Termékjellemzők

Erősebb és csendesebb. A 600 vezeték nélküli porszívó nagyobb szívóerőt biztosít a padlótisztításhoz, motoros szívófeje pedig halkabb működést biztosít a porszívózáskor. Segít megtisztítani a padlót, csendesebben.
*Belső tesztek alapján, az Electrolux WQ61-42GG modellel összehasonlítva. A szívóteljesítmény a porfelszívás alapján az 59F-IEC 62885-2 Edition2 FDIS szabvány szerint került mérésre. A zajszint a felére csökkent (-3 dBA) a kézi egységen mérve az ISO 3743 szabvány szerint.

Előnyök

Tisztítson különböző felületeket a többféle felülethez alkalmas tisztítófejjel

Nem kell cserélgetni. Tisztítson meg különböző felületeket egyetlen nagy teljesítményű szívófejjel. A nagy teljesítményű, többféle felülethez alkalmas szívófej segítségével a szőnyegről rögtön, szívófejcsere nélkül áttérhet a kemény padló porszívózására. A gond nélküli porszívózásért.

Tisztaság zaj nélkül

Az eddigi legcsendesebb vezeték nélküli porszívónk.** Ez a vezeték nélküli porszívó erőteljes tisztítást biztosít; motorját úgy terveztük, hogy kevesebb zajt adjon ki a takarítás során anélkül, hogy ez a teljesítményt befolyásolná.

**A kézi egységen az ISO 3743 szabvány alapján végzett belső tesztek alapján (2021. augusztus), összehasonlítva az Electrolux egyéb vezeték nélküli kézi egységeivel, például a WQ61-42GG modellel.

A BedProPowerTM+ UV fénnyel rendelkező szívófej gondoskodik a higiénikusabb és tisztább ágyról

Eltávolítja a finom port és az akár -1,0<µm*- méretű részecskéket – ehhez hasonló méretű pollent, baktériumokat, ágy- és poratkákatű – az ágyak és kanapék higiénikusabb tisztasága érdekében.>

* Belső vizsgálati módszer szerinti belső teszt alapján, a kézi egységen BedProPowerTM+ UV fénnyel rendelkező szívófejjel történő A2 porfelszívás tekintetében.

Akár 55 perces üzemidővel.

Ennek a vezeték nélküli porszívónak a fejlett akkumulátora lehetővé teszi, hogy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 55 percig*** is takarítson.

***A kézi egységen minimális üzemmódban elvégzett belső tesztek az IEC 62 885-4 szerint.

A por akár 99,9%-át**** felfogja az egészségesebb otthon érdekében.

Gondoskodjon a levegőről. Porszívónk ötlépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik, amely a porrészecskék akár 99,9%-át**** is kiszűri, ezzel megakadályozva, hogy azok a levegőbe kerüljenek. Segít egészségesebben tartani otthonát.

****Belső vizsgálatok az EN 60312-1:2017 szabvány szerint.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone