Termékjellemzők

Ha a speciális tervezésű AirFry beállítást és tálcát használja a sütőben, kevesebb olaj felhasználásával élvezheti a ropogós sültkrumplit és a zöldségeket. A rácsos tálca lehetővé teszi a forró levegő folyamatos körkörös mozgását a sütőben, amivel minden alkalommal ropogósan tökéletesre süti az ételt.

Előnyök

AirFry - olaj nélkül

AirFry funkció és AirFry sütőtepsi. A tepsin kialakított lyukak biztosítják, hogy a forró levegő folyamatosan keringjen az étel körül. Egészséges sült krumpli, ropogósra sült zöldségek, csirkeszárny, mindez olaj hozzáadása nélkül.

Multilevel Cooking: sütés-főzés több szinten. Készítsen egyszerre többfélét

A Multilevel Cooking funkció kiegészítő fűtőgyűrűje gondoskodik arról, hogy az ételek tökéletesen átsüljenek, még akkor is, ha két tepsit helyez be egyszerre.

Precíz beállítást biztosító időzítő LED-es kijelzővel

Az időzítő LED-es kijelzője segítségével könnyen nyomon követheti az ételkészítés folyamatát. Egyszerűen beállíthatja a pontos ételkészítési időt, és a készülő ételeket is figyelheti. Teljes felügyeletet biztosít a sütő fölött, így könnyedén kibontakoztathatja konyhaművészeti kreativitását. 

Teleszkópos sütősín

A teleszkópos sütősínekkel könnyedén kihúzhatja a tepsit a sütőből, hogy ellenőrizze, megsült-e az étel. A sütősínt bármelyik polcszinten használhatja – amelyik Önnek a legmegfelelőbb.

Kerámia főzőlap – a gyors főzéshez

Kerámia főzőlap gyors és könnyen tisztítható kerámiazónákkal, amelyek gyorsan és pontosan melegítenek a gondtalan főzés érdekében.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone