Termékjellemzők

A szeletelt kenyér felolvasztásától a bagelek pirításáig: az Explore 7 tökéletes eredményeket biztosít. A szabályozható beállításokkal elkészítheti tökéletes pirítósát. A további kiegészítőkkel akár egyéb pékárukat is felmelegíthet.

Előnyök

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Tökéletesen pontos eredmény, 7 pirítási fokozat

Mindegy milyen típusú kenyeret pirít, mert mindegyikre van egy optimális beállítás. Hét különböző pirítási fokozatból választhat, a puha péksüteményekhez, mint például a brióshoz elégséges alacsonyabb fokozattól a keményebb kenyerekhez, mint például a ciabattához szükséges magasabb fokozatig. Az Ön pirítósa, úgy ahogy Ön szereti.

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Kiolvasztás vagy felmelegítés egy gombnyomásra

Az Explore 7 újramelegítés programmal kenyerei visszanyerik a pékségből ismert frissességüket. A program gyengéden melegíti fel a kenyereket, azok újra pirítása nélkül. A fagyasztóban tárolt egész vagy szeletelt kenyerek a kiolvasztási beállítással gyorsan és pontosan az Ön ízlésének megfelelően élednek újra.

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Melegítőrács, porvédő fedél

A melegítőrácson péksüteményt vagy croissant-ot melegíthet fel. A praktikus kiegészítő a kenyérpirító tetejére helyezhető, és elősegíti a kenyérpirítóba nem férő kenyerek, péksütemények egyenletes felmelegítését. A műanyag porvédő fedél védi a kenyérpirítót a porosodástól, amikor az nincs használatban.

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Ellenőrző funkció - tökéletes, precíz eredmény

Kerülje el a pirítós alul vagy túl készítését, emelje ki és ellenőrizze a kenyérszeleteket. Az emelőkarral lehetősége van megtekinteni a behelyezett kenyérszelelteket anélkül, hogy megszakítaná a pirítás folyamatát. Nem kell a véletlenre bíznia: minden alkalommal tökéletes eredményt érhet el.

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Könnyű tisztítás a morzsatálcával

A kenyérpirítóban lévő morzsatálcát úgy tervezték, hogy minden lehulló morzsát felfogjon, és összegyűjtsön, így nincs szükség a készülék forgatására, ahhoz hogy kiürítse belőle a morzsákat. A morzsatálcát könnyen ki lehet szedni és üríteni, így időt spórolhat meg a karbantartási és tisztítási folyamatok során.

Értékelje készülékét és nyerjen pizzakő szettet!
Mit gondol készülékéről?

Visszajelzése segít nekünk a termékfejlesztésben, másoknak pedig a választásban. Írja meg tapasztalatait és nyerjen! A nyereményjáték részleteiről itt olvashat. Értékelését azzal kezdheti el, hogy bejelöli, hány csillagot ad készülékének.

 

Itt megoszthatja véleményét

Üdvözöljük! Itt elmondhatja véleményét: ha értékelést ír termékéről, azzal segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Ráadásul másoknak is segít a választásban.

Írjon véleményt vendégként vagy jelentkezzen be, és ossza meg velünk véleményét!

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!

Kérjük, ellenőrizze, hogy megkapta-e a visszaigazoló e-mail-t.

Fotó egy konyháról

Ajánlott termékek

Electrolux - Kenyérpirító - EAT3300
Love your day kenyérpirító
 • Porvédő fedél: Viszlát, nemkívánt szagok!
 • Beépített zsemlemelegítő
 • Tisztítás másodpercek alatt
Electrolux - Kenyérpirító - E3T1-3ST
Create 3 kenyérpirító
 • Tökéletesen ropogósra pirítva
 • Rozsdamentes acél készülékház
 • Hét pirítási fokozat
 • Funkciók: leállítás, olvasztás, és felmelegítés
 • Kivehető morzsatálca, könnyű tisztítás

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

 • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
 • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
 • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet