LFV619R

Breeze 800 Kürtős páraelszívó, 90 cm

Termékjellemzők
hidden
Raktáron
hidden
Kosárba

Kivételesen tiszta levegő a konyhában, minimális energiafogyasztás mellett

Élvezze a főzést a friss levegőjű konyhában a családjával és barátaival együtt! Csökkentett zajszinttel és „A” vagy annál magasabb energiabesorolással a páraelszívóink hatékonyabban tisztítják a levegőt, miközben kellemes légkört teremtenek.

Bővebben
  • Vásároljon konyhai készüléket min. 500.000 Ft összértékben, regisztrálja vásárlását a ráadás Air Fryerért 2024. augusztus 15-ig az alábbi oldalon.

    Bővebben
InstallációKürtős páraelszívó,
Méret (cm)90
Kapacitás, Max (m³/h)700.0
Zajszint, Max/Min (dB)63 / 50
Breeze funkció
Breeze funkció
Hob2Hood® funkció
Hob2Hood® funkció
Mosható szűrő
Mosható szűrő
Termékjellemzők
Nem kell többé egy hangos ventilátort túlkiabálnia, amikor leül vacsorázni a családjával és a barátaival, ha a 800 Breeze Hood készüléket használja. Aktiválja egy gombnyomással, amikor befejezte a főzést, és a konyha levegője csendesen felfrissül.
Electrolux - Kürtős páraelszívó - LFV619R
Breeze üzemmód a konyha levegőjének csendes felfrissítéséért

Ha végzett a főzéssel, érintse meg a „Breeze” gombot, és a páraelszívó további 60 percig leheletfinom üzemmódban működve teljesen felfrissíti a helyiséget. Így az elkészített ételt már kellemes környezetben fogyaszthatják el, miközben a helyiség levegője szép csendben kicserélődik.

Electrolux - Kürtős páraelszívó - LFV619R
Hob2Hood® – színtiszta kényelem

A Hob2Hood® funkció vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre a főzőlap és a páraelszívó között. Csak kezdjen el főzni, és az elszívó automatikusan beállítja saját működését, hogy a tűzhelyen kiválasztott főzési funkciónak megfelelő páramentesítést elvégezze. A háttérmunkát így nyugodtan ráhagyhatja, míg ön a főzésre összpontosít.

Electrolux - Kürtős páraelszívó - LFV619R
Gyorsan eltávolítja a gőzt és a kellemetlen szagokat

A páraelszívó kiemelt hatékonyságát és nagy teljesítményét erőteljes motorja teszi lehetővé. Gyorsan és alaposan megtisztítja a konyha levegőjét.

Electrolux - Kürtős páraelszívó - LFV619R
Hosszú élettartamú, erős fényű LED világítás

Élvezze a professzionális megvilágítást főzés közben. A LED-lámpáink sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint más izzók, miközben tökéletesen bevilágítják a főzőfelületet. Így magabiztosabban és gyorsabban mozoghat a konyhában.

Hagyományos zsírszűrő, tiszta levegő

Megbízható zsírszűrő gondoskodik róla, hogy mindig tiszta környezetben főzhessen. Ha a szűrő telítődik, egyszerűen kimoshatja vagy kicserélheti egy újra.

woman on couch with mobile phone
Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények