Termékjellemzők

Higiénikusan tiszta padló, kevesebb erőfeszítéssel. Az álló porszívó felmosófej párnáinak egyszerű tisztítását, öblítését és szárítását teszi lehetővé.

Előnyök

Kettős víztartály a tiszta és a koszos víz elkülönítésére

A PowerPro tisztítóállomás kettős víztartállyal biztosítja a felmosófej párnáinak tiszta vízzel való öblítését, miközben a koszos víz egy külön víztartályba kerül.

Beépített öblítési és tisztítási funkció

Lenyomáskor mozgásba hozza a vízkereket, hogy alaposan átöblítse a felmosópárnákat tiszta vízzel, így mindössze 5 másodperc alatt eltávolítja a rajta lévő szennyeződéseket és piszkot.*

*5 másodperc az ajánlott öblítési idő a háztartási piszok és szennyeződések hatékony eltávolításához a felmosópárnákról. Az Electrolux belső tesztelése alapján.

Egyszerűen szárítható

Emelje fel a PowerPro tisztítófejet, hogy mindössze 10 másodperc* alatt eltávolíthassa a felesleges vizet a felmosó párnákról, ezzel biztosítva a hatékony tisztítási eredményhez szükséges megfelelő mennyiségű nedvességet.

*10 másodperc az ajánlott öblítési idő a párnák optimális nedvességtartalmának eléréséhez háztartási tisztításhoz. Az Electrolux belső tesztelése alapján.

Koszos vízzel való érintkezés elkerülése

Az egyszerűen elérhető leeresztő dugó használatával elkerülheti vagy jelentősen csökkentheti a koszos vízzel való érintkezést.

Tartalma

1 db PowerPro tisztítóállomás

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone