Termékjellemzők

Az Ultimate 700 vezeték nélküli porszívó a legkönnyebb modellünk, súlya mindössze 2,2 kg*, és elég erős ahhoz, hogy otthonának minden felületét könnyedén kezelje. Tudatosabb választás, mivel a felhasznált műanyagok 60%-a újrahasznosított.
*A teljes súlyt a PowerPro többféle felületen használható szívófejjel ellátott, teljesen felszerelt tisztítóberendezésen mértük.

Előnyök

Könnyű kialakítás, kiváló teljesítmény

Könnyű (mindössze 2,2 kg súlyú*) és nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívónk sokkal könnyebbé teszi a takarítást. Ergonomikus, kompakt kialakításával a padlótól a mennyezetig manőverezhet takarítás közben.

*A teljes súlyt a PowerPro többféle felületen használható szívófejjel ellátott, teljesen felszerelt tisztítóberendezésen mértük.

A legjobb tisztítási teljesítmény** kategóriájában***

Élvezze az erős szívóerőt és a nagy sebességű motort, amely pillanatok alatt, egyszerűen pormentes padlót biztosít.

**Az IEC 62885-4 és IEC 62885-2 szabványoknak megfelelő, 2021-es külsős tesztek alapján, az 5.2, 5.3 (mindkét irányban), 5.4 és 5.5 (mindkét irányban) pontokban ismertetett padlótisztítási módszerekkel számított átlageredmények szerint. ***Európa 17 országában a 300 és 379 euró közötti árkategóriában a három legkelendőbb termékkel összehasonlítva (Gfk 2021).

Hosszú akkumulátor-üzemidő, kompakt méret

Ergonomikus, kompakt kialakítás, meggyőző teljesítménnyel. Újonnan tervezett akkumulátorunk még hosszabb üzemidőt biztosít még több porszívózáshoz – akár 50 percnyi üzemidő egyetlen töltéssel.****

***Belső tesztek alapján, melyet a kézi egység minimális sebességű használata mellett, az IEC 62885-4 szabványelőírás szerint végeztek, amelynél az álló porszívót minimális sebességű üzemmódba kapcsolták. A kézi egységet leválasztották a főegységről és mérést a kézi egységen végezték.

Porszívózzon még tovább az erőteljes akkumulátornak köszönhetően.

Szabaduljon meg még több piszoktól, törmeléktől és finom portól a takarítások során! Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motorunk bármilyen felületen kiváló eredményt biztosít.

Automatikusan beállítja a teljesítményt az optimális eredmény érdekében

Az automatikus üzemmód automatikusan beállítja a szívóteljesítményt a felület típusától függően, optimalizálva az energiafelhasználást. Élvezze a zökkenőmentes átmenetet a csempéről a fapadlóra és a szőnyegre.

Megvásárolható kiegészítők
</