Termékjellemzők

Takarítson bárhonnan. A 600 robotporszívóval ütemezheti a takarítás időpontját, és követheti a takarítást a takarítási térkép segítségével. Mindezt intuitív alkalmazásunkkal. Az alapos takarításért – amikor csak szeretné, bárhol is legyen.

Előnyök

Irányítsa kényelmesen a robotporszívót az alkalmazásunkkal

Kövesse nyomon a robotporszívót bárhonnan az élő takarítási térkép segítségével. Könnyen használható alkalmazásunk lehetővé teszi a takarítási rutinok ütemezését az Ön napirendje alapján.

Mindenből a legjobbat. Porszívóz és felmos

Ez az innovatív, kétfunkciós robotporszívó felporszívózza és felmossa a padlót. Az integrált felmosási funkció még egyszerűbbé teszi otthona takarítását, mivel ez a robotporszívó feltörli a padlót, így Önnek nem kell.

Takarítsa fel a padlót egyetlen feltöltéssel – akár 120 perc üzemidő*

Teljesen feltöltött akkumulátor mellett akár 120 perc* üzemidejével a robotporszívó nem áll le a takarítás közepén. Gondoskodjon arról, hogy otthonában a padló tökéletesen tiszta legyen.

*A belső tesztek akár 120 perces használatot is alátámasztanak minimális üzemmódban, ami legfeljebb 84 m2 felületnek felel meg.

Erőteljes szívóerővel az apró szennyeződéseket is felszívja, mint az állatszőrt

Kiváló tisztítási eredmények ezzel a robotporszívóval. Rendkívül hatékonyan szívja fel a közepes és nagy méretű, 2-7 mm-es* törmeléket és piszkot, mint például kenyérmorzsát, rizst és háziállatok szőrét. Az eredmény láthatóan tiszta padló.

* Az IEC 62885-7 szerinti belső tesztek alapján

Automatikusan feltöltődik és folytatja a takarítást

Ha az akkumulátor töltöttsége 20% alá csökken, a robot automatikusan visszamegy a töltőállomásra, hogy feltöltse magát. Feltöltés után, anélkül, hogy fel kellene emelnie, a robot visszatér arra a területre, ahol abbahagyta a takarítást, és folytatja azt.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone