leginkább energiatakarékos sütőink: gazdaságosak és kiváló ízeket kínálnak

EcoLine sütőink a legenergiatakarékosabb modelljeink. Minden készülékben van gőzprogram, melyen alacsonyabb hőfokon lehet sütni - ezzel akár 20%-kal csökkenthető az energiafogyasztás.* A gőztisztítás funkció pedig 95%-kal kevesebb energiát használ** mint a pirolitikus tisztítóprogram.

*Egy AEG SteamPro [BSE998230M] és egy AEG multifunkciós sütő [BPE556370M] egyetlen (1) tesztjén alapuló belső teljesítményértékelés. A tesztet lazacfilén és szuvidált csirkemellen végeztük. **Belső teszt: SteamPro (gőztisztítás) és SteamCrisp sütő (pirolitikus tisztítás) energiafogyasztásának összehasonlítása. **A gőztisztítító program az Electrolux szabadalma: US2017082295 (A1) - STEAM OVEN CLEANING METHOD.
Bővebben
  • Vásároljon konyhai készüléket min. 500.000 Ft összértékben, regisztrálja vásárlását a ráadás Air Fryerért 2024. augusztus 15-ig az alábbi oldalon.

    Bővebben
Tisztításgőztisztítás
Kapacitás70 l
KijelzőTFT érintőkijelző
Steamify
Steamify
SteamPro
SteamPro
WIFI
WIFI
Maghőmérő
Maghőmérő
Gyors felfűtés
Gyors felfűtés
Termékjellemzők
A 900-as sorozatú CookView® gőzsütő WiFi csatlakozással és belső kamerával segít abban, hogy nyomon követhessük a sütőtérben zajló folyamatokat. Ha összeköti készüléket a My Electrolux Kitchen alkalmazással az okostelefonján, akár távolból is módosíthatja a sütési időt vagy hőmérsékletet.
Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - EOA9S31CX
A CookView® kamerával szemmel tarthatja a készülő ételt

A CookView® sütőkamerával az ételkészítés minden mozzanatát figyelemmel kísérheti. Megjeleníti okostelefonján a készülő étel képét, így nem kell egyfolytában a sütőajtó előtt várakoznia, nyugodtan elkészítheti közben például a mártást vagy a köretet. Finom ebéd – kipipálva!

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - EOA9S31CX
Steamify® – profi segítség a gőzsütéshez

A Steamify® funkció használatával minden eddiginél könnyebben készíthet ízletes fogásokat. Csak a sütési hőmérsékletet kell megadnia, és a készülék automatikusan beállítja a tökéletes gőzsütéshez szükséges paramétereket. Az egészséges, ízletes ételek készítését bízza a beprogramozott szakértőre!

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - EOA9S31CX
Connected Cooking - Finom ételek, egyszerűen, online

Tapasztalja meg a sütés új élményét a Connected Cooking használatával! Az applikáción keresztül is beállíthatja a sütés időtartamát és a hőfokot. Élvezze, hogy akár távolról is nyomon követheti az ételkészítés folyamatát!

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - EOA9S31CX
Maghőmérő a tökéletesre sült fogásokért

A maghőmérő használatával minden alkalommal tökéletes lesz az eredmény. Jelzi, amikor az étel belső hőmérséklete elérte az előre beállított értéket, és ki is kapcsolja a sütőt.

Electrolux - Hagyományos és gőz sütők - EOA9S31CX
EXCite+ érintőkijelző: profi segítség a sütéshez

Az intuitív EXCite+ érintőkijelző segítségével saját igényei szerint alakíthatja és tökéletesen szabályozhatja a sütés folyamatát. A húsoktól kezdve a halakon át egészen a desszertekig, sütője minden étel elkészítése során a keze alá dolgozik.

woman on couch with mobile phone
Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények