Termékjellemzők

A PURE D9 Performance készletben mindent megtalál, amire nagyjából egy év alatt szüksége lehet készüléke legjobb formában tartásához. A készlet része négy s-bag® Ultra Long Performance (Ultra hosszú élettartamú) porzsák, melyet akár 80%-kal tovább használhat, mint egy hagyományos papír porzsákot, sőt porszívója kétszer olyan erősen szívja fel a port használatával. A Pure D9 porszívókhoz kifejlesztett porzsák kiváló szűrőképessége mellett biztosítja, hogy jól áramoljon a levegő készülékében. Ráadásul kapacitása is optimális, 5 liternyi por befogadására képes. A porzsákot a TÜV Rheinland Group független bevizsgáló intézet tanúsította. Powerflow™, innovatív oldal hajtogatási technológiájának köszönhetően nagyobb kapacitású, mint egy lapos porzsák, emellett rugalmasan és egyszerűen behelyezhető a porzsáktartályba. A porzsák a Pure D9 új fejlesztésű porzsáktartójával együtt lehetővé teszi a porral való érintkezés elkerülését, köszönhetően az intelligens és automatikus záró és kioldó funkciójának.
Bővebben

Előnyök

Electrolux - Egységcsomag - ESKD9

Hygiene s-filter™ szűrő

A készlet tartalmaz egy Hygiene s-filter™ szűrőt is, amely a levegőből megszűri a a legapróbb részecskéket, mint például a pollent, penészgombaspórákat, poratkaürüléket és egyéb allergéneket is.

Electrolux - Egységcsomag - ESKD9

s-fresh™ porszívó illatosító

A készlet továbbá tartalmaz 4 tasak s-fresh™ illatgranulátumot citrus illatban, hogy otthonát kellemes illat árasztja el porszívózás közben.

Electrolux - Egységcsomag - ESKD9

Motorszűrő

A készletben továbbá megtalálható egy motorszűrő is, amely megóvja a porszívója motorját a porrészecskéktől, így az tisztább marad, így a porszívója hosszabb életű lehet.

Electrolux - Egységcsomag - ESKD9

Készlet tartalma:

4 db s-bag® Ultra Long Performance - Ultra hosszú élettartamú porzsák, 1 db s-filter® Hygiene szűrő, 4 tasak s-fresh™ porszívó illatosító (citrus illatban) és 1 db motorszűrő

Itt megoszthatja véleményét

Üdvözöljük! Itt elmondhatja véleményét: ha értékelést ír termékéről, azzal segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Ráadásul másoknak is segít a választásban.

Írjon véleményt vendégként vagy és ossza meg velünk véleményét!

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Fotó egy konyháról

Ajánlott termékek

Electrolux - Egységcsomag - KIT03B
Állatbarát szett porszívókhoz

Porszívó házi kedvenc készlet kisállat tartóknak

Electrolux - Egységcsomag - USK9
UltraSilencer kezdőcsomag

UltraSilencer porszívó kezdőcsomag

Electrolux - Egységcsomag - SRK1S
Tartozék készlet porszívóhoz

Ennek a tartozék készletnek köszönhetően minden a rendelkezésére áll, ami porszívója karbantartásához szükséges.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet