EP71UB14DB

Ultimate 700 vezeték nélküli álló porszívó, 50 perc

Termékjellemzők
Raktáron
108 792 Ft
127 990 Ft
Nyári akció
ÁFA-val együtt
Kosárba
Korábbi ár az elmúlt 30 nap során: 108 792 Ft
Az ár tartalmazza:

Takarítson meg energiát az Auto üzemmóddal, miközben a készülék kimagasló teljesítményt nyújt

Ez az Electrolux vezeték nélküli porszívó a leghatékonyabb porszívónk egyike, amely akár 47% energiát takarít meg*, miközben meghosszabbítja az üzemidőt az Auto üzemmód segítségével. A porszívóhoz, a fő szívófejéhez és töltőállomásához felhasznált összes műanyag 60%-a újrahasznosított műanyag** Az Electrolux EcoLine vezeték nélküli porszívókat az Auto üzemmód funkció alapján választottuk ki, amely segíthet energiát megtakarítani a fogyasztóknak a használat során.

*Belső számítások alapján, amelyek összehasonlítják az energiafogyasztást és az üzemidőt a Max vagy Turbo, és Auto üzemmód használatakor, szőnyegtisztítás során.**Kiegészítő tartozékok nélkül.
Bővebben
  • A törvényben meghatározott jótállási időn felül extra garanciát adunk a motorra. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 10 éves időtartam végéig terjedő időszak. A szabályzatot az alábbi oldalon tekintheti meg. A garancia a termékregisztrációt követően érvényesíthető. Regisztrálja készülékét itt.

Működési idő (Min.sebesség)40
Zajszint dB(A)80
Súly (kg)2.2
TárolásFalra szerelt állomás
Környezetbarát termékcsalád
Környezetbarát termékcsalád
Szívófej LED világítással
Szívófej LED világítással
Auto üzemmód
Auto üzemmód
Szívóerő
Szívóerő
Padló típus
Padló típus
Termékjellemzők
Az Ultimate 700 vezeték nélküli porszívó a legkönnyebb modellünk, súlya mindössze 2,2 kg*, és elég erős ahhoz, hogy otthonának minden felületét könnyedén kezelje. Tudatosabb választás, mivel a felhasznált műanyagok 60%-a újrahasznosított.
*A teljes súlyt a PowerPro többféle felületen használható szívófejjel ellátott, teljesen felszerelt tisztítóberendezésen mértük.
Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - EP71UB14DB
Könnyű kialakítás, kiváló teljesítmény

Könnyű (mindössze 2,2 kg súlyú*) és nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívónk sokkal könnyebbé teszi a takarítást. Ergonomikus, kompakt kialakításával a padlótól a mennyezetig manőverezhet takarítás közben.

*A teljes súlyt a PowerPro többféle felületen használható szívófejjel ellátott, teljesen felszerelt tisztítóberendezésen mértük.
Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - EP71UB14DB
A legjobb tisztítási teljesítmény** kategóriájában***

Élvezze az erős szívóerőt és a nagy sebességű motort, amely pillanatok alatt, egyszerűen pormentes padlót biztosít.

**Az IEC 62885-4 és IEC 62885-2 szabványoknak megfelelő, 2021-es külsős tesztek alapján, az 5.2, 5.3 (mindkét irányban), 5.4 és 5.5 (mindkét irányban) pontokban ismertetett padlótisztítási módszerekkel számított átlageredmények szerint. ***Európa 17 országában a 300 és 379 euró közötti árkategóriában a három legkelendőbb termékkel összehasonlítva (Gfk 2021).
Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - EP71UB14DB
Hosszú akkumulátor-üzemidő, kompakt méret

Ergonomikus, kompakt kialakítás, meggyőző teljesítménnyel. Újonnan tervezett akkumulátorunk még hosszabb üzemidőt biztosít még több porszívózáshoz – akár 50 percnyi üzemidő egyetlen töltéssel.****

***Belső tesztek alapján, melyet a kézi egység minimális sebességű használata mellett, az IEC 62885-4 szabványelőírás szerint végeztek, amelynél az álló porszívót minimális sebességű üzemmódba kapcsolták. A kézi egységet leválasztották a főegységről és mérést a kézi egységen végezték.
Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - EP71UB14DB
Porszívózzon még tovább az erőteljes akkumulátornak köszönhetően.

Szabaduljon meg még több piszoktól, törmeléktől és finom portól a takarítások során! Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motorunk bármilyen felületen kiváló eredményt biztosít.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - EP71UB14DB
Automatikusan beállítja a teljesítményt az optimális eredmény érdekében

Az automatikus üzemmód automatikusan beállítja a szívóteljesítményt a felület típusától függően, optimalizálva az energiafelhasználást. Élvezze a zökkenőmentes átmenetet a csempéről a fapadlóra és a szőnyegre.

woman on couch with mobile phone
Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények