Termékjellemzők

A könnyű beállításnak köszönhetően a Refine 700 kézi ruhagőzölő másodpercek alatt használatra kész. Egyszerűen csak vegye fel, válasszon a két gőzbeállítás közül és használja, amikor ruhájának gyűrődéseltávolításra vagy felfrissítésre van szüksége.

Előnyök

Electrolux - Kézi ruhagőzölő - E7HS1-6OW

Gyűrődések csökkentése pillanatok alatt.

Válasszon a gőzöléshez magas vagy alacsony gőz funkciót fűtött talppal kombinálva, hogy a gőz még a keményebb szövetbe is behatolhasson. A két gőzfunkcióval gyorsan eltüntetheti a gyűrődéseket és felfrissítheti ruháját, hosszabb időre.

Electrolux - Kézi ruhagőzölő - E7HS1-6OW

Megsemmisíti a baktériumok akár 99,9%-át.

Frissítse fel öltözékét munka és vacsora közt, vagy revitalizálja a szekrény mélyén lévő ruhadarbajait. A gőzölés gyors és egyszerű módja új életet ad ruháinak a mosások között.

*A tesztet SGS hajtotta végre a ruhadarab gőzölőkre vonatkozó QB/T 5200-2017 számú kínai szabvány alapján, 2020 szeptemberében, az alábbi baktériumtípusokra vonatkozóan: Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) és Candida albicans (CICC® 1965™), 1 perc gőzölési idővel, 120 °C feletti hőmérséklet mellett.

Electrolux - Kézi ruhagőzölő - E7HS1-6OW

Egyenletes és könnyed gőzölés.

Talppal rendelkezik, amely gyengéden és hatékonyan gondoskodik ruháiról. A gondos kialakítás és a GLISSIUM™ kerámia vasalótalp biztosítja, hogy a készülék ne akadjon el a ruhadarabjaiban. A még könnyebb gőzölés érdekében használja a gombot, és tegye könyebbé kezét és karját.

Electrolux - Kézi ruhagőzölő - E7HS1-6OW

Kivehető víztartály.

A mindennapok megkönnyítésére a Refine 700 kézi ruhagőzölő kivehető víztartállyal van ellátva, mely egyszerűen újratölthető - csak vegye ki a víztartályt, menjen a legközelebbi csapig, töltse meg vízzel, majd helyezze vissza a víztartályt a helyére.

Electrolux - Kézi ruhagőzölő - E7HS1-6OW

Tartozékok a jobb gondoskodásért.

A speciálisan kialkított tartozékok biztosítják az egyszerű gőzölést a vastagabb szöveteknél miközben védik annak díszéteseit, mint például gyöngyöket vagy flittereket. A 2 az 1-ben kesztyű és a védőtasak megvédi kezét a forró gőztől. A tartozékok könnyen tárolhatók.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet