Termékjellemzők

Az 500 vezeték nélküli porszívó az egyszerű kezelhetőség mellett nagyszerű teljesítménnyel büszkélkedik. A kézi egység és a kiegészítők leválaszthatók, így a porszívózás egyszerűen hozzáigazítható bármilyen felülethez. Minden modell a fenntarthatóság jegyében, újrahasznosított műanyag felhasználásával készül.*
*Az újrahasznosított műanyag-tartalom %-os értéke 64-74% az Electrolux 500 vezeték nélküli porszívó modelleknél.

Előnyök

Hatékony vezeték nélküli porszívó a láthatóan tisztább otthonért.

Az Electrolux vezeték nélküli porszívó hatékony, látható eredményt biztosít bármilyen felületen. A port és az egyéb finom szennyeződéseket mindenhonnan eltávolítja.

Teljesítményét akkor is megőrzi, ha a portartály telítődik.*

Élvezze a kompromisszumok nélküli teljesítményt a porszívózás teljes ideje alatt. Az újragondolt portartály gondoskodik arról, hogy a tartós teljesítmény* a tartály telítődése során is megmaradjon.

*A kezdeti tisztítási hatékonyság 99%-át megőrzi az IEC 62885-2 szabványelőírás 1.0: 5.1, 5.7 és 5.9 verziója szerinti tesztek alapján, maximális teljesítményfokozaton.

Gyors, kényelmes takarítás a levehető 2 az 1-ben egységgel.

Tapasztalja meg az egyszerűen használható porszívó előnyeit, mely ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmessé teszi a takarítást. A kézi egység könnyedén leválasztható a porszívóról a kisebb vagy nehezen elérhető területek megtisztításához, ezzel alkalmazkodva a tisztítandó felülethez.

Akár 45 perc folyamatos üzemidő** a kényelmes takarítás érdekében

Porszívózza ki az egész lakást egyetlen feltöltéssel Tapasztalja meg az egyetlen feltöltéssel elérhető 45 perces üzemidő* előnyeit, és élvezze a kényelmes, megszakítás nélküli takarítás élményét.

*Belső tesztek alapján, melyet a kézi egység minimális sebességű használata mellett, az IEC 62885-4 szabványelőírás szerint végeztek, amelynél az álló porszívót minimális sebességű üzemmódba kapcsolták. A kézi egységet leválasztották a főegységről és mérést a kézi egységen végezték.

A Brush Roll Clean (forgókefe-tisztítás) funkció könnyedén eltávolítja a forgó kefébe ragadt hajszálakat.

Felejtse el a hajcsomókat, egy ujjal sem kell hozzáérnie többé! Egyszerűen nyomja meg a lábával a forgókefe-tisztító gombot, és a vágókés máris megszabadítja a kefét a rátekeredett hajszálaktól.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone