Termékjellemzők

Soha nem volt még ennyire egyszerű jégmentesen tartani a fagyasztót. A 600-as sorozatú modellekben a LowFrost rendszer csökkenti a jégképződést, ezért sokkal ritkábban kell leolvasztani a készüléket.

Előnyök

LowFrost technológia

A LowFrost technológia fenntartja a fagyasztó hőmérsékletét, hogy megakadályozza a jegesedést. Jobb teljesítmény, kevesebb karbantartás.

OptiSpace - tágas hely a zöldségeknek

Az OptiSpace fagyasztószekrényben sok tárolóhely van a polcokon és a polcok között is. Ha pedig még több helyre van szüksége, könnyedén kiszedheti a fiókokat, és igényeihez igazíthatja a pakolóteret.

Electrolux - Szabadonálló fagyasztószekrény - LYB1AF8W0

Öt év garancia a kompresszorra

A jótállás kiterjed magára a kompresszorra, a munkadíjra, szállítási/kiszállási költségekre, valamint a vákuumolás/újratöltés díjára. Regisztrációhoz kötött. (https://www.electrolux.hu/lokalis/promociok/5-es-10-ev-garancia-hutok-fagyasztok-kompresszorara/)

Kompromisszummentes helykihasználás a MaxiBox fagyasztófiókkal

A gondosan tervezett MaxiBox fiókokban kényelmesen elférnek a nagyobb darab élelmiszerek is. Könnyebb a pakolás és hatékonyabb a helykihasználás. A nagy csomag fagyasztott burgonyától az egész csirkéig, egyszerűen hozzáférhet mindenhez.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.

 

Regisztrálom készülékemet