Termékjellemzők

Az Explore 7 vízforralóval mindig beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet legyen szó víz forralásáról, tea készítéséről vagy az összetevők felmelegítéséről. A kiválasztott és elért hőmérsékletet akár 40 percig is fenntarthatja.

Előnyök

Az Ön ízlésének megfelelő hőmérséklet

Az Explore 7 vízforraló hőmérséklet szabályozása megkönnyíti a tökéletes hőmérséklet elérését és fenntartását. Melegítsen akár vizet a bébi ételhez 40°C-on, vagy zöldteához 80°C-on, vagy kávéhoz 95°C-on, a vízforraló automatikusan leállítja a melegítést, ahogy elérte a kívánt hőmérsékletet.

Kiválasztott hőmérséklet, akár 40 percig

A kiválasztott hőmérsékletet akár 40 percig is fenntartja az Explore 7 vízforraló a melegen tartó funkció segítségével. A vízforraló aljában lévő melegítő rész minden alkalommal aktiválódik, ahogy a hőmérséklet 2°C-kal csökken.

Egyszerű tisztítás, könnyen nyitható fedél

Az Explore 7 vízforraló fedele egyetlen könnyed mozdulattal felnyitható, így elkerülve a folyadék kifröccsenését. A kancsó nagyméretű, elég tágas ahhoz, hogy a tisztítás közben a kezünk elférjen benne, ezzel is megkönnyítve a vízforraló tisztántartását. A vízforralót bármilyen irányban vissza lehet helyezni a 360 fokos alapjába.

Biztonsági funkciók

Az Explore 7 vízforraló alapja csúszásmentes, ezzel elkerülve a csúszás és kiömlés kockázatát. A vízforraló automatikusan kikapcsol, ha érzékeli, hogy tartálya üres vagy nincs benne elegendő víz.

Szűrő a jobb ízért

A szűrővel ellátott Explore 7 vízforraló megakadályozza a vízben lévő szennyeződések pohárba jutását, így biztosítva a jobb íz élményt. A szűrőnek köszönhetően a vízkőlekrodás lelassul, így ritkábban kell a vízforralót karbantartani.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone