Termékjellemzők

A szeletelt kenyér felolvasztásától a bagelek pirításáig: az Explore 7 tökéletes eredményeket biztosít. A szabályozható beállításokkal elkészítheti tökéletes pirítósát. A további kiegészítőkkel akár egyéb pékárukat is felmelegíthet.

Előnyök

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Tökéletesen pontos eredmény, 7 pirítási fokozat

Mindegy milyen típusú kenyeret pirít, mert mindegyikre van egy optimális beállítás. Hét különböző pirítási fokozatból választhat, a puha péksüteményekhez, mint például a brióshoz elégséges alacsonyabb fokozattól a keményebb kenyerekhez, mint például a ciabattához szükséges magasabb fokozatig. Az Ön pirítósa, úgy ahogy Ön szereti.

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Kiolvasztás vagy felmelegítés egy gombnyomásra

Az Explore 7 újramelegítés programmal kenyerei visszanyerik a pékségből ismert frissességüket. A program gyengéden melegíti fel a kenyereket, azok újra pirítása nélkül. A fagyasztóban tárolt egész vagy szeletelt kenyerek a kiolvasztási beállítással gyorsan és pontosan az Ön ízlésének megfelelően élednek újra.

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Melegítőrács, porvédő fedél

A melegítőrácson péksüteményt vagy croissant-ot melegíthet fel. A praktikus kiegészítő a kenyérpirító tetejére helyezhető, és elősegíti a kenyérpirítóba nem férő kenyerek, péksütemények egyenletes felmelegítését. A műanyag porvédő fedél védi a kenyérpirítót a porosodástól, amikor az nincs használatban.

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Ellenőrző funkció - tökéletes, precíz eredmény

Kerülje el a pirítós alul vagy túl készítését, emelje ki és ellenőrizze a kenyérszeleteket. Az emelőkarral lehetősége van megtekinteni a behelyezett kenyérszelelteket anélkül, hogy megszakítaná a pirítás folyamatát. Nem kell a véletlenre bíznia: minden alkalommal tökéletes eredményt érhet el.

Electrolux - Kenyérpirító - E7T1-6BP

Könnyű tisztítás a morzsatálcával

A kenyérpirítóban lévő morzsatálcát úgy tervezték, hogy minden lehulló morzsát felfogjon, és összegyűjtsön, így nincs szükség a készülék forgatására, ahhoz hogy kiürítse belőle a morzsákat. A morzsatálcát könnyen ki lehet szedni és üríteni, így időt spórolhat meg a karbantartási és tisztítási folyamatok során.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet