EOC6H76X

SteamCrisp 700 Gőzsütő, aqua clean tisztítással

Termékjellemzők
Raktáron
232 990 Ft
hidden
ÁFA-val együtt
Kosárba
Az ár tartalmazza:

A leginkább energiatakarékos sütőink: gazdaságosak és kiváló ízeket kínálnak

EcoLine sütőink a legenergiatakarékosabb modelljeink. Minden készülékben van gőzprogram, melyen alacsonyabb hőfokon lehet sütni - ezzel akár 20%-kal csökkenthető az energiafogyasztás.* A gőztisztítás funkció pedig 95%-kal kevesebb energiát használ** mint a pirolitikus tisztítóprogram.

*Egy AEG SteamPro [BSE998230M] és egy AEG multifunkciós sütő [BPE556370M] egyetlen (1) tesztjén alapuló belső teljesítményértékelés. A tesztet lazacfilén és szuvidált csirkemellen végeztük. **Belső teszt: SteamPro (gőztisztítás) és SteamCrisp sütő (pirolitikus tisztítás) energiafogyasztásának összehasonlítása. **A gőztisztítító program az Electrolux szabadalma: US2017082295 (A1) - STEAM OVEN CLEANING METHOD.
Bővebben
  • Vásároljon konyhai készüléket min. 500.000 Ft összértékben, regisztrálja vásárlását a ráadás Air Fryerért 2024. augusztus 15-ig az alábbi oldalon.

    Bővebben
Tisztításaqua clean tisztítás
Kapacitás72 l
KijezőLED kijelző
SteamCrisp
SteamCrisp
Maghőmérő
Maghőmérő
Gyors felfűtés
Gyors felfűtés
Sütés több szinten
Sütés több szinten
Grill funkció
Grill funkció
Termékjellemzők
Fedezze fel a gőz előnyeit a 700-as sorozatú SteamCrisp® gőzsütővel! A páradús levegő lehetővé teszi, hogy alacsonyabb hőmérsékleten süssön, így az ételek nem száradnak ki. Az eredmény: ropogós külső és omlósan puha belső.
Electrolux - Steam oven - EOC6H76X
Belül omlós, kívül ropogós

Kísérletezzen bátran új ízekkel! A SteamCrisp gőzsütő gőzprogramja kifejezetten hús- és tésztaételekhez ajánlott. A gőz és a forró levegő finoman átjárja az ételeket, anélkül, hogy kiszárítaná őket. Így minden fogás tökéletes ízű és állagú lesz.

Electrolux - Steam oven - EOC6H76X
Maghőmérő a tökéletesre sült fogásokért

A maghőmérő használatával minden alkalommal tökéletes lesz az eredmény. Jelzi, amikor az étel belső hőmérséklete elérte az előre beállított értéket, és ki is kapcsolja a sütőt.

Electrolux - Steam oven - EOC6H76X
AquaClean: egyszerű tisztítás

A sütőtakarításnak nem szükséges nehéz feladatnak lennie – ez a sütő a gőz természetes erejét használja fel a sütőtér tisztán tartásához. Az AquaClean technológia vizet párologtat el a sütő aljából, így a makacs zsír- és étellerakódások fellazulnak, és nem tapadnak le a felületeken.

EXPlore LED kijelző érintőgombokkal

Fedezze fel a sütőjében rejlő lehetőségeket az EXPlore LED kijelző segítségével. A könnyen átlátható kezelőfelületen gyorsan és kényelmesen módosíthatja a sütés időtartamát, a hőmérsékletet és számos egyéb beállítást.

Electrolux - Steam oven - EOC6H76X
Gyors, hatékony és egyenletes sütés

A teljes sütőtérben keringteti a forró levegőt, így az étel egyenletesen sül át, nem kell megfordítani a tepsit sütés közben. A sütő gyorsabban felmelegszik, amivel időt és energiát takaríthat meg.

woman on couch with mobile phone
Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények