Termékjellemzők

A maximális sebességnek nem kell maximális zajjal járnia. A 900 SilenceTech páraelszívó gyorsan és csendesen tisztítja meg a levegőt a gőztől és a szagoktól, kellemetlen zajok nélkül. Így Ön zavaratalanul beszélgethet vagy zenét hallgathat főzés közben.

Előnyök

Csendes és hatékony

A SilenceTech páraelszívó még maximális sebességfokozaton is nagyon csendesen működik. Hatékonyan távolítja el a főzés közben keletkező szagokat, így Önnek csak az étel elkészítésre kell összpontosítania.

Breeze üzemmód a konyha levegőjének csendes felfrissítéséért

Ha végzett a főzéssel, érintse meg a „Breeze” gombot, és a páraelszívó további 60 percig leheletfinom üzemmódban működve teljesen felfrissíti a helyiséget. Így az elkészített ételt már kellemes környezetben fogyaszthatják el, miközben a helyiség levegője szép csendben kicserélődik.

Hob2Hood® – színtiszta kényelem

A Hob2Hood® funkció vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre a főzőlap és a páraelszívó között. Csak kezdjen el főzni, és az elszívó automatikusan beállítja saját működését, hogy a tűzhelyen kiválasztott főzési funkciónak megfelelő páramentesítést elvégezze. A háttérmunkát így nyugodtan ráhagyhatja, míg ön a főzésre összpontosít.

Gyorsan eltávolítja a gőzt és a kellemetlen szagokat

A páraelszívó kiemelt hatékonyságát és nagy teljesítményét erőteljes motorja teszi lehetővé. Gyorsan és alaposan megtisztítja a konyha levegőjét.

Hosszú élettartamú, erős fényű LED világítás

Élvezze a professzionális megvilágítást főzés közben. A LED-lámpáink sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint más izzók, miközben tökéletesen bevilágítják a főzőfelületet. Így magabiztosabban és gyorsabban mozoghat a konyhában.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone