Előnyök

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PQ91-50MB

Grab & Go töltő

Ha lemerült a készülék, csúztassa a töltőállomásra. Amint feltöltődött, egyszerűen letolhatja a porszívót a markolatánál fogva, és már szaladhat is végig vele a lakásban.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PQ91-50MB

Nincs teljesítményveszteség*

A ciklon rendszernek köszönhetően a porszívó akkor sem veszít a teljesítményéből, ha használat közben megtelik a tartály. A beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani. *Az IEC 5.1, 5.7 & 5.9 rendelet alapján maximális fokozaton, teli portartállyal tesztelve.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PQ91-50MB

Maximális teljesítmény* – minimális zaj**

A kéziporszívó egységet úgy terveztük meg, hogy használat közben a lehető legcsendesebb legyen. A levegő beszívása és kifújása során is alacsony marad a zajszintje, miközben egyáltalán nem veszít a teljesítményéből. A hagyományos kézi porszívókhoz képest fele annyira hangos, mindössze 73 dB(A) a zajszintje. *Az IEC 5.1, 5.7 & 5.9 rendelet alapján maximális fokozaton, teli portartállyal tesztelve. **A kéziporszívó egység zajszintje a felére csökkent. 3 db(A) -el alacsonyabb a zajszintje, mint a hagyományos kézi porszívóké, például az Erogorapido porszívóé (az ISO 3743 szabvány alapján mérve).

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PQ91-50MB

Kivételesen hosszú üzemidő

Három teljesítményfokozat közül választhat, és akár 55 percig is porszívózhat (min.üzemmódban, BRC nélkül). Ha pedig valamiért félbe kell hagynia a takarítást, a memória funkció megjegyzi az utolsó beállításokat, így Ön ott folytathatja a porszívózást, ahol abbahagyta.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PQ91-50MB

Öntisztító Brush Roll Clean technológia

A Brush Roll Clean kefetisztító technológia egyetlen gombnyomásra, automatikusan megtisztítja a porszívó forgókeféjét a hajszálaktól. A pedál érintésével a tisztítás automatikusan elindul – még kikapcsolt állapotban is!

Vélemények

Értékelje készülékét és nyerjen pizzakő szettet!
Mit gondol készülékéről?

Visszajelzése segít nekünk a termékfejlesztésben, másoknak pedig a választásban. Írja meg tapasztalatait és nyerjen! A nyereményjáték részleteiről itt olvashat. Értékelését azzal kezdheti el, hogy bejelöli, hány csillagot ad készülékének.

 

Itt megoszthatja véleményét

Üdvözöljük! Itt elmondhatja véleményét: ha értékelést ír termékéről, azzal segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Ráadásul másoknak is segít a választásban.

Írjon véleményt vendégként vagy jelentkezzen be, és ossza meg velünk véleményét!

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!

Kérjük, ellenőrizze, hogy megkapta-e a visszaigazoló e-mail-t.

4

Szuper a gép

szerző: Laci dátum: 27 augusztus 2021

Már egy éve használjuk. Minden szuper két negatívumtól eltekintve: a mosható szűrò gyorsan büdösödik és lehetne könnyebb a portartály takarítása. A szívóerő megfelelő, a kezelhetőség és a design szuper. Masszívabb, mint egy Dy*on 8.

 • Dizájn
  4
 • Funkció
  5
 • Minőség
  5
 • Laci Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

Elképesztő

szerző: Dávid dátum: 12 augusztus 2021

A porszívó könnyen kezelhető, ergonomikus kialakítású, egyszerű felépítésű. 70nm2-es lakásunkat egy feltöltéssel kétszer ki tudjuk takarítani. Könnyen és hatékonyan boldogul a hosszabb szőrű szőnyegeken is. Takarítása egyszerű, külön köszönet a mosható szűrőért. Az összeszerelés és a és az alapanyagok minősége kifogástalan.

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  5
 • Minőség
  5
 • Dávid Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
3

Szép, halk, de kevés a szívóerő

szerző: Anita dátum: 11 augusztus 2021

A sok pozitív visszajelzés miatt vásároltuk meg a készüléket.
Praktikus, könnyű, dizájnos, egy álom vele dolgozni. A rengeteg kiegészítővel tényleg mindenféle munka elvégezhető, kellemesebbé vált vele a pókhálózás is. A töltő kialakítása figyelemre méltó, praktikus.

Viszont negatívumként merül fel, hogy inkább seper, mint szív, így összességében gyengébb, mint az alacsonyabb árkategóriájú egyéb márkájú, évek óta használt állóporszívóm.
Kertes házban lakunk, a cipőről lepergő apróbb koszonat sem bírja sajnos felseperni/szívni, így ott külön porszívót tartunk fent.
Valamint előnyös lenne hosszabb menetidő, sajnos 1 töltés nem elegendő az egész ház (110 nm) átfogó felporszívózására, folyamatosan vissza kell rakni töltőre.

Összességében szép, praktikus, de nagyobb hangsúlyt lehetne fektetni a szívóerő és az üzemidő növelésére, enélkül ár-érték arányban sajnos nem kielégítő a készülék a tapasztalatom alapján, maximum lakás takarítására ajánlanám.

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  2
 • Minőség
  5

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

Tökéletes választás

szerző: Dedike dátum: 10 augusztus 2021

A készülék tökéletes! Működése, teljesítménye tökéletesen megfelelő! Gyorsan tölt, csendes, bármikor otthagyható, és utána folytatható vele a munka. Az ajándékba adott csomag tartalma nagyon jó, azóta még az autó porszívózása sem utálatos munka. Mindennapi használatra tökéletesen megfelel.

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  5
 • Minőség
  5
 • Dedike Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text

Ajánlott termékek

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - EERC70EB
Ergorapido Classic kézi porszívó

Kivételes vezeték nélküli hatékonyság a 180° EasySteer™ manőverezési képességnek köszönhetően.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PF91-4ST IF Design Award 2019
Pure F9 vezeték nélküli kézi porszívó

Napjaink életstílusához tervzeve: a erős és sokoldalú Pure F9 porszívót minden részletében a modern életvitelhez terveztük.

Electrolux - Akkumulátoros álló porszívó - PF91-ANIMA IF Design Award 2019
Pure F9 vezeték nélküli kézi porszívó gazdiknak

Szabaduljon meg az állatszőrtől egy olyan porszívóval, melyet napjaink életstílusához igazítottunk.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

 • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
 • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
 • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet