Termékjellemzők

A PURE D9 Performance készletben mindent megtalál, amire nagyjából egy év alatt szüksége lehet készüléke legjobb formában tartásához. A készlet része négy s-bag® Ultra Long Performance (Ultra hosszú élettartamú) porzsák, melyet akár 80%-kal tovább használhat, mint egy hagyományos papír porzsákot, sőt porszívója kétszer olyan erősen szívja fel a port használatával. A Pure D9 porszívókhoz kifejlesztett porzsák kiváló szűrőképessége mellett biztosítja, hogy jól áramoljon a levegő készülékében. Ráadásul kapacitása is optimális, 5 liternyi por befogadására képes. A porzsákot a TÜV Rheinland Group független bevizsgáló intézet tanúsította. Powerflow™, innovatív oldal hajtogatási technológiájának köszönhetően nagyobb kapacitású, mint egy lapos porzsák, emellett rugalmasan és egyszerűen behelyezhető a porzsáktartályba. A porzsák a Pure D9 új fejlesztésű porzsáktartójával együtt lehetővé teszi a porral való érintkezés elkerülését, köszönhetően az intelligens és automatikus záró és kioldó funkciójának.
Bővebben

Előnyök

Hygiene s-filter™ szűrő

A készlet tartalmaz egy Hygiene s-filter™ szűrőt is, amely a levegőből megszűri a a legapróbb részecskéket, mint például a pollent, penészgombaspórákat, poratkaürüléket és egyéb allergéneket is.

s-fresh™ porszívó illatosító

A készlet továbbá tartalmaz 4 tasak s-fresh™ illatgranulátumot citrus illatban, hogy otthonát kellemes illat árasztja el porszívózás közben.

Motorszűrő

A készletben továbbá megtalálható egy motorszűrő is, amely megóvja a porszívója motorját a porrészecskéktől, így az tisztább marad, így a porszívója hosszabb életű lehet.

Készlet tartalma:

4 db s-bag® Ultra Long Performance - Ultra hosszú élettartamú porzsák, 1 db s-filter® Hygiene szűrő, 4 tasak s-fresh™ porszívó illatosító (citrus illatban) és 1 db motorszűrő

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone