Termékjellemzők

Napjaink életstílusához tervzeve: a erős és sokoldalú Pure F9 porszívót minden részletében a modern életvitelhez terveztük.

Előnyök

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PF91-4IG

Hagyományos porszívók teljesítményével

Vezeték nélküli porszívó, mely egyetlen feltöltéssel és a hagyományos készülékek teljesítményével ragyogóan tisztává varázsolja otthonát.* *Egyetlen feltöltéssel akár 80 m2 padlófelületet is megtisztít, teljesítve a vezetékes porszívók szőnyegtakarításának környezetvédelmi feltételeire vonatkozó 666/2013/EU rendeletet.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PF91-4IG

Páratlan sokoldalúság

Az egyedülálló, csúsztatható főegységgel olyan sokoldalú eszköz lesz a kezében, mellyel otthona minden zugát megtisztíthatja – a bútorok alatti területtől a mennyezet legtávolabbi sarkáig. A Pure F9 otthonának minden felületéhez és bútorához hozzáigazítható, amit a beépített, kihúzható cső és a 3 az 1-ben okos eszköz tesz lehetővé.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PF91-4IG

Ergonomikus kivitel

Bárki is használja a porszívót, a Pure F9 teleszkópcsöve az aktuális testmagassághoz kényelmesen beállítható. A csúsztatható főegységnek és az alacsony súlypontnak köszönhetően a Pure F9 könnyű és egyszerűen irányítható, maximálisan kiegyensúlyozott modell.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PF91-4IG

Tartson szünetet - bárhol

Megállítás, szünet & folytatás – a Pure F9 megáll a lábán, ezért kényelmesen leállíthatja függőleges pozícióban, így várva a takarítás folytatását, amikor Önnek megfelel.

Vélemények

Értékelje készülékét és nyerjen pizzakő szettet!
Mit gondol készülékéről?

Visszajelzése segít nekünk a termékfejlesztésben, másoknak pedig a választásban. Írja meg tapasztalatait és nyerjen! A nyereményjáték részleteiről itt olvashat. Értékelését azzal kezdheti el, hogy bejelöli, hány csillagot ad készülékének.

 

Itt megoszthatja véleményét

Üdvözöljük! Itt elmondhatja véleményét: ha értékelést ír termékéről, azzal segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Ráadásul másoknak is segít a választásban.

Írjon véleményt vendégként vagy jelentkezzen be, és ossza meg velünk véleményét!

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!

Kérjük, ellenőrizze, hogy megkapta-e a visszaigazoló e-mail-t.

4

Lakásba kiváló, autóban alul teljesít.

szerző: Endre dátum: 01 december 2021

Imádom az erejét. Simán hozza a madzagos porszívónk teljesítményét. A forgó kefe tökéletesen megtisztítja a szőnyegünket, amit eddig többször át kellett porszívóznom és mégsem lett ennyire tiszta. Sajnos autó tisztításra nem tökéletes. Jobb lenne, ha a nyeléről le lehetne választani ilyenkor, mivel egyben nagy és esetlen (vagy éppen leesik...) Ajánlott hozzá az Electrolux Pure F9 Kit18 Home&Car kiegészítő készlet beszerzése. Összességében imádom eddig.

 • Dizájn
  3
 • Funkció
  4
 • Minőség
  5
 • Endre Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

Egyszerű és gyors

szerző: Laci dátum: 28 június 2021

Karácsonyra leptük meg magunkat az említett készülékkel. Az elsődleges cél az egyszerű és gyors takarítás volt. Tökéletesen bevált. Játék vele a porszívózás, hála az állítható tartálynak könnyen odaférni a nehezen elérhető helyekhez. Az aksija jól bírja. Macska tartó ként, pedig hatalmas segítség a turbókefe.

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  4
 • Minőség
  5
 • Laci Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

Drágaságom

szerző: Brigi dátum: 08 december 2020

Kb egy hónapja használom a készüléket. Korábban is porzsák nélküli porszívóm volt, de össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Nagyon jól megvilágítja a padlót, szőnyeget, asztalok alatt is előnyös a világítás. egyszerű a portartály tisztítása. Az akkumulátor teljesítménye megfelel egy normál méretű lakás tisztításához. Turbókefe a szőnyegeknél nagyon hatékony. Szűrőbetétek könnyen elérhetőek, tisztíthatóak. Számomra lehetne halkabb, és valljuk meg, az ára kicsit borsos. Ok, a minőséget meg kell fizetni......
Abszolút hozza az elvártakat!

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  5
 • Minőség
  5
 • Brigi Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

Azt kaptam amit vártam

szerző: Kriszti dátum: 15 május 2020

Egy hónapja vásároltam ezt a készüléket a "mindennapi" gyorsabb takarításokhoz. Maximálisan elégedett vagyok vele teljesítményben. Egy kb. 80 nm-es lakást a legkisebb zugokig alaposan kiporszivózva is maximális teljesítményen bír az akkumulátor. Amitől tartottam hogy a dús hosszú szőrű szőnyegeknél esetleg gond lehet de azokat is klasszul ki tudom vele porszívózni anélkül hogy azt érezném kínlódik a gép. Összegezve azt kaptam amit vártam, árban nem olcsó de nagyon megérte.

 • Dizájn
  3
 • Funkció
  3
 • Minőség
  3
 • Kriszti Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text

Ajánlott termékek

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - EERC70EB
Ergorapido Classic kézi porszívó

Kivételes vezeték nélküli hatékonyság a 180° EasySteer™ manőverezési képességnek köszönhetően.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PF91-ANIMA IF Design Award 2019
Pure F9 vezeték nélküli kézi porszívó gazdiknak

Szabaduljon meg az állatszőrtől egy olyan porszívóval, melyet napjaink életstílusához igazítottunk.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - EERC72EB
Ergorapido Classic kézi porszívó

Kivételes vezeték nélküli hatékonyság a 2 az 1-ben sokoldalúságnak és a 180° EasySteer™ manőverezési képességnek köszönhetően.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

 • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
 • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
 • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet